bunu başka bir açıdan düşünün yazıcının teknik servis hizmetini kim verebilecek acaba bimlerden yazıcı alırsanız bunu düşündünüzmü hiç techboss sadece yazıcılarını satmak amaçlı vermiş bimlere teknik serrvis hizmetini verecek yerleri varmı acaba bimlerin bunu araştırın en başta
orjinal kartuşlara yapılan cıss montajlarının sorun çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu ve dolayısıyla teknik desteğe muhtaç olunduğunumu anlamalıyız yazdığınız bu mesajdan.
sorunsuz bir yazıcı varmı kolay doldurulabilen
quote:
Orijinalden alıntı: king0653
sorunsuz bir yazıcı varmı kolay doldurulabilen
Epson...
bimdeki yazıcılar 1000 sayfa basarsa öpünde başınıza koyun büyük başarı olur bi arda indi satıyodu onların sayesin iyi paralar kazan dım sağolsunlar şimdi de bim başladı yina bize iş düştü 10 liradan kacalım derken doluya yaklan mayın
hp f2420 yazıcı var elimde kartuşumu doldurdum görmüyor hafızasınıda resetleyemedim 10 sn ful görüyor sonra yine kartuş sorunu diyo yani illa yeni kartuş al yada yeni yazıcı al diyor
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet1987
bimdeki yazıcılar 1000 sayfa basarsa öpünde başınıza koyun büyük başarı olur bi arda indi satıyodu onların sayesin iyi paralar kazan dım sağolsunlar şimdi de bim başladı yina bize iş düştü 10 liradan kacalım derken doluya yaklan mayın
Okulumuza Bim'de satılan bu yazıcıdan aldık. Yazıcıyı talimata göre kurdum. Sabahçıların karnesini basmıştık lazerde. Öğlencilerin karnesini bastım yaklaşık 750 adet. Öğlencilerin karnesini de dağıttıktan sonra oturdum sınıf geçmeleri bastım yaklaşık 550 sayfa. Yazıcı bana mısın demedi. Basılan evraklarda herhangi bir lekelenme, mürekkep dağıtma görmedim. Tek gıcık olduğum şey kağıt yazıldıktan sonra direk masanın üstüne çıkıyor. Yani basılan kağıt bir tablanın üstüne birikmiyor. İşim bittikten sonra internetten indirdiğim birkaç resmi A4 boyutunda normal kağıda bastım. Baskılar düz kağıt olmasına rağmen fena değil. Hele hele fotoğraf kağıdı olursa çok daha iyi olacağına inanıyorum. Bu arada tanklar baya büyük. Kullanılan hortumlarda fazla uzun geldi bana. Biraz daha kısa olabilirdi. Benim izlenimlerim bunlar.
ben de kullandıgımı yukarıda belirtmiştim. 350 den fazla a4 foto baskısı aldım. bu da yaklasık %5 doluluk ile 7000 sayfa eder.
hala da sağlam sorun yok.ben bimden almadım ama bimdeki ürün bir sure kullanılmazsa kartuslarda donma tıkanma yapabilir.
15000 baskı garantisi veren firmayı karşıma getirin bi güzel rencide edeyim. O tankı taşırsın 15 bin baskı alsın göreyim onu.
o tnaklar full dolu halde taş yerinden catlasa 3000 baskı alır..
2 yıl garantisi var. canon veriyo işte teknik servisini
yanılıyorsunuz bu konuda canon 2 yıl garanti veremez çünkü yazıcı modifiye edilmiş şekilde alıyorsunuz şu anda ne olursa olsun canon hiçbir şekilde bu yazıcıya garanti vermez modifiye edildikten sonra yazıcının canon tarafından garantisi verilmemektedir bilginiz olsun
quote:
Orijinalden alıntı: chungkingexpress
quote:
Orijinalden alıntı: egemen bilişim
bunu başka bir açıdan düşünün yazıcının teknik servis hizmetini kim verebilecek acaba bimlerden yazıcı alırsanız bunu düşündünüzmü hiç techboss sadece yazıcılarını satmak amaçlı vermiş bimlere teknik serrvis hizmetini verecek yerleri varmı acaba bimlerin bunu araştırın en başta
orjinal kartuşlara yapılan cıss montajlarının sorun çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu ve dolayısıyla teknik desteğe muhtaç olunduğunumu anlamalıyız yazdığınız bu mesajdan.
ihtimal var nedne derseniz sonuçta modifiye bir sistem en azından kartuş bitti uyarısında reset atılmasını bile bilemeyen son kullanıcı var bunun teknik deesteğini bimdeki satış elemanlarımı vericek acaba yada hortumlarda hava yaptığında yada kartuşlar düzgün monte edilmediyse hata kodu verdiğinde teknik destek olarak cevabı kim verecek ben bunu merak ediyorum açıkçası
Bu tarz satışlar sektöre hareket kazandırır diye düşünüyorum.Bu sistemlerden haberi olmayan pek çok insan var hala.Bim satışları ve geri dönüşleri başarılı olursa yeni sektörler oluşabilir. 1-Zincir marketlere sürekli besleme sistemli yazıcı satış sektörü 2-Bu marketlerden alınan yazıcılara servis verme sektörü 3-Onlar becerememiş, aldığın yazıcıya sistemi yeniden kurarım vede garanti veririm sektörü. Sonuçta bilgisi olmadan bu sistemleri alan kişiler, sorunlarla karşılaştığında firmayı arayacak,firmada gönderin bakalım diyecek.Firmaya git-gel kargo parası 20-30 tl tutacağından, bu paraya mahalledeki bilgisayarcıya yaptırılacak.Onlarda alırken bana mı sordun?, yada benden niye almadın? diye söylenerek servis ücretlerini alacaklar. Bu işlerde en karlı Canon olacak,hem reklamını yapacak,yazıcı satışlarını arttıracak,hem de bu işlemler garantiyi bozduğundan, bu yazıcılara garanti külfetinden kurtulacak.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MYılmaz4646
yanılıyorsunuz bu konuda canon 2 yıl garanti veremez çünkü yazıcı modifiye edilmiş şekilde alıyorsunuz şu anda ne olursa olsun canon hiçbir şekilde bu yazıcıya garanti vermez modifiye edildikten sonra yazıcının canon tarafından garantisi verilmemektedir bilginiz olsun
dediğinizi anladım da bim şu ana kadar sayısız teknolojik ürün sattı. 2 yıl garantili yazdığına göre vardır bi bildiği
quote:
Orijinalden alıntı: ekoset
Bu tarz satışlar sektöre hareket kazandırır diye düşünüyorum.Bu sistemlerden haberi olmayan pek çok insan var hala.Bim satışları ve geri dönüşleri başarılı olursa yeni sektörler oluşabilir. 1-Zincir marketlere sürekli besleme sistemli yazıcı satış sektörü 2-Bu marketlerden alınan yazıcılara servis verme sektörü 3-Onlar becerememiş, aldığın yazıcıya sistemi yeniden kurarım vede garanti veririm sektörü. Sonuçta bilgisi olmadan bu sistemleri alan kişiler, sorunlarla karşılaştığında firmayı arayacak,firmada gönderin bakalım diyecek.Firmaya git-gel kargo parası 20-30 tl tutacağından, bu paraya mahalledeki bilgisayarcıya yaptırılacak.Onlarda alırken bana mı sordun?, yada benden niye almadın? diye söylenerek servis ücretlerini alacaklar. Bu işlerde en karlı Canon olacak,hem reklamını yapacak,yazıcı satışlarını arttıracak,hem de bu işlemler garantiyi bozduğundan, bu yazıcılara garanti külfetinden kurtulacak.
katılıyorum çok iyi oluyor
quote:
quote:
quote:
dediğinizi anladım da bim şu ana kadar sayısız teknolojik ürün sattı. 2 yıl garantili yazdığına göre vardır bi bildiği
yalnız şuyrda bir fark var bu yazıcılar orjinali bozularak modifiye edilmiş bir sistemdir siz bimden bir yetkiliye sorun bakalım garantisini nasıl veriyorlar üstelikte reklamlarında belirttiği gibi tanktaki mürekkeplerle asla 15000 safya çıktı alamazsınız yalnızca şunu yaparsanız alırsınız 15000 bin sayfayı her sayfada sadece bir kelime kullanırsanız 15000 sayfa çıktı alabilirsiniz.
quote:
quote:
quote:
quote:
yalnız şuyrda bir fark var bu yazıcılar orjinali bozularak modifiye edilmiş bir sistemdir siz bimden bir yetkiliye sorun bakalım garantisini nasıl veriyorlar üstelikte reklamlarında belirttiği gibi tanktaki mürekkeplerle asla 15000 safya çıktı alamazsınız yalnızca şunu yaparsanız alırsınız 15000 bin sayfayı her sayfada sadece bir kelime kullanırsanız 15000 sayfa çıktı alabilirsiniz.
yukarıda da yazdım. yazıcı almaktan vazgeçtim ben. kartuş siparişi verdim elimdekini kullanmaya devam edecem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme