Şimdi Ara

BİM şubesi savaş alanına döndü (İstanbul-Esenyurt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Esenyurt’ta bir market çalışanı ile kadın müşteri arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle olay sokağa taştı. Polis kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. kavgaya karışan 2 kişi ise gözaltına alındı.

Bağlarçeşme Mahallesi 1157. Sokak'ta bir zincir marketin şubesinde kasiyerle müşteri arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Müşterinin yakınlarının da dahil olmasıyla tartışma kavgaya dönüştü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgaya karıştığı belirlenen 2 kişi gözaltına alınırken, polis uyarılara rağmen bölgeden ayrılmayan grubu dağıtmak için biber gazı kullandı...

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 16 Ocak 2023; 0:29:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Irkçılık yapılıyor diye duyar kasan arkadaşları birkaç gün bu mahallelerde yaşamasını rica ediyorum.
    Böyle bir mahalle de birgun işe gitmiştim, tamirimi yaptım ama paramı vermediler bir anda kalabalıklaştılar biraz ustelesem beni döveceklerdi bulaşmak istemedim be gittim ama bunlara bişey desek ırkçı olacağız kimi kandiriyorsak
  • Bunları hepsini toplayıp Afrika ülkesi ruandaya gönderip çadır kentte hapsedicen birbirini yesinler

• Çingene fazla bir şey beklememek lazım hepsi böyle bunların.ayrıca çalışma arkadaşları en azından ayırabilir öküzün trene baktığı gibi bakmışlar

• Bu tür olaylar hep mi varoşlardan çıkar

• tırnakçılık yapmış olabilirler avel çalışanlarda arkadaşlarının dayak yemesini izlemiş eh fazla birşey beklemeyin BİM sonuçta

• Çingene işte fazla bir şey beklememek lazım, bizim vasat Türk dizi sektörü de bu insanları eğlenceli ve sevimli göstermeye devam etsin, yapımcıların hepsi lüks sitelerinde bunlardan uzak yaşıyor zaten

• Halkı kin ve nefrete düşürmeye yönelik bu mesajınızı EGM' ye bildirdim.

Sizin gibiler yüzünden ülke bu halde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Komikmiş kardes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke çağın 150 yıl gerisinde yaşayan insanlar yüzünden bu halde. Mağarada yaşaması gerekenler şehirde terör estiriyor.

• Artık "Çingene" kelimesini bile kullandırtmayan "woke" zihniyetin sonucu hep bunlar. Adamlar öyle Türk flimlerinde gösterildiği gibi müzik duyduğunda anında oynayan, etliye sütlüye karışmayan gariban tipler değilmiş demek ki. Polis zaten bir şey yapmayacak, bu ülkede dayak yersiniz, sakat kalırsınız, hatta öldürülürsünüz, ama kimse ceza almaz; o yüzden taş devrindeki gibi herkes kendi kendini korumak zorunda maalesef.

• Medeniyetin beşiği mezopotamya
    Eşiğide esenyurt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 16 Ocak 2023; 11:28:51 >
  • La ben de sandım ki, ak kadın kolları fln toplanıp bim'i basmışlar fiyat artışları mevzusunda. XD

• Mesajlar yine nefret suçlarıyla dolu.

Bu ülkeden bir halt olmaz.

• Avrupa yakası tam bir çöplük elit semtler harici yaşanmaz tiplere bakar mısın

• Limonen kullanıcısına yanıt
    Gelmelerine izin verip "içinde barındıranları" da unutmayalım, zaten büyük olasılıkla bir bağları vardır...

Asla ama asla bu konularda soykırıma varan arzularını dile getirenler nefret suçu işlemiş olmuyor, yeni çağ gözümüzü açıp düşünce özgürlüğümüzü bize verdi ve üzerimizdeki ölü toprağını kaldırdı. Suç işlendiğini düşünenlere hadi canım hadi diyesim geliyor ki hiç ağzımda barındırdığım bir cümle değil...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Ne kini la gerçek  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.