Şimdi Ara

bimeks forum mağazaları 7gün 7 ürün indirimleri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
4
Favori
27.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: as1k

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Marmara forumdan aldım izdiham videosu bile kayit ettim nasıl upload yapicam

Iphoneyle mi çekiyordun?

galaxy s 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

kendi sitesinde göremedim ?
    flash disk için düşünyorum ama belli bimekslerde olması kötü !

hi leve 16GB hangisinde vardır acaba
    belli mi bu yoksa
    şansa artık marmara foruma gitmeyi düşünüyorum denk gelirse mi

her forumda var, da marmaradaki yüzsüz çalışanlar, meymenetsz tipler biz bile alamadık der yarın da

• marmara foruma gittim öğlen saatlerinde, kalmıssa bari bi snopy gamepad alayım diye, sömürmüşler arkadaş.. oradaki çalışanlar; mağazanın açıldığı ilk saniyede herşey bitti dedi..

anlayacağınız, sabahın köründe uyanıp, gidip kuyruk yapmak yoksa, size sadece burdan ürün fotoları ile heyecan yapmak var =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgrbz

marmara foruma gittim öğlen saatlerinde, kalmıssa bari bi snopy gamepad alayım diye, sömürmüşler arkadaş.. oradaki çalışanlar; mağazanın açıldığı ilk saniyede herşey bitti dedi..

anlayacağınız, sabahın köründe uyanıp, gidip kuyruk yapmak yoksa, size sadece burdan ürün fotoları ile heyecan yapmak var =)

yarısını da biz aldık diye ekledi mi o çalışan ?
  • samsung ace e baktım 619 a değermi acaba dedim sonra broşüre baktım kdvli 679 muş
    ee piyasayla aynı fiyat ne anladım bu işten
  • şimdi bu kampanya hangi AVM yada hangi büyük bimekslerde geçerli ?
  • 2.sayfada yazıyor

forum avmlerde
  • Forum İstanbul'da 12 gibi bir arkadaş baktı da 15.da tükendi dediler.

Alana hayırlı olsun ben hdd'lerde temizliğe başladım :)
  • Forum İstanbul da durum tam bir felaketti. Tuhaf bir durum var kesinlikle. İçeri girdik, kasada sıraya girip alma gibi bir durum yoktu. Arka tarafta HDD raflarına yönlendirdi çalışanlar. Orda da bir izdiham oldu. 3-4 kişi alabildi. Sonra kasada 9-10 kişinin elinde HDD, sırada bekliyorlar. İlgili üründe ayırma durumu, sonra teslim edip sıraya sokma durumu kesinlikle var. Bir de kasanın yakınlarında ki çalışan, saygısızca insanlara bağırıp, bekleyin kasa fişlerini size göstericem, stok 15 tane diyor. Bunda problem yok zaten, ama sen orda sırada bekleyip, içeri ilk giren insanlara o HDD'leri raflarda görmeden, gel kasa fişlerini sayalım dersen olmaz. Neden kasada tutmadınız bu HDD'leri diye sorulduğunda, insanlar burdan sıraya girip alırdı diye sorulduğunda ise, fiyatı pahalı ürünleri buraya aldık, HDD'leri ellemedik cevabını veriyor. Mide bulandıran şeyler.
    Aferin sana BİMEKS. Bu tür kampanyalarla negatif müşteri algısı oluşturma yolunda bir adım daha attın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Güzel fiyatlar, ancak Bimeks olması bana güven vermeyen bir hadiseden başka bir şey ifade etmiyor.

Aynen
  • beyler şunu düşündünüz mü, ürününüzü bir gün önceden, alın ve farklı bir rafa görülmeyecek bir şekilde yerleştirin. Olabilir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

beyler şunu düşündünüz mü, ürününüzü bir gün önceden, alın ve farklı bir rafa görülmeyecek bir şekilde yerleştirin. Olabilir aslında

bundan sonra en mantıklı şey ps3, onu da nası saklanır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

beyler şunu düşündünüz mü, ürününüzü bir gün önceden, alın ve farklı bir rafa görülmeyecek bir şekilde yerleştirin. Olabilir aslında

bundan sonra en mantıklı şey ps3, onu da nası saklanır ki

Buzdolabı içine saklanabilir.

• quote:

ohaa çok mantıklı laan

çamaşır makinesine falan koyulabilir

• İNANILMAZ ZEKİCE. Bu forum kullanıcılarından korkulur.
  • pazar günü ekranı kapar mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 22 Kasım 2011; 23:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

samsung ace e baktım 619 a değermi acaba dedim sonra broşüre baktım kdvli 679 muş
    ee piyasayla aynı fiyat ne anladım bu işten

679 TL 12 taksit fiyatı , 619 TL yi 6 taksite bölüyorlar.Yani kdv olayı değil aradaki fark.
  • bimeks'den alışveriş yaparken arkadaşıma yapılan durumu gördükten sonra, dikkatli olun derim. her türlü kurnazlığı yapar bunlar.
  • Marmara forum hezimet videosu geldi hadi :DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 23 Kasım 2011; 2:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Marmara forum hezimet videosu geldi hadi :DDD

Felaket video bölüm 2

:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 23 Kasım 2011; 2:17:52 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.