Şimdi Ara

Bim Şok ve A101 den hırsızlık yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
137.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam belki zenginler bizden caliyor bilmem ne falan, ondan dolayi caliyor diyorsun ama yol yanlis. Nasil yaparsin onu, topluca herkes o zenginlere ayaklanir, adalet o sekil yerini bulur bu calma seklini hic tasvip etmiyorum. Fransizlar gibi ihtilal yapacaksin onun dogrusu oyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modality

Öyle bir durumda suçüstü yapman lazım.Suçüstü yapamazsan ve sonradan farkedilirse o gün çalışan kasiyerden tahsil edilir çalınan ürünün ücreti.Suçüstü yaparsan adam hapı yuttu.Birazda tabi market çalışanlarının insafına kalmış bir durum.Ben çalıştım bir dönem yakalamıştık ama çocuktu ailesini çağırmıştık.O kişinin insafına kalmış karakola da bildirebilir uyarmakla da geçiştirebilir

Kasiyerden kesildiğine emin misiniz? Bim belli bir miktarda çalınma payı bırakıyor diye biliyorum. Yoksa maaş alamaz adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Tamam belki zenginler bizden caliyor bilmem ne falan, ondan dolayi caliyor diyorsun ama yol yanlis. Nasil yaparsin onu, topluca herkes o zenginlere ayaklanir, adalet o sekil yerini bulur bu calma seklini hic tasvip etmiyorum. Fransizlar gibi ihtilal yapacaksin onun dogrusu oyle olur.

Örgütlenip topluca mı çalalım diyorsun?
  • Bir konu açılmıştı şimdi bulamadım market önüne yete atılan fişleri alıp aynı ürünün iadesini isteyip parasını almakla ilgili meşhur bir konu vardı.
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Konuyu bulursan haber verir misin hocam? Merak ettim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intotherain1

quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Tamam belki zenginler bizden caliyor bilmem ne falan, ondan dolayi caliyor diyorsun ama yol yanlis. Nasil yaparsin onu, topluca herkes o zenginlere ayaklanir, adalet o sekil yerini bulur bu calma seklini hic tasvip etmiyorum. Fransizlar gibi ihtilal yapacaksin onun dogrusu oyle olur.

Örgütlenip topluca mı çalalım diyorsun?

İhtilal diyorum. Fransiz ihtilali de oyle olmustu.
  • O arkadaşına söyle hırsızlığı bıraksın.
  • Ben 2008 2010 yılları arasında çalıştım.Ne kadar açık varsa son kuruşuna kadar tahsil etmişlerdi.Şimdi öyle bir durum varsa bilemiyorum.En azından maliyetin bir kısmından kurtulmuş oluyorlar.Mesela şöyle örnek vereyim daha önce çalıştığım bir mağazada arkadaş 700 liralık cep telefonu çaldırmıştı hepsini kendi ödemek durumunda kalmıştı.
  • Lan zaten bime 10 lirayla girse bir sürü poşet doldurur
  • Zaten alamıyorduk ki adam akıllı misal ben part time çalışıyordum.Yemeği suyu yolu hepsi cebinden kasa açıkları falan gene cebinden karın tokluğuna çalıyorsun o tarz yerlerde en sonunda dayanamadım çıktım.
  • Bir arkadasim surekli BIM'in kendi markalarindan calip icinden sinek falan cikti diye sikayet ediyor, sikayet sonucu ayni urunden 1 tane daha veriyorlar. Tabi bu olay uzerinde fazla kafa yormamakta yarar var cunku bunu yapabilmesi icin once fisi gostermesi gerekir, bu sartlar da zaten hayatinizdan bir kac saniyenizi, benim kafamdan uydurdugum ve hicbir amaca hizmet etmeyen, size ve cevrenize kesinlikle bir katkisi olmayacak bos beles birkac satiri okudugunuz gercegini yuzunuze aci bir sekilde vuruyor.
  • Yapıcaksan büyük vurgun yap ton balıgı için değmez
  • Bikere kipadan rotring kalem çalmıştım.sonra baktım güvenlik beni takip ediyor.uzaktan göz teması kurdu.ben anladım tabi.biz bunla köşe kapmaca oynamaya başladık en son baktığımda zeytinyağı reyonunda beni arıyordu.telsizle diğer arkadaşlara haber vermiş herhalde hemen kaçmıştım. Ama bayağı korkmuştum
  • Hırsızlığın zararının suçu olmayan kasiyerden kesilmesini anlamıyorum. Kasiyerin görevi orada güvenliği sağlamak değil ki?Adam ne yapsın kasayı bırakıp reyonları mı dolaşsın?

Güvenlik görevlisi çalışıyorsa ondan kesilmesi lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Bir konu açılmıştı şimdi bulamadım market önüne yete atılan fişleri alıp aynı ürünün iadesini isteyip parasını almakla ilgili meşhur bir konu vardı.

Bizim bir arkadaş öyle yapıyordu yakalandı ağız burun koymamışlar sırtına kadar her yeri mosmor geldi. Güvenlikçi depoya kilitleyip dövmüş.Polise verecekmiş ağlayıp zırlayıp öyle salmışlar.
  • Amma hırsız varmış la forumda
  • Forum hırsız dolu lan
  • yok artik.. buradaki yazilanlari gorunce sok oluyorum.. toplumun hirsizlari secmesine bir nebze alistik fakat hirsizlarin gelip acikca hirsizlik yaptiklarini forumda anlatmalari ve sayilarinin bu kadar cok olmalar diger insanlarin ise bunu normal karsilayarak cevap vermeleri sadece bana mi tuhaf geldi?

hirsizligin kucugu buyugu olmaz bana gore.. cikolata calan adam yarin obur gelir benim evimi de soyar... bahanesi her zaman hazirdir paraya , yemege ihtiyacim vardi caldim der gecer...

bu toplumdan her saniye daha cok tiksiniyorum..
  • benim bir arkadaşım A 101'den 1 adet yumurta çaldı, idam cezası yedi. geçen cumartesi infaz edildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: For Mother Russia

Çaldığım şey tam çıkarken cebimden düştü,ben onu yerden aldıktan sonra kaçmaya başladım.Allahtan eleman geç uyandı işe yoksa sonum kötüydü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.