Şimdi Ara

Bimde Satılan Apple ürünleri sahteymiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın haberine göre Apple INC’in Türkiye’deki avukatlarının, Beyoğlu 34. Noterliği aracılığıyla 7 Mayıs’ta BİM’e gönderdiği ihtarnamede, mağazalarda satılan ürünlerin incelemesi sonucunda bu ürünlerin Apple tarafından üretilmediği ve taklit ürün olduklarının tespit edildiği belirtildi. İhtarnamede, bu ürünlerin satışına derhal son verilmesi ve bu ürünlerin nereden temin edildiğinin bildirilmesi istendi.

    İhtarnamenin sonuç bölümünde, BİM tarafından Apple markasının haksız olarak kullanıldığı taklit ürünlerinin satışına derhal son verilmesi, aksesuvar cinsi taklit eşyaların imha edilerek Apple'a teslim edilmesi, taklit ürünlerin nereden temin edildiğinin bildirilmesi istendi. Ayrıca, BİM ’in orijinal olmayan ürünlerin satışına son verdiği ve bundan sonra da hiçbir şekilde satılmayacağının yazılı olarak Apple'a bildirilmesi de talep edildi. BİM ’in bu ihtarname üzerine o dönem taklit ürünlerin satışını durdurduğu öğrenildi. Sahte telefonların yangına sebep olabileceği konusunda uzmanlar uyarıyor."

    Kaynak:http://m.t24.com.tr/haber/bimin-sattigi-apple-aksesuarlari-sahte-cikti,688801


    Alan arkadaşlara geçmiş olsun.







  • Satılan satıldı zaten elinde kalmamıştır. Bim'de ithal eden firmanin üstüne atar suçu olan gene vatandaşa olur
  • "taklit eşyaların imha edilerek Apple'a teslim edilmesi"
  • ‘Aksesuvar’ yazan adam orjinalliği nasıl tespit etmiş hayret
  • Orijinal olacak hocam ;)
  • Bunlar yerli ve milli adı altında güya iphone 6 satışını iptal eden ve kendi halkını kandıran duygularinizi sömüren kuruluş veya yoneticilerdir.



    Amerikan malı diye iphone 6 ya boykot uyguladılar.. Hamile eşimin sağlığı için gittim ceviz aldım. Amerikan menşeli çıktı. Kim bilir daha neler var amerikan menşeli. Ekranda şov büyük arkadaşlar.



    E şimdi de çakma mal sattıkları iddia ediliyor. Bunların tedarikçi ile sözleşmelerini biliyorum.. Her türlü sorunu tedarikçi ye atıp kendileri sorumluluk almaz.



    Peki vatandaş tan malların geri iade alınması gerekmez mi? Vatandaşın mağduriyeti nasıl ortadan kalkar??



    Valla şu ülkeye ve insanlarına yapılanlara kahroluyorum artık. Bizi kendi kardeşlerimizin kandırmasın kahroluyorum. Toplum ayrılıyor ve güven kalmıyor deniyor. Nasıl olsun
  • Haberi yazan adam cümle özürlü. Nasıl editörlük vermişler hayret :) Son cümleyi de haberden alakasız sallamış kafadan dalga geçer gibi :D
  • Arkadaşlar haberdeki ürünlerin detayına bakmak lazım. Ben aldığım 2 metrelik şarj kablosunjn pinlerinde kararma olunca Apple servise götürdüm, yenisiyle değiştirdiler. Muhtemelen habere konu olayda farklı ürünler var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olymposant

    Arkadaşlar haberdeki ürünlerin detayına bakmak lazım. Ben aldığım 2 metrelik şarj kablosunjn pinlerinde kararma olunca Apple servise götürdüm, yenisiyle değiştirdiler. Muhtemelen habere konu olayda farklı ürünler var.
    Haber sallamasyon bile olabilir. Ürünlerin imhasını isteyemez. O nasıl saçmalık öyle.
  • Aldıgım ürün orjinal şarj kablosu hatta apple mağazasına bile göstermiştim.Bence ya bu haber yalan yada başka bişeleri replika satma çalışırken farkettiler b işte bir iş var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetfx

    Haber sallamasyon bile olabilir. Ürünlerin imhasını isteyemez. O nasıl saçmalık öyle.

    Alıntıları Göster
    Original adı altında üretilen ve satılan tüm ürünleri gerçek hak sahibi bu şekilde isteyebilir.

    Imhadan kastı ise satılabilir halde değil de satılamayacak halde teslimi. Örnek : kabloları keserek, şarj başlığını ezerek gibi.
  • Boykot etmek istemişlerdir..
  • Bim i savunacağım aklıma gelmezdi ama aldığım tüm aksesuarlardan memnunum. Hiç bir kablo Bu orjinal değil diye şarj etmeyi bırakmadı. Kulaklıklar da gayet sorunsuz ve tatmin edici.



    Haberin içeriğinden, cümlelerden, yazım yanlışlarından ticari rakipleri tarafından parayla iftira attırılıyor gibi geldi bana.





    "Sahte telefonların yangına sebep olabileceği konusunda uzmanlar uyarıyor."



    Bak hele bak cümleye bak.



    Sanki sahte iphone satmış gibi
  • Benım aldıgım kablo 3 kullanımdı bozuldu,fişide kaybedince çöp oldu kullanamadan.
  • Cihazin sahtesini satmis olamaz ki zaten ihtarname konusunda sahte aksesuarlar ibaresi var. Yani apple cihazlari sarj edebilen kabloların markasi apple degildir bim onlari satmis olabilir. Tüm bu yazdıklarım gercek olsa bile bim in muhafazakar kesime ucuz ürün adı altında kalitesine göre pahali urunler sattığı gerçeğini degistirmez.
  • Son sattıkları sony kulakiçi kulaklıklar da kalitesizdi, dandik 1 tl lik kulaklık gibi sesi vardı
  • Sattıkları iphone larda sahte çıksa şaşırmam :)
  • Bence yalan haber...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.