Bildirim
Bimcell internet paketi aldım bağlanamıyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mobil verinin wifi ile ne alakası var? mobil veriyi açık yaptınız mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
mobil verinin wifi ile ne alakası var? mobil veriyi açık yaptınız mı?
Mobil veri açık. Mobil ağlar bölümünde veri etkin, veri dolaşımı açık, tercih edilen ağ türü gsm/wcdma, apn lerde avea http seçili, ağ operatörlerinde avea 2g ve avea 3g seçilebilir. 2g yi seçsem de 3g yi seçsem de bağlanmadı -
apn:internet
kullanıcı adı: internet
şifre: internet
bu şekilde deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
apn:internet
kullanıcı adı: internet
şifre: internet
bu şekilde deneyin.
Kablosuz u kapattım çünkü açtığımda ttnet modemini görüyor bağlandı diye seviniyorum. İnternet paketini de mi kablosuzdan kullanacak 3g açık kapalı gibi bir şey görmedim -
yahu mobil internet ile wifi internetin alakası yok diyorum siz hala kablosuz diyorsunuz. bağlantıların çakışmaması için wifi kapatın. mobil veriyi açık yapın. şebekeyi 3g/hsdpa herneyse seçin. yine de bağlanmazsa 3G yazıp 5555'e mesaj atın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 8 Aralık 2014; 17:45:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X