Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.911
Cevap
184
Favori
1.187.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

250 dk paketinin yenilenmesi için hatta en az kaç lira olması gerekiyordu?

10 TL Olması gerekiyor bildiğim kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

quote:

Paket ücretinden biraz fazla olmalı diye duymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

quote:

Paket ücretinden biraz fazla olmalı diye duymuştum.

Konuşma paketimi kullanmaya ne zaman başlayabilirim?
    Her yöne 250 dakika paketi için 250DK yazıp 4551’e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında konuşmaya başlayabilirsiniz.
    Her yöne 250 dakika paketini satın alabilmek için hattınızda 10 TL üzerinde bakiye bulunması gerekmektedir.
    Paketinizdeki dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

Konuşma paketim otomatik olarak yenilenilir mi?
    Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (1 ay) veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren 5 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz. Yenileme yapılmazsa konuşmalar 6 saniyesi 1 kuruş olarak ücretlendirilir.

Konuşma paketinde kullanmadığım kota bir sonraki döneme devreder mi?
    Konuşma paketinde kullanılmayan dakikalar kullanım süresi dolduktan sonra kullanılamaz.

Konuşma paketi kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim?
    Her yöne 250 dakika paketinde kalan dakikaları öğrenmek için ücretsiz olarak KALAN250DK yazıp 4551’e gönderebilirsiniz.

Konuşma paketimi nasıl iptal edebilirim?
    Her yöne 250 Dakika paketi için IPTAL250DK yazıp 4551’e göndermeniz yeterlidir.

Konuşma paketimi iptal ettirdikten sonra kalan kullanım hakkım silinir mi?
    Paket iptal edildiğinde pakette kalan dakikalar 1 aylık paket süresi doluncaya kadar kullanılabilir.

her ay telsiz vergisi alındığını düşünürsek 1.5 lira fazla olması, otomatik yenilemenin sekteye uğramaması için şart.

• avea'dan bimcell'e geçtim, hat bir gün içinde açılır dedi ama birini ara ve açsın dedi, hat öyle açılırmış

bana çok saçma geldi

avea-bimcell numara taşıyanlar cevaplasın lütfen, ayrıca bimcell'e geçiş yapanlar nelere dikkat etmeliyim genel olarak bir özet geçerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

avea'dan bimcell'e geçtim, hat bir gün içinde açılır dedi ama birini ara ve açsın dedi, hat öyle açılırmış

bana çok saçma geldi

avea-bimcell numara taşıyanlar cevaplasın lütfen, ayrıca bimcell'e geçiş yapanlar nelere dikkat etmeliyim genel olarak bir özet geçerseniz sevinirim

• Annem Vodafone'un 15 liraya 500 dk'lik tarifesini kullanıyordu, 1 yıl dolduğundan sanırım iptal oldu, bir şeyler değişti..

Bimcell'e geçsem 10 liraya 250 alsam yeter mi bilmiyorum, acaba ikinci kez aynı paketi alabilmek mümkün mü?

Neden Bimcell? Çünkü; şu kadar süreyle, şu şartlarda vs. deyip dikkat edilmesi gerekn ince ayrıntıları yok. Bundan dolayı Bimcell'den yola devam edelim diyorum. Ama ikinci kez paket alıp 20 liraya 500 dk'ye yükseltme imkanım olabilir mi?

Birde daha sonra Bimcell'den AVea'ya geçsek Bimcell'in liraları da Avea'ya geçiyor mu, tam tersi durumda mümkün olduğu gibi?

20 lira ve altı fiyatlarda mevcut Vodafone'lu için başka bir faturasız tarife paket önerisi de yapabilirsiniz? 500 dk'lik veya uygun fiyatlarda 10 liralık Bimcell paketiyle rekabet edebilen. Gerçi belki Bimcell'in paketi yeterli de olabilir, onu anneme bir sorayım..

• Arkadaslar, ben bu Bimcell ile cepten youtube videolarini izlemiyorum. Wi-Fi'de sikinti yok. Telefon 5800.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Annem Vodafone'un 15 liraya 500 dk'lik tarifesini kullanıyordu, 1 yıl dolduğundan sanırım iptal oldu, bir şeyler değişti..

Bimcell'e geçsem 10 liraya 250 alsam yeter mi bilmiyorum, acaba ikinci kez aynı paketi alabilmek mümkün mü?

Neden Bimcell? Çünkü; şu kadar süreyle, şu şartlarda vs. deyip dikkat edilmesi gerekn ince ayrıntıları yok. Bundan dolayı Bimcell'den yola devam edelim diyorum. Ama ikinci kez paket alıp 20 liraya 500 dk'ye yükseltme imkanım olabilir mi?

Birde daha sonra Bimcell'den AVea'ya geçsek Bimcell'in liraları da Avea'ya geçiyor mu, tam tersi durumda mümkün olduğu gibi?

20 lira ve altı fiyatlarda mevcut Vodafone'lu için başka bir faturasız tarife paket önerisi de yapabilirsiniz? 500 dk'lik veya uygun fiyatlarda 10 liralık Bimcell paketiyle rekabet edebilen. Gerçi belki Bimcell'in paketi yeterli de olabilir, onu anneme bir sorayım..

bimcellde aynı ay icinde ikinci 10 tl paket alabilirsiniz bende anneme aldım 250dk her konusmada 10 dk konusuyor 1 kaldı bitmesine daha30 dk var ayrıca saniye bazlı olarak atıyor kontorler

diger sorularınıda bimcell müş. hiz arayıp sorabilirsin avrıca bimcellden avea gecersen telsiz kullanım ücreti alabilirler vodafoneden avea gec bence suan ben vodafoneden gectim bimcelle telsiz kullanım ücreti alınmıyor aveadanda kardesim gecti telsiz kullanım ücreti alınıyor ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Annem Vodafone'un 15 liraya 500 dk'lik tarifesini kullanıyordu, 1 yıl dolduğundan sanırım iptal oldu, bir şeyler değişti..

bimcellde aynı ay icinde ikinci 10 tl paket alabilirsiniz bende anneme aldım 250dk her konusmada 10 dk konusuyor 1 kaldı bitmesine daha30 dk var ayrıca saniye bazlı olarak atıyor kontorler

diger sorularınıda bimcell müş. hiz arayıp sorabilirsin avrıca bimcellden avea gecersen telsiz kullanım ücreti alabilirler vodafoneden avea gec bence suan ben vodafoneden gectim bimcelle telsiz kullanım ücreti alınmıyor aveadanda kardesim gecti telsiz kullanım ücreti alınıyor ondan

Aynı ay içinde 2. kez 250 dakikayı 10 liraya alabilmek güzelmiş, bilgilendirme için teşekkür ederim..

Ben zaten geçersem (annemin kullandığı hattı) Vodafone'dan taşıyacağım! Ayrıca Vodafone'da şu an aylık 1 liralık vergiyi almaya başladı!

Bimcell'den Avea'ya geçince Bimcell liralarının Avea'ya geçmesi sorusu aklımdaki başka bir düşüncenin sorusuydu :) Avea liraları Bimcell'e geçiyor, Bimcell'in kilerde Avea'ya geçer sanırım. Ki çokta önemli değil gerçi!

Umarım 10 liraya 250 dakika olayını bitirmezler de uzunca bir süre aynı şartlarda devam ettirirler.

• quote:

quote:

quote:

Aynı ay içinde 2. kez 250 dakikayı 10 liraya alabilmek güzelmiş, bilgilendirme için teşekkür ederim..

Ben zaten geçersem (annemin kullandığı hattı) Vodafone'dan taşıyacağım! Ayrıca Vodafone'da şu an aylık 1 liralık vergiyi almaya başladı!

Bimcell'den Avea'ya geçince Bimcell liralarının Avea'ya geçmesi sorusu aklımdaki başka bir düşüncenin sorusuydu :) Avea liraları Bimcell'e geçiyor, Bimcell'in kilerde Avea'ya geçer sanırım. Ki çokta önemli değil gerçi!

Umarım 10 liraya 250 dakika olayını bitirmezler de uzunca bir süre aynı şartlarda devam ettirirler.

bir sey degil hocam 10 tl 250dk olayı bitmez bence sitesinde öyle bişey yazmıyor su tarihte sona erecek felan diye örnek olarak turkcellde yazıyor su tarihte bitecek diye ayrıca 19 tl 250dk 5000sms ve 500mb internet paketide var bimcellde bilginiz olsun

• quote:

bir sey degil hocam 10 tl 250dk olayı bitmez bence sitesinde öyle bişey yazmıyor su tarihte sona erecek felan diye örnek olarak turkcellde yazıyor su tarihte bitecek diye ayrıca 19 tl 250dk 5000sms ve 500mb internet paketide var bimcellde bilginiz olsun

Bimcell tarifelerini, paketlerini az çok biliyorum, o paketinde farkındayım ancak annemin kullanması için sadece dakika paketlerine odaklandım, ikinci paketi alıp alamayacağımı bilmiyordum, merak ediyordum, öğrendiğim iyi oldu..

Kendi kullanımım için Bimcell'in hepsi bir arada paketleri güçlü bir alternatif ancak benim bulunduğum yerde Avea pek verimli değil, evde düşük seviyede çekiyor, bazen çekmediği oluyor.

• Arkadaşlar bu iphone ekranında sizikinlerde avea mı yazıo yoksa bimcell mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL64

Arkadaşlar bu iphone ekranında sizikinlerde avea mı yazıo yoksa bimcell mi?

benim eski samsungda bimcell yazıyor
  • quote:

quote:

Bimcell tarifelerini, paketlerini az çok biliyorum, o paketinde farkındayım ancak annemin kullanması için sadece dakika paketlerine odaklandım, ikinci paketi alıp alamayacağımı bilmiyordum, merak ediyordum, öğrendiğim iyi oldu..

Kendi kullanımım için Bimcell'in hepsi bir arada paketleri güçlü bir alternatif ancak benim bulunduğum yerde Avea pek verimli değil, evde düşük seviyede çekiyor, bazen çekmediği oluyor.

anladım

• quote:

quote:

avea'dan bimcell'e geçtim, hat bir gün içinde açılır dedi ama birini ara ve açsın dedi, hat öyle açılırmış

bana çok saçma geldi

bilen birisi yok mu?

• quote:

quote:

Şebeke tarama modunda taratınca eskiden
    Turkcell
    Vodafone TR
    Avea
    Şeklinde çıkardı. Bir ara BimCell kullandım. Şimdi hangi hat takılı olursa olsun Avea yerine BimCell yazıyor. Şebekeyi resmen satın almışlar sanırım.

• quote:

quote:

quote:

bana çok saçma geldi

bilen birisi yok mu?

1-nasıl yani tam acarmısı biri ara acsın demekle biriynen konusumu kast ettin

2-herhangibir bisey yapmana gerek yok faturalımı hat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 22 Şubat 2013; 11:52:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

quote:

quote:

Şebeke tarama modunda taratınca eskiden
    Turkcell
    Vodafone TR
    Avea
    Şeklinde çıkardı. Bir ara BimCell kullandım. Şimdi hangi hat takılı olursa olsun Avea yerine BimCell yazıyor. Şebekeyi resmen satın almışlar sanırım.

bende tarattım
    avea
    vodafone
    turkcel cıkıyor bimcell cıkmıyor
    bimcel ana ekranda cıkıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

bana çok saçma geldi

bilen birisi yok mu?

1-nasıl yani tam acarmısı biri ara acsın demekle biriynen konusumu kast ettin

2-herhangibir bisey yapmana gerek yok faturalımı hat

1- bimde kasiyer form doldurduktan sonra dedi ki, avea hattından bimcell'e geçtiğinde kartı takıp aç ve birini ara ve o da telefonu açsın(yani arama yap) zaten içinde 1 tl olacak dedi...ondan sonra paketlerden birini kullanmaya başla dedi...

2- faturasız avea'dan bimcell'e geçiyorum hocam.

• Bimcell de ilginç bir olay var hattınız açılmış olsa bile siz herhangi bir ücretli ara yapmadan aktif olmuyor, arayanlar size ulaşabiliyor sizde arama yapabiliyorsunuz (9333 ü falan) ama TL falan yüklenmiyor, ilk ücreti aramadan hemen sonra hattınız şu kişi adına aktive edilmiştir diye mesj geliyor , tl yüklemeyi daha sonra yapabiliyorsunuz bundan sonrada paketlerden herhangi birini satın alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.