Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.915
Cevap
184
Favori
1.187.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce 1 ayı doldurdum.Dikkatimi çeken ise şu oldu.Hattım kullanıma açılırken akşam 17.30 civarı üçlü paket yapmıştım.Paket bitim gününün son saatine kadar paketim bitmedi.Avea'da da böyle galiba.Turkcell hattımda sms paketi yapınca kaçta yaparsam o saatte biterdi.Beğendim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 18 Şubat 2013; 14:04:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

Merhaba arkadaşlar bende 2 gündür kullanıyorum..

Üçlü paket aldım. Paket sorgulama yaptığımda söyle mesaj geliyor konuşmalar saniye üzerinden değerlendiriliyor. '3lu Paketinizden 18.03.2013'ye kadar kullanabileceginiz heryone 250Dk'dan 229dk 42sn, heryone 5000SMS'ten 4385SMS, 500MB'tan 432 MB kalmistir.'

Sürekli mesajlaşan ve konuşan birisi olarak bitince tekrar paket almak zorunda kalacağım. 3G açıkkende telefonun şarjını çabuk bitiyor ama internet baya hızlı sorun çıkarmıyor.

Nasil memlunmusunuz ?

Evet memnunum,

Şebekeden yana bir problem çıkarmadı, sizde geçerseniz memnun kalırsınız.

Micro sim kart veriyorlar mi ? Yada karti kestirip kullanabilirmiyiz

Sim kart kestrilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemil Meriç

Telsiz kullanım ücreti alınıyor mu.

Ben kullanıyorum geçen aldılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: atheet

quote:

kaç lira ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atheet

quote:

kaç lira ?

1 küsur ama küsurunu hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: remurat

quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Avea faturalıdan Bimcell'e geçen arkadaşlar bugün BTK'ya şikayetim sonucunda Avea tarafından arandım.Telefonda ki bayan faturanıza yansıtılan Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutarın iptal edildiğini 22 Liranın borcunuzdan düşüleceği bilgisini verdi.
    Vergiye tabi olmayan tutar diye kesilen 14,41 TL de sağolsun bütün yılın telsiz ücretiymiş.Bu nasıl işse.

Neyse kısaca BTK ya şikayetim sonucu 65,78 TL lik faturamdan 22,74 TL düşüldü.Diğer arkadaşlarında şikayet ederlerse sonuç alacağını umuyorum.

Bende de benzer bir durum var ben Avea kamu 300 Tarifesindeydim hiç limit aşmıyorum ama fatura 30TL civarı geliyordu fatura kesim tarihinden önce bimcelle geçtim kesim tarihi ayın 22si ben 19unda geçtim. son faturanın yüksek geleceğini biliyorum ancak tahminimden 13.54 TL daha fazla geldi detaylara bakınca pek anlamadım bu nereden kaynaklanıyor detaylar şöyle:
    Aylık Ücret:17.05 TL
    Detaylı Fatura Servis Ücreti:0.40 TL
    Faturasız Hatta Geçiş: 19.99 TL
    Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutar: 1.83 TL
    KDV:5.99 TL
    Özel İletişim Vergisi:8.32 TL
    Telsiz Kullanım Ücreti:1.31 TL
    Vergiye tabi olmayan toplam tutar:14.41 TL
    önceki aydan devir: 0.24 TL
    Toplam Fatura Detayı:63.54 TL

Bu durumda ben nereye hangi ücrete itirazda bulunmam lazım?

Birde burada telsiz kullanım ücreti kesilmiş görünüyor ancak bimcelldeki ücretli bakiyemden de daha geçiş süresi 1 ay olmamasına rağmen 1 TL düşürülmüş bunun sebebi ne olabilir? birde son avea faturasından bir sonraki fatura ödeme tarihi 15/03/2013 diye bir tarih var son bir fatura daha gönderme cüretinde bulunabilirler mi acaba?

Ben de Avea'nın faturasız tarifesinden geçmiştim.1 TL düşürülme olayı bende de oldu.Sebebini hala bilmiyorum malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Orijinalden alıntı: remurat

quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Avea faturalıdan Bimcell'e geçen arkadaşlar bugün BTK'ya şikayetim sonucunda Avea tarafından arandım.Telefonda ki bayan faturanıza yansıtılan Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutarın iptal edildiğini 22 Liranın borcunuzdan düşüleceği bilgisini verdi.
    Vergiye tabi olmayan tutar diye kesilen 14,41 TL de sağolsun bütün yılın telsiz ücretiymiş.Bu nasıl işse.

Neyse kısaca BTK ya şikayetim sonucu 65,78 TL lik faturamdan 22,74 TL düşüldü.Diğer arkadaşlarında şikayet ederlerse sonuç alacağını umuyorum.

Bende de benzer bir durum var ben Avea kamu 300 Tarifesindeydim hiç limit aşmıyorum ama fatura 30TL civarı geliyordu fatura kesim tarihinden önce bimcelle geçtim kesim tarihi ayın 22si ben 19unda geçtim. son faturanın yüksek geleceğini biliyorum ancak tahminimden 13.54 TL daha fazla geldi detaylara bakınca pek anlamadım bu nereden kaynaklanıyor detaylar şöyle:
    Aylık Ücret:17.05 TL
    Detaylı Fatura Servis Ücreti:0.40 TL
    Faturasız Hatta Geçiş: 19.99 TL
    Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutar: 1.83 TL
    KDV:5.99 TL
    Özel İletişim Vergisi:8.32 TL
    Telsiz Kullanım Ücreti:1.31 TL
    Vergiye tabi olmayan toplam tutar:14.41 TL
    önceki aydan devir: 0.24 TL
    Toplam Fatura Detayı:63.54 TL

Bu durumda ben nereye hangi ücrete itirazda bulunmam lazım?

Birde burada telsiz kullanım ücreti kesilmiş görünüyor ancak bimcelldeki ücretli bakiyemden de daha geçiş süresi 1 ay olmamasına rağmen 1 TL düşürülmüş bunun sebebi ne olabilir? birde son avea faturasından bir sonraki fatura ödeme tarihi 15/03/2013 diye bir tarih var son bir fatura daha gönderme cüretinde bulunabilirler mi acaba?

Ben de Avea'nın faturasız tarifesinden geçmiştim.1 TL düşürülme olayı bende de oldu.Sebebini hala bilmiyorum malesef.

Ben bunun telsiz kullanım ücreti olduğunu düşünüyorum ancak o da 1.31 TL civarı olması gerektiğinden henüz daha geçiş yapalı tam 1 ay olmamasından bir de avea faturalıyken zaten bu ücret kesildiğinden burada kesilmemeli diye düşünüyorum ancak henüz müşteri hizmetlerini aramadım sanırım arayıp işin aslını öğrenmek gerekecek...

• Yeni hat ücreti ne kadar arkadaşlar.
    İçinden kaç lira cıkıyor.

Yeni hat alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_88

Yeni hat ücreti ne kadar arkadaşlar.
    İçinden kaç lira cıkıyor.

Yeni hat alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

2 ay kadar önce 29 TL ye almıştım içinde 1 TL vardı
  • Android Uygulamasi da benden BimCell e hediye olsun :)

BIMCELL Google Play

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfanzo_ -- 19 Şubat 2013; 16:09:30 >

• Arkadaşlar bugün itibariyle bende avea faturalı hattımı bimcell''e taşımış bulunmaktayım.
  • Arkadaşlar bimcelle geçicem ama cok büyük bir sorun var.
    Yaşlı bir amcanın üzerine hattımı almıştım bundan 8 yıl önce.Yaşlı amca vefat etti.Ben nasıl hattımı taşıyacagım.
  • quote:

Arkadaşlar bimcelle geçicem ama cok büyük bir sorun var.
    Yaşlı bir amcanın üzerine hattımı almıştım bundan 8 yıl önce.Yaşlı amca vefat etti.Ben nasıl hattımı taşıyacagım.

konuyu incele
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66727194

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

konuyu incele

hocam biliyormusun sana ne kadar teşekkür etsem az

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

konuyu incele

hocam biliyormusun sana ne kadar teşekkür etsem az

rica ederim, yararlı olabildiysem ne mutlu
    ufak bi hatırlatma; hat ilk olarak hangi operatörden alındıysa o operatörden üzerinize alabilirsiniz. yani diyelim ki hattınız 544 ile başlıyorsa, hattı üzerinize vodafoneda iken alabilirsiniz...

• arkadaşlar bimcell internet sayfasında abone olunan konuşma paketinden kalan dakikaların nasıl sorgulanacağı konusunda bilgi yok, böylesi temel bir bilgiyi koymayan BİM sorumlularını kınıyorum, neyseki google varda araya taraya ordan buluyoruz.

ayrıca kalan dakika veya internet bilgisi konusunda turkcell i takdir ediyorum, anında bilgi mesajı gönderiyordu..
  • arkadaşlar sıfırdan faturasız hat çıkarsak ne kadar ücret ödüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

arkadaşlar bimcell internet sayfasında abone olunan konuşma paketinden kalan dakikaların nasıl sorgulanacağı konusunda bilgi yok, böylesi temel bir bilgiyi koymayan BİM sorumlularını kınıyorum, neyseki google varda araya taraya ordan buluyoruz.

ayrıca kalan dakika veya internet bilgisi konusunda turkcell i takdir ediyorum, anında bilgi mesajı gönderiyordu..

Arkadaşım sayfada mesaj yolu ile sorgulanabileceği konusunda bilgi var, ilgili linkten detay kısmına bakarsanız görürüsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: smali

arkadaşlar sıfırdan faturasız hat çıkarsak ne kadar ücret ödüyoruz.

29 TL, üç beş mesaj üsttede yazıyor zaten
  • 250 dk paketinin yenilenmesi için hatta en az kaç lira olması gerekiyordu?
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.