Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.051
Cevap
190
Favori
1.195.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

Orijinalden alıntı: remurat
    Bende de benzer bir durum var ben Avea kamu 300 Tarifesindeydim hiç limit aşmıyorum ama fatura 30TL civarı geliyordu fatura kesim tarihinden önce bimcelle geçtim kesim tarihi ayın 22si ben 19unda geçtim. son faturanın yüksek geleceğini biliyorum ancak tahminimden 13.54 TL daha fazla geldi detaylara bakınca pek anlamadım bu nereden kaynaklanıyor detaylar şöyle:
    Aylık Ücret:17.05 TL
    Detaylı Fatura Servis Ücreti:0.40 TL
    Faturasız Hatta Geçiş: 19.99 TL
    Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutar: 1.83 TL
    KDV:5.99 TL
    Özel İletişim Vergisi:8.32 TL
    Telsiz Kullanım Ücreti:1.31 TL
    Vergiye tabi olmayan toplam tutar:14.41 TL
    önceki aydan devir: 0.24 TL
    Toplam Fatura Detayı:63.54 TL

Bu durumda ben nereye hangi ücrete itirazda bulunmam lazım?

Birde burada telsiz kullanım ücreti kesilmiş görünüyor ancak bimcelldeki ücretli bakiyemden de daha geçiş süresi 1 ay olmamasına rağmen 1 TL düşürülmüş bunun sebebi ne olabilir? birde son avea faturasından bir sonraki fatura ödeme tarihi 15/03/2013 diye bir tarih var son bir fatura daha gönderme cüretinde bulunabilirler mi acaba?

Hocam bende aylık tarife kalan tutar ücreti 22 liraydı bunu iptal ettiler.Diğerlerinin hepsine bir bahane uydurdular.Sizde aylık tarife kalan ücrete 1,83 lira kesmişler.Faturanın fazla gelmesinin nedeni vergiye tabi olmayan toplam tutar adı altında alınan 1 yıllık telsiz vergi ücreti.Ben neden böyle alınıyor dedim bana kanun sayıyor telefonda kadın.Faturasıza geçiş ücreti de bimcellin yüklediği 20 lira.Pek iptal olacak bir ücret yok gibi duruyor ama yine de btk ya bir yazın şansınızı deneyin.
    Bende hala kesilmedi telsiz ücreti heralde.Yada ben farkında olmadan gitti arada.O tarihten bende de var birşey olmaz heralde yani öyle ümit ediyorum.

Hocam teşekkür ederim etseler de sanırım 1.83 TL iade ederler gerekirse onu da iade ettiririm hırsızlığın küçüğü büyüğü olmaz...faturada dediğiniz gibi şayet telsiz kullanım ücretini toptan kesiyorlarsa neden bu faturada ayrıyetten telsiz kullanım ücreti 1.31 TL diye faturalandırılmış...Birde toptan 14.41 diye faturalandırılmış...Toptan mı kesiliyor her ay mı kesiliyor bu noktayı anlayamadım...

• abim aldı ve gayet rahat ama hattın açılması 3 gün sürüyor o çok kötü
  • quote:

Hocam teşekkür ederim etseler de sanırım 1.83 TL iade ederler gerekirse onu da iade ettiririm hırsızlığın küçüğü büyüğü olmaz...faturada dediğiniz gibi şayet telsiz kullanım ücretini toptan kesiyorlarsa neden bu faturada ayrıyetten telsiz kullanım ücreti 1.31 TL diye faturalandırılmış...Birde toptan 14.41 diye faturalandırılmış...Toptan mı kesiliyor her ay mı kesiliyor bu noktayı anlayamadım...

Avea faturalıdan devam etseydik her ay 1.31 Tl keseceklerdi.Ama numara taşıyınca insanı soymak şart oluyor ya onlarda komple 1 yılın ücretini kesiyorlar.Kullandığınız ayınkini telsiz kullanma ücreti diye kesmişler,geriye kalan 11 ayıda vergiye tabi olmayan tutar diye kesmişler uyanıklar ya.
    1.83 lira bile olsa şikayet edin.Siz genel olarak bir şikayet metni yazın yani sadece 1.83 liranın üzerinde durmayın.Onlar nasıl olsa sizi arayacaklar.

• quote:

quote:

Avea faturalıdan devam etseydik her ay 1.31 Tl keseceklerdi.Ama numara taşıyınca insanı soymak şart oluyor ya onlarda komple 1 yılın ücretini kesiyorlar.Kullandığınız ayınkini telsiz kullanma ücreti diye kesmişler,geriye kalan 11 ayıda vergiye tabi olmayan tutar diye kesmişler uyanıklar ya.
    1.83 lira bile olsa şikayet edin.Siz genel olarak bir şikayet metni yazın yani sadece 1.83 liranın üzerinde durmayın.Onlar nasıl olsa sizi arayacaklar.

O zaman bir yıl boyunca en azından bimcell'in telsiz kullanım ücreti kesmemesi gerekiyor sonuçta bimcellde sitelerinin altında yazdığı gibi bir avea hizmeti...Siz BTKnin hangi birimine yazdınız durumumuz aynı olduğuna göre eğer yazdığınız şikayet metni varsa paylaşırsanız sevinirim...Mutlaka şikayet edeceğim...

• quote:

O zaman bir yıl boyunca en azından bimcell'in telsiz kullanım ücreti kesmemesi gerekiyor sonuçta bimcellde sitelerinin altında yazdığı gibi bir avea hizmeti...Siz BTKnin hangi birimine yazdınız durumumuz aynı olduğuna göre eğer yazdığınız şikayet metni varsa paylaşırsanız sevinirim...Mutlaka şikayet edeceğim...

Dediğiniz gibi olabilir kesmeyebilirler.Genel olarak giydirdim hocam ben her konuda.

https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/ üye olarak burdan yazabilirsiniz.

• quote:

quote:

Dediğiniz gibi olabilir kesmeyebilirler.Genel olarak giydirdim hocam ben her konuda.

https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/ üye olarak burdan yazabilirsiniz.

Verdiğiniz bilgiler için sağolun en kısa zamanda inş. şikayette bulunacağım...

• Bimcellin cekisi nasil..
    Dagda,koyde falan cekermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahri83

Bimcellin cekisi nasil..
    Dagda,koyde falan cekermi

bimcell avea'nın tarifesi olduğu için avea nerelerde çekiyorsa bimcell de aynıdır.
  • 19 luk 250 dk 5000sms 500 mb nasil dakikalar 1 dakika uzerinden mi yoksa 6 sn demi dusuyor gecersek memlun kalirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

19 luk 250 dk 5000sms 500 mb nasil dakikalar 1 dakika uzerinden mi yoksa 6 sn demi dusuyor gecersek memlun kalirmiyiz

Forumda anlatılanlara göre 6 sn üzerinden düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 18 Şubat 2013; 2:20:29 >
  • quote:

19 luk 250 dk 5000sms 500 mb nasil dakikalar 1 dakika uzerinden mi yoksa 6 sn demi dusuyor gecersek memlun kalirmiyiz

Birer saniye üzerinden düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 18 Şubat 2013; 5:20:07 >
  • Merhaba arkadaşlar bende 2 gündür kullanıyorum..

Üçlü paket aldım. Paket sorgulama yaptığımda söyle mesaj geliyor konuşmalar saniye üzerinden değerlendiriliyor. '3lu Paketinizden 18.03.2013'ye kadar kullanabileceginiz heryone 250Dk'dan 229dk 42sn, heryone 5000SMS'ten 4385SMS, 500MB'tan 432 MB kalmistir.'

Sürekli mesajlaşan ve konuşan birisi olarak bitince tekrar paket almak zorunda kalacağım. 3G açıkkende telefonun şarjını çabuk bitiyor ama internet baya hızlı sorun çıkarmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 18 Şubat 2013; 5:12:33 >
  • Bugün çok garip birşey oldu. Bizim ders işlediğimiz bodrum katında bi konferans salonu var. Eskiden vodafone'lu iken telefon ya çekmez ya da ara sıra 1 diş çekerdi. Şimdi bimcell oldum 2 diş çekiyordu hatta 3 dişe çıktı. Hâlâ şaşkınım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Bugün çok garip birşey oldu. Bizim ders işlediğimiz bodrum katında bi konferans salonu var. Eskiden vodafone'lu iken telefon ya çekmez ya da ara sıra 1 diş çekerdi. Şimdi bimcell oldum 2 diş çekiyordu hatta 3 dişe çıktı. Hâlâ şaşkınım :)

Avea'dan beklerim böyle gariplikler. Evinde diğer odada çekmediği gibi salonda da çekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

Merhaba arkadaşlar bende 2 gündür kullanıyorum..

Üçlü paket aldım. Paket sorgulama yaptığımda söyle mesaj geliyor konuşmalar saniye üzerinden değerlendiriliyor. '3lu Paketinizden 18.03.2013'ye kadar kullanabileceginiz heryone 250Dk'dan 229dk 42sn, heryone 5000SMS'ten 4385SMS, 500MB'tan 432 MB kalmistir.'

Sürekli mesajlaşan ve konuşan birisi olarak bitince tekrar paket almak zorunda kalacağım. 3G açıkkende telefonun şarjını çabuk bitiyor ama internet baya hızlı sorun çıkarmıyor.

Nasil memlunmusunuz ?

• Telsiz kullanım ücreti alınıyor mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemil Meriç

Telsiz kullanım ücreti alınıyor mu.

hangi hattan gectiniz ?
  • quote:

quote:

Nasil memlunmusunuz ?

Evet memnunum,

Şebekeden yana bir problem çıkarmadı, sizde geçerseniz memnun kalırsınız.

• quote:

quote:

quote:

Nasil memlunmusunuz ?

Evet memnunum,

Micro sim kart veriyorlar mi ? Yada karti kestirip kullanabilirmiyiz

• quote:

quote:

quote:

Nasil memlunmusunuz ?

Evet memnunum,

Micro sim kart veriyorlar mi ? Yada karti kestirip kullanabilirmiyiz

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.