Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
22.130
Cevap
192
Favori
1.220.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün numara taşıma için başvuru yaptım da başvurunuz alınmıştır falan diye msj gelmedi. Gelmesi gerekiyor muydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

Bugün numara taşıma için başvuru yaptım da başvurunuz alınmıştır falan diye msj gelmedi. Gelmesi gerekiyor muydu

Eğer TT mobilden gectiyseniz mesaj gelmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman işlemlerde bir aksilik olmazsa 24 saat içinde ilk mesaj gelir, daha sonra numara taşınacağı tarih ve saati belirten mesaj gelecek

gönderdim

Cooler Master: CM 690 III**Enermax NAXN ENM750AWT 750W**ASUS P8P67 PRO (B3 Rev.)**Intel® Core™ i5-2500K 3.30 GHz (4.30 GHz/1.20 V)**Sunbeam Core-Contact Freezer Ultra**Gigabyte R9 290 3X Windforce OC
    Samsung SyncMaster 2343 (BWPlus / BWXPlus) Digital**SAMSUNG 840 Pro SATA III SSD 512 GB**OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 128 GB**SAMSUNG HD103SJ F3 Spinpoint 1 TB**WD Caviar Green WD20EARS 2 TB
    Seagate Barracuda ST31500341AS 1.5 TB**SAMSUNG HD502HJ F3 Spinpoint 500 GB**WD My Book Home Edition 500 GB **Hitachi Deskstar 7k2000 2 TB**Seagate Expansion 1TB 2,5" USB 3.0**Plextor PX-820A
    G.Skill RIPJAWS-X 2x2 GB DDR3 1600 Mhz**G.Skill RIPJAWS-X 4 GB DDR3 1600 Mhz**TP-LINK TD-W8951ND 150 Mbps**SilverStone FM121B 12cm**AKASA "Viper" 12cm x3**AKASA "Viper" 14cm x2
    Thermalright X-Silent 14cm**Cooler Master Silent Fan 12cm**Cooler Master Megaflow 20cm**Aerocool Touch 2000 Dokunmatik Fan Kontrolcü**LOGITECH-Z5500**LG 47LA660S
  • Gelen zamanlar bakalım bize nasıl yansıyacak

• tekrar oldu. paketi aşmadım ve süre bitmeden interneti kapattım.

1lira bakiye vardı, onu yemiş.

bu böyle gitmez. hırsızlık bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine433 -- 7 Nisan 2021; 0:18:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu linkten herkes giriş yapıp şikayet oluşturabilir mi? https://onlineislemler.turktelekom.com.tr//mps/portal?cmd=srContactUs&thirdPartySite=bimcell&sessionId=&lang=tr&thirdPartySiteHost=212.175.46.170/test&go=sikayetAvea&redirect=&isFromThirdAction=true

şikayet metni olarak şunu kopyala yapıştır yapabilirsiniz ben böyle yazdım ve şikayet oluşturdum kanıt olarakta bir ekran görüntüsü gönderdim yazı ile birlikte.

telefondan türk telekom (bimcell) online işlemler uygumalası ile paket satın almak istediğimde sadece dost m ve dost xl paketleri satışta görünüyor. dost s ve dost l paketleri uygulama içinden satın almak istediğimizde satışta görünmüyor ve satın alamıyoruz. bunun bir uygulama hatası olduğunu düşünüyorum çünkü bimcell internet ana sayfasında uygulamada görünmeyen diğer paketler hala hala aktif olarak görünüyor. uygulamanın incelenmesini ve diğer iki paketinde uygulama içinden satın alınması için eklenmesini talep ediyorum. sadece ben değil diğer bimcell kullananlar aynı sorunu yaşıyor. uygulama hatasının acilen düzeltilmesini talep ediyorum.

BİMCELL [Ana Konu]

• teknoman007 T kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için sağolun.Online işlemler üzerinden metni kopyalayıp bende şikayet oluşturdum.

Edit:An itibariyle tüm paketler tekrar geri geldi s pakette fiyat hatası vardı sanırım onu giderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 7 Nisan 2021; 10:20:40 >

Bimcell marketlerde nasıl işlem yapıldığına bakmıyor.

Marketlerde başvuru alım işini bim personeli yapıyor oluşan sıkıntıda personel kaynaklı

dün şikayet ettik bugün düzeltmişler gerçekten bu kadar hızlı yapacaklarını düşünmüyordum :)

ne gerek var diğer operatörlere 80 - 100 lira ödemeye bimcell ucuz ve hızlı :D

bunun çok basit bir çözümü var. ben hattımda lira bulundurmuyorum. asla lira yüklemesi yapmıyorum. hattımda her zaman sıfır lira var. bunun yerine uygulamadan direkt olarak paketi kredi kartı ile satın alıyorum böylece direkt paket ücreti ne kadarsa kredi kartından o kadar ücret alıyor ve paketi tanımlıyor. hattımda sıfır lira olduğu için istesede hattımdaki lirayı alamıyor :)

Orijinalden alıntı: teknoman007

bunun çok basit bir çözümü var. ben hattımda lira bulundurmuyorum. asla lira yüklemesi yapmıyorum. hattımda her zaman sıfır lira var. bunun yerine uygulamadan direkt olarak paketi kredi kartı ile satın alıyorum böylece direkt paket ücreti ne kadarsa kredi kartından o kadar ücret alıyor ve paketi tanımlıyor. hattımda sıfır lira olduğu için istesede hattımdaki lirayı alamıyor :)

Merhaba hocam, baktım ama Bimcell uygulaması göremedim. hangi uygulama o?

app store (iphone telefonlar için) yada google play store (android telefonlar için) hangisini kullanıyorsanız buraya girip türk telekom online işlemler yazın uygulamayı indirin. numaranız ve şifreniz ile giriş yapın normalde bu türk telekom müşterilerinde sol üstte türk telekom yazar ama biz bimcell olduğumuz için uygulamaya girince sol üstte bimcell yazacak. uygulamaya girdikten sonra tarife ve paket kısmına tıklayın sonra mevcut paket varsa mevcut paketi iptal edin. sonra tekrar aynı kısımdan paket satın al seçeneğine tıkla sonra kredi/banka kartı paket yüklemeye tıklayın her şey dahil paketler kısmına tıklayıp almak istediğiniz pakete tıklayın ön bilgilendirme formunu okudum kabul ediyorum diyip boş kutuya tıklayın ve satın al seçeneğine tıklayın sonra sonra kredi kartı bilgilerinizi isteyecek bilgileri girip ödeme yap seçeneğine tıklayın. paket 5 dakika içinde tanımlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoman007 -- 7 Nisan 2021; 13:47:12 >

Orijinalden alıntı: teknoman007

app store (iphone telefonlar için) yada google play store (android telefonlar için) hangisini kullanıyorsanız buraya girip türk telekom online işlemler yazın uygulamayı indirin. numaranız ve şifreniz ile giriş yapın normalde bu türk telekom müşterilerinde sol üstte türk telekom yazar ama biz bimcell olduğumuz için uygulamaya girince sol üstte bimcell yazacak. uygulamaya girdikten sonra tarife ve paket kısmına tıklayın sonra mevcut paket varsa mevcut paketi iptal edin. sonra tekrar aynı kısımdan paket satın al seçeneğine tıkla sonra kredi/banka kartı paket yüklemeye tıklayın her şey dahil paketler kısmına tıklayıp almak istediğiniz pakete tıklayın ön bilgilendirme formunu okudum kabul ediyorum diyip boş kutuya tıklayın ve satın al seçeneğine tıklayın sonra sonra kredi kartı bilgilerinizi isteyecek bilgileri girip ödeme yap seçeneğine tıklayın. paket 5 dakika içinde tanımlanacaktır.

Teşekkür ederim hocam. Taşıma yapınca deneyeceğim..

• Mylove kullanıcısına yanıt

rica ederim lira yükleyip lira kaptırmaya gerek yok. benim dediğim gibi yaparsanız hattınızda her zaman sıfır ile olacak ve paket bitince otomatik olarak internet konuşma sms haklarınızı kullanamayacaksınız. şuan hangi operatörü kullanıyorsunuz? kaç gb ve aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.