Şimdi Ara

Bim market dimes meyve suları 8.5 TL 1 litre.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Fiyatı uygun arkadaşlar ucuzluk marketleri normalde kendi fason üretimleri olan markasız meyve sularını bu fiyata satıyor kampanya var şu anda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerel marketten 6.90 a alıyorum.

Normalde ne kadardır ki?

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

10 liradan aşağıya satılması mümkün değil diğerlerinde öyle maalesef

• Bim market dimes meyve suları 8.5 TL 1 litre.

Beni de bugün BİM'deki bazı etiketlerdeki tarihler (15.04.2022)dikkatimi çekti. İleriye dönük tarih atılmış ne hikmetse?

• Vişne olana özellikle baktım, vişne nektarı değil vişne içeceği maalesef.

• glikoz olmayanlardan almak gerek, cappy 'lerde bilen glikoz laktoz dolu.
    üstteki arkadaş engellemiş, ama kısaca meyve oranına bakmak gerek.

Meyve suyu (% 100 )
    Meyve nektarı (%25 – %99)
    Meyveli içecek (%10 – %24)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %35 vişne suyu ihtiva eden Dimes üretimi Migros vişne suyu almak daha mantıklı. Çoğunlukla S (şeker) içeriyor. Lezzet olarak da epey iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buna para verip zehirleneceginize.Pazardan 3.5 tlye limon alip sıkıp icebilirsiblniz:)

• Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt

Şans diyelim, müşteriyi düşünen bir market dediğim.

Normalde yumurtta markette 45tl iken onlar 35tl ye falan satıyorlar, hemde M boy.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Zincir marketler bile bunu yapamazken onların yapması şaşırtıcı bu işin içinde bir şey olabilir acaba Kara para mı aklıyorlar

• Migrosta %100 leri 9tl su an. Dusuk oranlilarina 8.5tl vermeyin

• masterap M kullanıcısına yanıt

Sen %100 meyve suyu olduğuna inanıyormusun? Vişnenin kilosu 20 den aşağı değildi geçen sene.

• Dimes %100 portal migrosta 12.5tl ondan stoklayın derim. bu yıl portakal çok artmayınca fiyatları fırlamadı.

Avrupada içtiğim çoğu meyve suyundan daha kaliteli ve doğal tadı var. 2.5-3euroluk meyve suları kalitesinde ve en önemlisi acılık yok.

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt

Evet inaniyorum cunku visnede %100 yok zaten :) visne + elma var %100 oneririm. Seftali + elma da gayet guzel. 12.5tl ye de portakal suyu var. Bunlar olmayacak fiyatlar degil. Icince digerleriyle olan fark direkt anlasiliyor. Ekstra seker de icermiyor sadece meyveden gelen seker

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt

Meyve suları markette manavda satılabilecek meyvelerden yapılmıyor. Şekli bozulmuş / ezilmiş vs. markette, pazarda kimsenin almayacağı haldekiler fabrikalarda püre haline getirilip meyve suyu haline getiriliyor. Bunların sakıncalı olduğunu söylemiyorum yalnızca aslında her türlü meyvenin değerlendirilmesi açısından faydalı :)

• Ucuz değil, %100 değil. Lüzumsuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 yazanlar bildiğim kadarıyla şöyle oluyor. Bir kısmı meyve in konsantrasi, bir kısmı elma konsantresi ve kalan kısmı su.
    Ama evde sıkılan meyve suları birkaç günde bozulurken bunlar uzun süre dayananbiliyor. Muhtemelen koruyucu var içlerinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zincir marketler birlik olup .. öhö öhö ... bunu bilmeyen yok.

Ama genel olarak hep uyguna satıyorlardı. Meyve suyunun fiyatı raf fiyatı değil kampanyalı fiyatıydı. Şuanda muhtemelen yükselmiştir.

Hatta kendilerine de demiştim, sizden şu merkezde 5 tane daha olsa zincir marketler sinek avlar.

Ama özellikle tedarikte firmalar zircir marketlere tanıdığı kolaylıkları bu marketlere tanımıyor.

Hani bir olay varya, ucuza satıp pahalı satanın fiyatını düşürtüyor, sonra onun mallarını alıp kendisi daha pahalıya satıyor.

Umarım şu duruma düşmeyiz.

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    Tamam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.