Bildirim
Bimde satılan bisküvi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şikayet ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F9BF2C01 -- 6 Ekim 2018; 13:26:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arap ülkelerine gönderdikleri için _____________________________ -
eyvahlar olsun _____________________________ PS4 PSN: Ankles7 -
teşekkürler hocam konu bitmiştir aklıma gelmemişti _____________________________ PS4 PSN: Ankles7 -
Araplar ve arap "kültüründen" nefret ediyorum ; (
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz. -
Arap ülkelerine gönderdikleri için vardı önceden ama adet sayısını kocaman arapça yazdıklarını görmedim hiç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bunlar zor zamanlar, beyim yine de halimize şükretmeliyiz. -
BİM'in Fas ve Mısır'da da mağazaları var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Bimin sahipleri GERİCİ uhuculardır. Bu marketlerden HİÇ BİR ŞEY ALMAYIN _____________________________ Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz. -
Adeti de arapca yazmiyorlardi kesinlikle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The universe is made of protons neutrons electrons and morons. -
111 i aradim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 0531 numara kime ait
- aşk bodrum'da yaşanıyor güzelim sözleri kime ait
- bulaşık makinesine normal deterjan koydum ne yapmalıyım
- aferin kaç saatte bir içilir
- satılık aslan yavrusu
- telegram indirim kanalları
- dc açıldı mı
- havadan su üreten cihaz
- bill counter para sayma makinesi bim
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X