paket bitmeye yakın yaptılar bu oyunu. ben paketi aştım sandım. (halbuki dikkat ederim genelde aşmam.) bu ay özellikle dikkat edeceğim, son gün mobil veriyi iyice dikkatli kullanacağım. bakalım ne olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİMCELL [Ana Konu] (584. sayfa)

-
-
Oyundan ziyade bug olduğunu düşünüyorum. Çünkü bazen bakiye tekrar geri geliyor. Özellikle paket az kalınca yaşanıyor. Birden fazla paket varsa paketin bitmesine 40-50MB kala diğerine geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adama bak 10 yıl önce konu açmış bimcell diye :) İnşallah işin vardır. -
Bimcell o kadar eski mi yahu 🤔 daha geçen gün duydum adını
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bimcell'de dost paketleri bakiyeye tl yükleyerek mi alıyoruz yoksa vodafone'daki kolay paket gibi direk kredi kartından satın alarak alabiliyor muyuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: johnny lennarkadaşlar bimcell'de dost paketleri bakiyeye tl yükleyerek mi alıyoruz yoksa vodafone'daki kolay paket gibi direk kredi kartından satın alarak alabiliyor muyuz?
bir kere pakete abone olduktan sonra tl yükleyerek her ay paketiniz yenilenir.
örnek dost s yazıp 4551 yollayın, paketiniz 30 günde bir hesabınızda lira oldukça yenilenecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihanabanabir kere pakete abone olduktan sonra tl yükleyerek her ay paketiniz yenilenir.
örnek dost s yazıp 4551 yollayın, paketiniz 30 günde bir hesabınızda lira oldukça yenilenecektir.
Alıntıları Gösterpeki tl yükleyerek değil de kredi kartıyla paket satın alma gibi bir uygulama var mı bimcell'de? türktelokom'daki gibi ''bana özel''den uygun kampanyalar geliyor mu? hiç bimcell kullanmadım ama ekonomik çöküş bizi artık bu yöne ittiğinden geçmeyi düşündüğüm için ön bilgi almak adına soruyorum
-
Dediğim gibi kredi kartı veya banka kartı ile online işlemler uygulamasından paketinin varsa TL yüklemelisiniz. Online işlemlerden TT mobil gibi tekliflerde geliyor. Bimcelde kredi kartı ile paket satın alma yok diye biliyorum. Eğer online işlemlerden paket satın almaya çalışırsanız kredi kartı sayfasına yönlendiriyor , mevcut bakiyenizden tahsil etmeye çalışıyor. Yeni paket almak için
Ama mevcut paketinizi yenilemek veya lira yüklemek için kredi/banka kartı kullanabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanabana -- 4 Nisan 2021; 1:29:51 >
bilgiler için teşekkürler
-
Beyler 20gb olan paketteki neti yiyor ama, daha önce az olanı yemesi gerekmiyormuydu? 2 gb uygulamadan TL yüklediğim için gelmişti onu bitirdim 5gb TL yükleme kampanyasından geldi onun yerine ana paketi yiyor net gerçi fark etmez 20gb bitince 5den devam edecek illaki ama sorayım dedim sizde nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 4 Nisan 2021; 2:13:39 > -
-
Bugün SMS geldi, hatadan ötürü 7 TL yüklenmiş hattıma. Halbuki 11TL gitmişti ama.
Teklif cok iyi bencede
Fakat once alinan paketi kullanip sonra hediye 20 gb i kullanmaya baslamasi cok hosuma gitmiyor.
Kullanilmadiginda da 1hafta sonra iptalmi oluyor ? -
Hocam merhabalar
Bir sorum olacak size
Bu teklifi ne zaman kabul etmek gerekiyor
TL yüklemeden 1 gün önce yeterli midir
Cevap için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: byJuck
Bimcell o kadar eski mi yahu 🤔 daha geçen gün duydum adını21 Mart'ta 9 sene oldu.
Seneye 21 martta bimcell'in 10.yılı dolacak bakalım o zaman 10.yıla özel hediye verecekler mi?
merhabalar, hattımı türk telekom faturalıdan bimcell'e taşıdım. normalde 32 tl idi faturam. son ay faturası da böyle gelecek diye bekliyordum.
fakat 52 tl'lik bir fatura geldi. mh kalan ayların vergisi diyor. telsiz kullanım ücreti sanırım, 27 tl gibi bir tutar.
şimdi ben bimcell'de kalan aylar bu vergiden muaf mı olacağım, yoksa böyle saçma bir şekilde bütün yılın vergisini neden ödüyorum?
mh de bilgisiz, bilemiyorum diğer operatörde de kesebilir dedi.
-
BİMCELL geçtikten sonra telsiz ücreti ödemesinden muafsın
Evet hocam, 1 hafta sonra iptal oluyor.
Ben de ilk hediye gitmeye başlamıştı hocam, sonra paketimden gitmeye başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X