Şimdi Ara

babaya sorulacak soru onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam yaşlı biri ve bu aralar pek muhabbet etmiyoruz. Ölüm Allahin emri ama ben onu cok tanimadan onu kaybetmek istemiyorum. Zamaninda 70 leri 80 leri gormus biri ve gencken nasildi. Cok merak ediyorum dedemin işini bile tam ogrenemedim. Nasil geciniyorlardi bilmiyorum. Babam zaten parasizliktan okulu kendi istegiyle birakmis ki orta okuldan bahsediyoruz. Cok acikli bi hayat hikayesi var ama ogrenmeden onu kaybetmek istemiyorum. Cok konusacak bi konumuz yok ama neler sorabilirim. Anket ayagina sohbet etmis olmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne sorarsiniz fikrim yok fakat Allah babaniza uzun ve saglikli omurler versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 18 Ekim 2015; 0:34:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerliği hakkında birşeyler sor babana. Askerlik anılarını felan anlatır o arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence röportaj projesi oluşturup, video kaydına al tüm hayatını onun ağzından. Sıkıcı olsa bile yaratıcı kurguyla güzel bir iş çıkabilir. Mesela ilk hatırladığı anı sor, annesi, babası sor. Güzel olabilir.
  • eğer şu anda memlekette yaşamıyorsanız niye bu şehri tercih ettin diye bi soru yöneltilebilir
  • Yere düşen armutları ne yapıyonuz diye sor xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basit yargilama hakkinda soru
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.