Şimdi Ara

BİM vs. A101 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demek 50 kutusu 1 liraymış he vay be ne ucuz
  • ya ben onu oyun hamuru sandım tüh.
  • BİM candır canandır.
  • marketten alışveriş yapmayı sevmem para 1 kişiye gidiyor o yüzden az yada pahalı olarak küçük işletmelerden alışveriş yaparım.

ikisinide sevmem ama a101 de organik ürünlerin bulunması gözümde +3 puan kazandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

BURASI DH VE BURADA HER ZAMAN BİM ALIR.

/>

Kipa, A101 , Carrefour , ŞOK Defeated

Migros vs BİM ?

Edit : Senin testis turtan yokmuydu la
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinuğur

quote:

Orijinalden alıntı: Cefakar.

Demek yumuşak şeyleri seviyorsun...

Yummy Gummy ne la? Daha önce hiç görmediydim. Az açıkla.

BİM FOREVER

Yummy Gummy, dünya standardında Türk markasıdır bkz. Gumi Gıda

• Vurun vurun ölmedim daha!
  • Bim alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimde karpuzlu ve şeftalili Jelly Belly varken. Karpuzlu favorim
  •  BİM vs. A101
  • BİM derİM Kafiyeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

vurun, acımayın

• A101 diyorum qanqa kaliteli ve ucuz. Bim kalitesiz ve ucuz :(

• quote:

/>

• BİM derim. A101 zaten Bim'in taklidi BİM in eski ortağının ayrıldıktan sonra açıp Bim in üst düzey personellerini çağırıp bünyesine bir kısmını aldı. Bir gerçek varki BİM den daha hızlı büyüdü ama BİM kadar istikrarlı değil. Ben şahsen nerde kampanya varsa oradan alırım işime gelen ürünü. Bim in kendi ürünleri çok kalitelidir ; Meyve sularını TAMEK üretir şampuanlarını ELİDA (ama ben şampuan almam tabi) ve duymadığınız markaların üstünü okursanız neyi kimin ürettiğini görürsünüz bir kısmı da ithaldir zaten. A101 den alışveriş yapmanın avantajı ise markalı ürünleri çok daha ucuza satar piyasaya göre. Sonuçta sistem aynı Discount.
    Birde iş arayanlar BİM ya da A101 e girerseniz yükselme imkanınız vardır personellikten Mağaza sorumlusu yardımcılığına oradanda Mağaza Sorumlusuna oradan Bölge sorumlusuna oradan da pazarlama müdürlüğüne ve genel müdürlüğe kadar yolu var. Biraz sabırlı sebatlı olursanız olur yani. Bunu nereden biliyorum eski bir Bim çalışanıyım abim halen çalışıyor ve Pazarlama müdürü kendisi. Haydi kolay gelsin ama kıyas yapmayın BİM A101 i döver bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: redstone78

BİM derim. A101 zaten Bim'in taklidi BİM in eski ortağının ayrıldıktan sonra açıp Bim in üst düzey personellerini çağırıp bünyesine bir kısmını aldı. Bir gerçek varki BİM den daha hızlı büyüdü ama BİM kadar istikrarlı değil. Ben şahsen nerde kampanya varsa oradan alırım işime gelen ürünü. Bim in kendi ürünleri çok kalitelidir ; Meyve sularını TAMEK üretir şampuanlarını ELİDA (ama ben şampuan almam tabi) ve duymadığınız markaların üstünü okursanız neyi kimin ürettiğini görürsünüz bir kısmı da ithaldir zaten. A101 den alışveriş yapmanın avantajı ise markalı ürünleri çok daha ucuza satar piyasaya göre. Sonuçta sistem aynı Discount.
    Birde iş arayanlar BİM ya da A101 e girerseniz yükselme imkanınız vardır personellikten Mağaza sorumlusu yardımcılığına oradanda Mağaza Sorumlusuna oradan Bölge sorumlusuna oradan da pazarlama müdürlüğüne ve genel müdürlüğe kadar yolu var. Biraz sabırlı sebatlı olursanız olur yani. Bunu nereden biliyorum eski bir Bim çalışanıyım abim halen çalışıyor ve Pazarlama müdürü kendisi. Haydi kolay gelsin ama kıyas yapmayın BİM A101 i döver bence.

Keşke bu kadar uzun yazmasaydın.

A101 - Çünkü arkasında A101 ve başka kaynaklar var.
    BİM - Çünkü arkasında Tarikat var.

• Ikisinde de kalitesiz mallar satılıyor ama arada istisnalar nadiren de olsa çıkıyor.

• quote:

/>

• Bim vs kangal deseydin daha adil bir karşılaştırma olurdu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.