|
BİM marketler GeForce RTX 5070 ekran kartlı oyun bilgisayarı satacak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tulpar T6 - 10 bin daha ucuza aşağı yukarı aynı özelliklerde Casper laptop var. (Casper Excalibur G870.1362-DF70X-C)
Abra a5 - Aynı fiyata 4060 lı laptoplar var.
Tulpar td3 - Neredeyse 2/3 fiyatına aynı donanımlar toplanır.
-
kasaya 50bin çok fazla. 38k ya aynısı var
_____________________________ -
Hatta çok daha iyi özelliklerde Gamegaraj var msi ile aynı üretim bandından çıkıyor diye biliyorum.
-
Şu ürünleri xx50 ile çıkartıp, satmayın artık. Verilen paraya yazık ya, makinenin ömrünü kısaltıyor, xx60 ile verse çok daha kıymetli iş yapmış olacaklar...
-
40K para vereceksem, daha uzun ömürlü olmasını isterim...quote:
Orijinalden alıntı: lterlemez
Şu ürünleri xx50 ile çıkartıp, satmayın artık. Verilen paraya yazık ya, makinenin ömrünü kısaltıyor, xx60 ile verse çok daha kıymetli iş yapmış olacaklar...
-
3050 mi kaldı, hemde o fiyata, ilginç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
17" mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol... -
O paraya 5070 verilmez hemde monster'a o paralara 5070 ti alırsın daha iyi oyun laptop'u
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam birde cuma gecesi indirimi oluyoır daha da ucuzlar o kasa
_____________________________ -
Çok pahalı alınmaz
-
-
Merhaba arkadaşlar bu laptop alınır mı? Kronik sorunu var mıdır?
12 Taksit olması beni cezbediyor. 1 TB hızlı diski bana anca yeter. İşlemci ekran kartına göre çok güçlü o da işime geliyor. Oyundan daha çok işlemci ve disk isteyen uygulamalar çalıştıracağım.
https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/abra-a5-v20-6-1-oyun-bilgisayari-3-11/aktuel.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendeniz61 -- 12 Kasım 2025; 21:46:55 >_____________________________
|
Tulpar T6 - 10 bin daha ucuza aşağı yukarı aynı özelliklerde Casper laptop var. (Casper Excalibur G870.1362-DF70X-C)
Abra a5 - Aynı fiyata 4060 lı laptoplar var. Tulpar td3 - Neredeyse 2/3 fiyatına aynı donanımlar toplanır. |
|
kasaya 50bin çok fazla. 38k ya aynısı var |
|
Hatta çok daha iyi özelliklerde Gamegaraj var msi ile aynı üretim bandından çıkıyor diye biliyorum.
|
|
3050 mi kaldı, hemde o fiyata, ilginç.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı