Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.915
Cevap
184
Favori
1.187.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam Saatlerinde 3G frekansında bu hızları veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 3 Nisan 2021; 15:0:59 >
  • Bugün ikinci gün. TT Mobil'den, Bimcell'e geçiş yapamadım henüz. Bir gün demişlerdi bana. Sorun mu olmuştur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIMCell'i arayıp sorun isterseniz, başvurunuzun hangi durumda olduğunu söylüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt

4.5G'dir bu hocam. 3G'de bu hızları vermesi imkansız. Ancak 4.5G için de gayet iyi hızlar.

• Bu internet paketi bitmeden TL bakiyesini kullanma problemi bir BIMCell hatta yaşandı. 11TL bakiye gitti. İnternet paketinden 1.5MB kalmış, sil supürden hediye aldık şimdilik. Müşteri hizmetlerini aradım, müşteri hizmetleri sorunu hemen anladı, kayit açtılar. Gelişme oldukça mesajı editlerim,

• Bugün itibarıyla BIMCELL e geçtim.

Nette şöyle bir gezindim. YouTube vs yok. BIMCELL ile ilgili sayfaları okudum. Hız testi yaptım.
    Sonra kalan kullanım miktarlarını sorguladım.

10 dk da 1gb gitmiş.

Nasıl oldu anlamadım?

• Dün Bakırköy Osmaniye de 2 farklı Bim mağazasına gittim ama numara taşımak için evrak olmadığını söylediler! Bim böyle mi çalışıyor!!

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_25

Bugün itibarıyla BIMCELL e geçtim.

Nette şöyle bir gezindim. YouTube vs yok. BIMCELL ile ilgili sayfaları okudum. Hız testi yaptım.

10 dk da 1gb gitmiş.

Nasıl oldu anlamadım?

Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Az önce 100 mb daha gitti.

• levent_25 L kullanıcısına yanıt
    Her kalan kullanımına baktığında uçak modunu aç kapa yap.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Arka planda uygulama güncelleme/indirme işlemi yapılmış olabilir. Telefonunuzun veri kullanımı kısmını inceleyin.

benim fark ettiğim bir durum. babam samsung marka eski bir akıllı telefon kullanıyor. youtube üzerinden video izliyor sadece. telefonunda başka uygulama yok. babama aylık 4 gb olan paketten alıyorum ve 4 gb yetiyor. ben iphone kullanıyorum 20 gb paketi alıyorum. ay sonu ucu ucuna yetiyor. sanırım iphone sosyal medyada video ve fotoğrafları sürekli kaliteli açtığı için interneti daha hızlı bitiriyor olabilir diye düşünüyorum

• Dün 6 Aylık ArayanıBilPlus satın almıştım. 1 Aylık 1GB'de hediyeydi, ancak yüklenmemişti. Yine aynı gün kayıt açtım online işlemlerden, bugün yüklenmiş

10 tane 100MB yüklenmiş. Tek kötü yanı, haftalık yüklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 3 Nisan 2021; 18:43:28 >

hız testi çok fazla internet harcıyor. bu yüzden hız testi yapmanı önermem. benim yaptığım sistem şu. her ay paket yenilemeden hemen önce mobil internet kullanımını telefon ayarlarından sıfırlıyorum. sonra paket satın alıyorum. paketin 29. günü telefonun kendi ayarlarından toplam ne kadar mobil internet harcamış kontrol ediyorum. sonra online işlemlere girip ne kadar internet harcamış ona bakıyorum. online işlemler ile telefonun kendi ayarlarında mobil sayaç aynı değerde ise yada +/-200 mb fark edebilir o kadarı sorun etmiyorum eğer ikisinin değerleri eşit yada yakın ise sorun yok demektir. fazla internet harcadığını düşünüyorsan hangi uygulama ne kadar mobil veri harcamış kontrol edebilirsin. ve o uygulamada fazla vakit geçirmemeye özen gösterirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_25

Bugün itibarıyla BIMCELL e geçtim.

10 dk da 1gb gitmiş.

Nasıl oldu anlamadım?

Hız testi tam bir kota canavarıdır. Telefon ekranınınız inç olarak büyükse ve ekran çözünürlüğünüz yüksekse 4.5 g ile test yaptıysanız ondan çok kotanız gitmiştir. Bimcell de normal paket dışındaki hediye gb lar biraz hızlı bitiyor. Tecrübeyle sabittir. 9 yıldır bimcell kullanıcısıyım

• bu bende de oldu. 3 tl gitti ama o yüzden üstünde durmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoman007 T kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya uygulamalarında otomatik oynamayı kapat sorunun az da olsa çözülür. bir de bölgende internet hızı yüksektir cihazı 3g ye al sorun çözülür biraz.

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Tamam işte bu sebep.

Çünkü diğer arkadaşlar yazmış.. ne güncelleme yaptım, ne arka plan açık, ne videoları otomatik olarak oynat etkin...

Türknet.com dan hız testi yaptım. Ve 4.5 g açıktı.

Bu arada testi BIMCELL kazandı. Diğeri daha yavaş

4.5g çok sömürüyor demek ki 3g ye alıp kullanın cihazı eğer size uyarsa.

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 liradan bişey olmaz demeyin, birçok kişiye böyle yapsalar güzel kar ederler, haksız yere 1 kuruşunuz dahi gitse olayın üstünde durun.

not: ne yapsam bilemiyorum, şuan vodafone kullanıyorum full çeken 4g ile 3 mbps aldığım oluyor bazen, turkcell'den ise baya midem bulanıyor açıkçası hadi buyrun şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 3 Nisan 2021; 18:20:42 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Hocam içinde çok bakiye tutmazsınız, bence deneyin. Arada değişiklik iyidir. Hızı Vodafone'a göre gayet iyi, hediyesi de bol, paketleri de uygun, VoLTE'de aranınca 3G'ye düşme problemi de çözüldü. Bir tek böyle garip bir problemi var, bunun için ben de kayıt açtım bakalım muhtemelen iade edilir TL'ler.

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.