![]() 3 KG yoğurt 17 TL olmuş daha bir kaç gün önce yoğurt 13-14 TL idi. Ekmek 2 TL. Hadi kek zevk işi. Ancak bir yoğurt nasıl bu kadar zamlanabilir? Daha 2-3 ay önce ben bu yoğurdu 10-11 TL'ye alıyordum. Kek bu arada vişneli veya çikolatalı olarak geçilmiş, kek çikolatalı bazıları çilek diye anlamış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 27 Ocak 2021; 2:1:36 > |
Bimden Yaptığım 30 TL'lik Alışveriş [SS'li]

-
-
Bunlar daha iyi günler. Dibin dibi henüz gelmedi
-
züber enflasyonun azizliği -
Ehonomi çoh eyü yeenim.
-
1 torba yem 2015'te 45 lirayken şimdi 130 tl olmuş, neredeyse üç katına çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onu ben de düşündüm. İstanbulda trafik geçen yıla göre artmış. Herhesin igüşer dane arabası var avmler dolu hani gim ac?
-
Yem dediğin saman abi, hadi mısır ,arpa felan olsun en babası.
Ulan yoğurt için sütü kaynatıyorsun maya katıyorsun yoğurt bekliyor mayalanıyor bakterilere maaş mı bağladılar yada bakteriler zam felan mı talep etti bu kadar pahalanabiliyor 3 KG yoğurt?
Bu nedir abi düzgün bir şey yemeyelim mi? Hani şu an Annem ile babam olmasa büyük ihtimal sokakta kalacağım iş felanda yok yazılım teknikeriyiz. Kaç yerle görüştük hepsi deneyimli 10 senelik adam arıyor mühendis arıyor.
Bizi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun! Mühendislik tuttuğunda ilk işim yurt dışına gitmek olacak. Bir yoğurt nasıl 20 TL'ye yakın olabilir? Bim yoğurdu birde özel yoğurtta değil.
Çiftçi kendi ekininden kalanları hayvanlarına yedirse Dünyanın kazancı sağlanır ekonomiye bu nedir ya! Yoğurdu felanda mı yurt dışından ithal ediyoruz bu ne abi!
-
Eskiden 5 kilo yogurt 10 litraydi la -
-
Dolar düştü, gıda fiyatları arttı. Tam tersi olsa daha iyiydi.
-
Asgari ücrete 500tl zam gelmiş yoğurdu da 4tl pahalı alıver
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aberrant WardenAsgari ücrete 500tl zam gelmiş yoğurdu da 4tl pahalı alıver
Kardeşşşşşşşşşş asgari ücrete zam gelene kadar fiyatlar ne denli arttı biliyor musnu hala zarardayız zarardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Aklı olan bu ulkeyi bir an önce terketmeye çalışır -
Asgari ücrete 500 TL zam gelse ne olacak ki? TL'nin değeri günden güne eriyor. Yurt dışından gelen eli yüzü düzgün 3-4 sene önce 4000 k ya alınan makine olmuş şimdi 17-18 k
Asgari ücrete zam geldi diye her yerde zam olacaksa ehonomo çoj eyü yeğenim diyen dayılar nerede o zaman?
-
Dur daha yeni başlıyoruz.
Benim merak ettiğim neredeyse 1 yıldır çalışmayan esnaf bu pandemi bittiğinde o dükkanlar açıldığında yapacakları zamları düşünemiyorum.
Hele öğrenci yurtları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çilekli kek ve yoğurt lüks tüketime girer
bunlar herkesin alabileceği şeyler değil doğal olarak
ülkede sıkıntı yok sen alışverişi abartmışsın
-
Yalnız esnafların çoğu açık kapalı değiller.
-
Dur bir dakika. Kek nasıl lüks ya! Bizim mozambikte ki reis bize kek sözü vermişti? Biz çay ve kek ile çimlerde yuvarlanacaktık mozambikin çimlerinde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 27 Ocak 2021; 13:30:36 > -
En Beğenilen Yanıtlar

çilekli kek ve yoğurt lüks tüketime girer bunlar herkesin alabileceği şeyler değil doğal olarak ülkede sıkıntı yok sen alışverişi abartmışsın |
Benzer içerikler
- secita kullananlar yorumları
- citoles kilo aldırır mı
- babaya sorulacak sorular
- rotary kulübü"nün gerçek yüzü
- 100 kişiye sorduk oyunu soruları ve cevapları
- huawei boykot mu
- zara indirim ne zaman 2025
- moonwalker ayakkabı
- exxen de neler var
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X