Şimdi Ara

bimdeki canon yazıcı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar bimdeki canon mp230 nasıldır. Techboss mürekkep de dahildir yazıyo. nedir bu mürekkep. o fiyata daha iyisini bulabilir miyim?

• Bu konuda bilgisi olan varsa ben de sevinirim ya. O fiyata daha iyisini bulmak pek mümkün değil galiba ama insert'te yazıldığı gibi 15.000 sayfayı sorunsuz yazdıracak mı acaba? 15bin değil 10bin yazdırsa da yeter o fiyata :)
  • aynen. bilen biri bize bi yardımcı olsa keşke. epson yazıcı almıştık iki ay önce. kartuşu 80 lira diye yeni yazıcı almaya karar verdik. bimdeki fena durmuyo ama işte işimizi görür mü görmez mi bilemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

aynen. bilen biri bize bi yardımcı olsa keşke. epson yazıcı almıştık iki ay önce. kartuşu 80 lira diye yeni yazıcı almaya karar verdik. bimdeki fena durmuyo ama işte işimizi görür mü görmez mi bilemiyoruz

Canon yazıcılarda orijinal kartuşa bağımlısınız. Herhangi bir kartuş arızasında orijinal kartuş almak zorunda kalırsınız. Epson yazıcılarda dolan kartuş kullanabilirsiniz. Kartuşa sadece bir kere para verirsiniz, ondan sonra defalarca doldurup kullanabilirsiniz. Bu işi yapan biri olarak ŞAHSİ görüşüm 2 kartuşlu Canon yazıcılardan uzak durmanız. Biraz daha fazla ödeyip Epson yazıcı + dolan kartuş kombinasyonu yaparak bir daha kartuş masrafını düşünmezsiniz. Elinizde hali hazırda bir Epson varsa dolan kartuş kullanın bir daha da orijinal kartuşa para vermezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhodora

Bu konuda bilgisi olan varsa ben de sevinirim ya. O fiyata daha iyisini bulmak pek mümkün değil galiba ama insert'te yazıldığı gibi 15.000 sayfayı sorunsuz yazdıracak mı acaba? 15bin değil 10bin yazdırsa da yeter o fiyata :)

quote:

Bu konuda bilgisi olan varsa ben de sevinirim ya. O fiyata daha iyisini bulmak pek mümkün değil galiba ama insert'te yazıldığı gibi 15.000 sayfayı sorunsuz yazdıracak mı acaba? 15bin değil 10bin yazdırsa da yeter o fiyata :)

Bi ara bu yazıcılar da 8000 baskı diyorlardı şimdi de 15.000 mi oldu? Komik gerçekten de. Merak ediyorum gerçekten bu kadar baskı alabilen varmı üzerinde gelen sistemle? İnsanları kandırmanın da bir sınırı olmalı, bu kadarı da vicdansızlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: ciga75

quote:

Orijinalden alıntı: Rhodora

quote:

Bi ara bu yazıcılar da 8000 baskı diyorlardı şimdi de 15.000 mi oldu? Komik gerçekten de. Merak ediyorum gerçekten bu kadar baskı alabilen varmı üzerinde gelen sistemle? İnsanları kandırmanın da bir sınırı olmalı, bu kadarı da vicdansızlık...

kesinlikle katılıyorummm

• 15000 sayfa baskı kapasitesi yazıcı ve kartuşları için değil yanında verilen mürekkep için belirtiliyor sanırım.
    Zira Canon MP 499 da yaptığım sahsi denemelerimde 2-3 bin sayfa renkli a4 baskıdan sonra her iki kartuşta ömrünü tamamladı.(pg-510, cl-511 aynı seri kartuşları kullanır)

Tanklı sistemi Bim de satma cesareti gösteren bim i ve tedarikçi firmayı tebrik ediyorum.Zira bim in iade politikası çok geniştir.Umarım bu işi başarırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

aynen. bilen biri bize bi yardımcı olsa keşke. epson yazıcı almıştık iki ay önce. kartuşu 80 lira diye yeni yazıcı almaya karar verdik. bimdeki fena durmuyo ama işte işimizi görür mü görmez mi bilemiyoruz

Canon yazıcılarda orijinal kartuşa bağımlısınız. Herhangi bir kartuş arızasında orijinal kartuş almak zorunda kalırsınız. Epson yazıcılarda dolan kartuş kullanabilirsiniz. Kartuşa sadece bir kere para verirsiniz, ondan sonra defalarca doldurup kullanabilirsiniz. Bu işi yapan biri olarak ŞAHSİ görüşüm 2 kartuşlu Canon yazıcılardan uzak durmanız. Biraz daha fazla ödeyip Epson yazıcı + dolan kartuş kombinasyonu yaparak bir daha kartuş masrafını düşünmezsiniz. Elinizde hali hazırda bir Epson varsa dolan kartuş kullanın bir daha da orijinal kartuşa para vermezsiniz.

epson 205 4 kartuşlu yazıcı var şu anda. ama dolum yapılmıyo. yeni kartuş almam gerekiyomuş. onun da tanesi 20 lira. zaten alırken söyledikleri baskı sayısına ulaşamadık bile. tam bir hayal kırıklığı oldu.

size şunu sormak istiyorum "Techboss mürekkep ile takrar dolum yapılabilir" diyo bimin broşüründe. bu ne demek yani. techboss mürekkep nedir? alsam elimdeki yazıcıdan bi farkı olur mu. yani çabuk biter mi doldurulur mu? sürekli yeni kartuş alacaksam elimde patlar yani

• besleme sistemli bimdeki orjinal kartuşa ince boru kanallarıyla mürekkeb aktarılıyor kartuş istedikce mürekkeb gidiyor ama tıkanma yada hava problemleri olabiliyor

canon mp 230 yazıcının kartuşları pahallı yanlız bunada dikkat edin herhangi bir arızalanmada tanesi 50.tl civarı gidiyor %100 müşteri memnuniyeti verecek bir sistem yok piyasada hepsinin türlü sorunları var
  • quote:

quote:

quote:

epson 205 4 kartuşlu yazıcı var şu anda. ama dolum yapılmıyo. yeni kartuş almam gerekiyomuş. onun da tanesi 20 lira. zaten alırken söyledikleri baskı sayısına ulaşamadık bile. tam bir hayal kırıklığı oldu.

size şunu sormak istiyorum "Techboss mürekkep ile takrar dolum yapılabilir" diyo bimin broşüründe. bu ne demek yani. techboss mürekkep nedir? alsam elimdeki yazıcıdan bi farkı olur mu. yani çabuk biter mi doldurulur mu? sürekli yeni kartuş alacaksam elimde patlar yani

Epson XP-205 için orijinal kartuş almanıza gerek yok? Dolan kartuş modellerinden alın sürekli doldurup kullanırsınız. Canon'ların 2 kartuşlu modelleri çok sorunlu başınız çok ağırır. Hali hazırda Epson yazıcınız var zaten ona dolan kartuş veya tank sistemi alın onu kullanın. Hiç olmazsa bir daha kartuş alma derdiniz olmaz. Yazıcınıza uygun kartuş ve tanklı sistem modelleri aşağıdadır. Benim gibi bir çok firma satışını yapıyor. İnceleyip uygun gördüğünüz yerden alın. Canon'a da bulaşmamış olursunuz, hemde elinizdeki yazıcıyı değerlendirirsiniz...

http://www.dolankartus.com.tr/epson-t18-t1801-t1804-uyumlu-dolankartus-urun1950.html

http://www.dolankartus.com.tr/epson-t18-t1801-t1804-uyumlu-bitmeyen-kartus-urun1969.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 13 Haziran 2013; 14:32:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Epson XP-205 için orijinal kartuş almanıza gerek yok? Dolan kartuş modellerinden alın sürekli doldurup kullanırsınız. Canon'ların 2 kartuşlu modelleri çok sorunlu başınız çok ağırır. Hali hazırda Epson yazıcınız var zaten ona dolan kartuş veya tank sistemi alın onu kullanın. Hiç olmazsa bir daha kartuş alma derdiniz olmaz. Yazıcınıza uygun kartuş ve tanklı sistem modelleri aşağıdadır. Benim gibi bir çok firma satışını yapıyor. İnceleyip uygun gördüğünüz yerden alın. Canon'a da bulaşmamış olursunuz, hemde elinizdeki yazıcıyı değerlendirirsiniz...

http://www.dolankartus.com.tr/epson-t18-t1801-t1804-uyumlu-dolankartus-urun1950.html

http://www.dolankartus.com.tr/epson-t18-t1801-t1804-uyumlu-bitmeyen-kartus-urun1969.html

cevap için teşekkür ederim. bunu bi değerlendireyim. orjinal kartuş almaya gerek yoksa yeni yazıcı almanın anlamı yok. hem yazıcıdan memnunum da kartuşu masraflı sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: king0653

besleme sistemli bimdeki orjinal kartuşa ince boru kanallarıyla mürekkeb aktarılıyor kartuş istedikce mürekkeb gidiyor ama tıkanma yada hava problemleri olabiliyor

canon mp 230 yazıcının kartuşları pahallı yanlız bunada dikkat edin herhangi bir arızalanmada tanesi 50.tl civarı gidiyor %100 müşteri memnuniyeti verecek bir sistem yok piyasada hepsinin türlü sorunları var

anladım teşekkür ederim. tam olarak bunu sormuştum işte

aynı sistem farklı yazıcılara da uygulanabilir o halde?
  • bence güzele benziyor
  • yaklasık olarak 1,5 aydır kullanıyorum. forumdan bir arkadas kargo dahil 126 liraya satıyordu.

350 den fazla a4 boyutunda foto baskısı aldım. guzel baskı kalitesi var. sorun yok ama neredeyse mürekkepler bitmek uzere. % 5 doluluk oranı ile yaklasık 7000 sayfa renkli cıktı demek.

2 li kartus alırsanız 60 lira civarında çifti. murekkep de 4 lü paketler halinde 25 lira civarında 100 er ml.

murekkebi yarım litre turunde alırsanız cok daha ucuza gelir.

kendi adıma, alırken tereddut ettim ama son derece memnunum
  • cevaplar için teşekkürler. yeni yazıcı almak yerine elimdeki yazıcıya kartuş almaya karar verdim
  • quote:

cevaplar için teşekkürler. yeni yazıcı almak yerine elimdeki yazıcıya kartuş almaya karar verdim

En mantıklı olan yolu seçtiniz bence....
  • quote:

quote:

cevaplar için teşekkürler. yeni yazıcı almak yerine elimdeki yazıcıya kartuş almaya karar verdim

En mantıklı olan yolu seçtiniz bence....

herşey için çok teşekkürler iyi forumlar
  • bunu başka bir açıdan düşünün yazıcının teknik servis hizmetini kim verebilecek acaba bimlerden yazıcı alırsanız bunu düşündünüzmü hiç techboss sadece yazıcılarını satmak amaçlı vermiş bimlere teknik serrvis hizmetini verecek yerleri varmı acaba bimlerin bunu araştırın en başta
  • 2 yıl garantisi var. canon veriyo işte teknik servisini
  • :) canon cıss takılmış yazıcıya garanti kapsamında servis verirmi hiç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.