Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.051
Cevap
190
Favori
1.195.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 tl ye 250 dakika otomatik mi yapiliyor yoksa biz tl yukledikten sonra msj falan mi atiyoruz bi yere birde kalsn dakika sorgulamasi yapildiginda kalan dakika miyi gisteriyor yoksa tl yimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de tam araştırmadan faturalıdan Bimcell e geçen ve kazık yiyenler kervanına katıldım. Ancak Avea son faturasında alınacağı söylenen şu 20 TL ne zaman hediye bakiye olarak tanımlanıyor bimcelle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmxa

Arkadaşlar ben de tam araştırmadan faturalıdan Bimcell e geçen ve kazık yiyenler kervanına katıldım. Ancak Avea son faturasında alınacağı söylenen şu 20 TL ne zaman hediye bakiye olarak tanımlanıyor bimcelle ?

Hattınız açıldığında tanımlanıyor, 9333'ü arayıp sorgulayabilirsiniz. sorgulamada 20krs ücretli bakiye ve 19.80krs ücretsiz bakiye olarak görnüyor. aveanın bizlere gider ayak attığı bir kazık. neyseki tlf ile çok konuşan biri değilim ve o 20tl'yi 2aydır kullanıyorum bu şekilde kendini kurtarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

Dun ben de basvurumu yaptim. Dun sabah vodafon no'mu kendi uzerime gecirdim(6senedir babamin arkadasinin hattini kullaniyordum), daha sonra bimcell e gecis basvurusu yaptim. 2 islemde de ucret odemedim. Bugun de bimcell sim kartini note 2 cihazim icin kestirdim. Onda da ucret odemedim :) Bimde basvuruyu yaptigim kisi pazartesi yollanacak mi acilacak mi ne dedi anlamadim. Ama 6 gun suresi var dedi. Eski hattim acik oldugu surece onemli degil :). Ama eksisozlukte okurken internetin mb bazli dustugunu okudum dogru mu bu konu? Yani 100kb da girsen 600 kb da girsen 1mb dusuyormus.

Daha önceden böyle söyleyen arkadaşlar vardı fakat kullanan arkadaşlar ne kadar kullanırsan o kadar düşüyor diyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL64

quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

Dun ben de basvurumu yaptim. Dun sabah vodafon no'mu kendi uzerime gecirdim(6senedir babamin arkadasinin hattini kullaniyordum), daha sonra bimcell e gecis basvurusu yaptim. 2 islemde de ucret odemedim. Bugun de bimcell sim kartini note 2 cihazim icin kestirdim. Onda da ucret odemedim :) Bimde basvuruyu yaptigim kisi pazartesi yollanacak mi acilacak mi ne dedi anlamadim. Ama 6 gun suresi var dedi. Eski hattim acik oldugu surece onemli degil :). Ama eksisozlukte okurken internetin mb bazli dustugunu okudum dogru mu bu konu? Yani 100kb da girsen 600 kb da girsen 1mb dusuyormus.

Daha önceden böyle söyleyen arkadaşlar vardı fakat kullanan arkadaşlar ne kadar kullanırsan o kadar düşüyor diyorlardı.

Paket olup olmamasına bağlı bu olay. Paketiniz yoksa standart ücretlendirme MB başına 50 kuruş. Yani 1 kb bile kullansanız 50 kuruş ödersiniz. Paketiniz varsa kullanılan miktar kadar düşer.

• beyler benim hat annemin üstüne. şimdi annemin kimliğini alsam fotokobisini çektirsem hattımı geçirirler mi bimcell'e ?
    yoksa illa hattın sahibi olacak diye bir zorunluluk var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

beyler benim hat annemin üstüne. şimdi annemin kimliğini alsam fotokobisini çektirsem hattımı geçirirler mi bimcell'e ?

bim mağazasında hat sahibi imza atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

beyler benim hat annemin üstüne. şimdi annemin kimliğini alsam fotokobisini çektirsem hattımı geçirirler mi bimcell'e ?

ben atmak istesem attırmazlar mı?
    2 aydır üşenipte gitmiyorlar şu bime deli ettiler beni yok kimliği unuttum yok ayağım ağrıyor felan

• hocam sanmıyorum ama denemende fayda var yani 18den büyüksen olabilir belki ama zor
  • quote:

quote:

quote:

2 aydır üşenipte gitmiyorlar şu bime deli ettiler beni yok kimliği unuttum yok ayağım ağrıyor felan

Sorun yok, hat sahibinin kimlik fotokopisini götürün Yetkililer formu doldurur sizden temsili bir imza ile işini halleder.

Babama ait 3 hattı farklı zaman ve mağazalarda bu şekilde taşıdım.

• Öğrenmiş olduk
  • quote:

quote:

quote:

ben sorduğumda hat sahibinin gelmesi gerektiği söylediler yaşım 18 den büyük olduğu halde herhalde personelin insiyatifine kalmış bir şey bi şansınızı deneyin en iyisi

• quote:

quote:

quote:

formu al, git eve imzalattır getir bime tekrar... en pratiği bu.. esasen formu kullanıcı doldurmalı, yetkilinin dolduracağı çok yer yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 16 Şubat 2013; 23:23:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

quote:

quote:

quote:

formu al, git eve imzalattır getir bime tekrar... en pratiği bu.. esasen formu kullanıcı doldurmalı, yetkilinin dolduracağı çok yer yok...

bimdeki görevli annesinin imzaladığına nasıl inansın annesinin bime gitmesi gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Avea faturalıdan Bimcell'e geçen arkadaşlar bugün BTK'ya şikayetim sonucunda Avea tarafından arandım.Telefonda ki bayan faturanıza yansıtılan Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutarın iptal edildiğini 22 Liranın borcunuzdan düşüleceği bilgisini verdi.
    Vergiye tabi olmayan tutar diye kesilen 14,41 TL de sağolsun bütün yılın telsiz ücretiymiş.Bu nasıl işse.

Neyse kısaca BTK ya şikayetim sonucu 65,78 TL lik faturamdan 22,74 TL düşüldü.Diğer arkadaşlarında şikayet ederlerse sonuç alacağını umuyorum.
  • bimcell.com.tr den neden yüklenmiyor
  • quote:

Babam formları doldurmuştu ben götürmüş sim kartı almıştım geçişte sorun olmadı.. Gerçi bim de çalışan çocuk bizi çok tanımasa da göz aşinalığı var.. zaten formları alırken böyle böyle bir durum var babam yaşlı pek dışarı çıkamıyor ama bimcell yapmak istiyoruz. evde doldursak ben getirsem olur mu demiştim tamam abi hallederiz dedi.. hakkaten de sorun olmadı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Orijinalden alıntı: x2y

quote:

quote:

quote:

bimdeki görevli annesinin imzaladığına nasıl inansın annesinin bime gitmesi gerekir

imza bu. a harfi bile yazsan senin olduğu belli. başkası imza attıysa, atan sorumlu olur.. yüksek fatura gelse bile benim imzam değil dersin hiçbir sorumluluğu olmaz... bimdeki görevli kabul etmemesi için paranoyak biri olması lazım... zaten kim kime durduk yere kimlik fotokopisi verir... üstelik annesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 17 Şubat 2013; 9:15:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Avea faturalıdan Bimcell'e geçen arkadaşlar bugün BTK'ya şikayetim sonucunda Avea tarafından arandım.Telefonda ki bayan faturanıza yansıtılan Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutarın iptal edildiğini 22 Liranın borcunuzdan düşüleceği bilgisini verdi.
    Vergiye tabi olmayan tutar diye kesilen 14,41 TL de sağolsun bütün yılın telsiz ücretiymiş.Bu nasıl işse.

Neyse kısaca BTK ya şikayetim sonucu 65,78 TL lik faturamdan 22,74 TL düşüldü.Diğer arkadaşlarında şikayet ederlerse sonuç alacağını umuyorum.

Bende de benzer bir durum var ben Avea kamu 300 Tarifesindeydim hiç limit aşmıyorum ama fatura 30TL civarı geliyordu fatura kesim tarihinden önce bimcelle geçtim kesim tarihi ayın 22si ben 19unda geçtim. son faturanın yüksek geleceğini biliyorum ancak tahminimden 13.54 TL daha fazla geldi detaylara bakınca pek anlamadım bu nereden kaynaklanıyor detaylar şöyle:
    Aylık Ücret:17.05 TL
    Detaylı Fatura Servis Ücreti:0.40 TL
    Faturasız Hatta Geçiş: 19.99 TL
    Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutar: 1.83 TL
    KDV:5.99 TL
    Özel İletişim Vergisi:8.32 TL
    Telsiz Kullanım Ücreti:1.31 TL
    Vergiye tabi olmayan toplam tutar:14.41 TL
    önceki aydan devir: 0.24 TL
    Toplam Fatura Detayı:63.54 TL

Bu durumda ben nereye hangi ücrete itirazda bulunmam lazım?

Birde burada telsiz kullanım ücreti kesilmiş görünüyor ancak bimcelldeki ücretli bakiyemden de daha geçiş süresi 1 ay olmamasına rağmen 1 TL düşürülmüş bunun sebebi ne olabilir? birde son avea faturasından bir sonraki fatura ödeme tarihi 15/03/2013 diye bir tarih var son bir fatura daha gönderme cüretinde bulunabilirler mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: remurat
    Bende de benzer bir durum var ben Avea kamu 300 Tarifesindeydim hiç limit aşmıyorum ama fatura 30TL civarı geliyordu fatura kesim tarihinden önce bimcelle geçtim kesim tarihi ayın 22si ben 19unda geçtim. son faturanın yüksek geleceğini biliyorum ancak tahminimden 13.54 TL daha fazla geldi detaylara bakınca pek anlamadım bu nereden kaynaklanıyor detaylar şöyle:
    Aylık Ücret:17.05 TL
    Detaylı Fatura Servis Ücreti:0.40 TL
    Faturasız Hatta Geçiş: 19.99 TL
    Aylık Tarife Ücreti Kalan Tutar: 1.83 TL
    KDV:5.99 TL
    Özel İletişim Vergisi:8.32 TL
    Telsiz Kullanım Ücreti:1.31 TL
    Vergiye tabi olmayan toplam tutar:14.41 TL
    önceki aydan devir: 0.24 TL
    Toplam Fatura Detayı:63.54 TL

Bu durumda ben nereye hangi ücrete itirazda bulunmam lazım?

Birde burada telsiz kullanım ücreti kesilmiş görünüyor ancak bimcelldeki ücretli bakiyemden de daha geçiş süresi 1 ay olmamasına rağmen 1 TL düşürülmüş bunun sebebi ne olabilir? birde son avea faturasından bir sonraki fatura ödeme tarihi 15/03/2013 diye bir tarih var son bir fatura daha gönderme cüretinde bulunabilirler mi acaba?

Hocam bende aylık tarife kalan tutar ücreti 22 liraydı bunu iptal ettiler.Diğerlerinin hepsine bir bahane uydurdular.Sizde aylık tarife kalan ücrete 1,83 lira kesmişler.Faturanın fazla gelmesinin nedeni vergiye tabi olmayan toplam tutar adı altında alınan 1 yıllık telsiz vergi ücreti.Ben neden böyle alınıyor dedim bana kanun sayıyor telefonda kadın.Faturasıza geçiş ücreti de bimcellin yüklediği 20 lira.Pek iptal olacak bir ücret yok gibi duruyor ama yine de btk ya bir yazın şansınızı deneyin.
    Bende hala kesilmedi telsiz ücreti heralde.Yada ben farkında olmadan gitti arada.O tarihten bende de var birşey olmaz heralde yani öyle ümit ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.