Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

BİM LE-PORTA HAYATIM KARARDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sen nasıl bişeysin yahu le porta? Seni içtim resmen fanta'dan portakaldan soğdum birdaha fanta içebilirmiyim veya portakal yermiyim bilemiyorum. Hayatımı kararttın hayatımı , bim bundan sonra benim için bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 24 Ağustos 2011; 10:53:54 >

• içindeki turuncu sulu boyadandır bişey olmaz
  •  BİM LE-PORTA HAYATIM KARARDI

Bim halkın kendini yönetmesidir , Bim bir hayat felsefesi ve yaşam tarzıdır bim .... neyse
  • fanta normalde de içilmez. berbat bi içecek. le porta'yı düşünemiyorum bile
  • le mandi yi dene
  • le cola al
  • Fanta içip de portakal tadı alan varsa dünya alem ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlığa 5 dk güldüm.
  • Le Cola iç kendine gelirsin.
  • Ben sürekli içiyorum fantadan daha lezzetli
  • Onu bunu bilmemde le kola hakikaten süper tadı var
  • Ya da zem zem kola al.
  • Abi tasarımınıda fanta'nın aynısını yapmışlar. Bizim elimize gelmiş, eve çıktığımızda fark ettik ve çöpe gitti.
  • kusura bakmayında le kola alıpta zehirletemem kendimi. dedim ya bim bitti bundan sonra benim için..
  • Bim'siz yaşanır mı be Bir şey olmaz bak ben içiyorum. Bir şey olu... kasşıgfhaspgfghskANHSİFvkçhv bjc jvc uyt86re5de ........
  • Bir ürün kötü diye bütün bim mi kötü olacak?
  • bimsiz olmaz bim bir yaşam felsefesidir
  • LE PORTA varlığı ile Fanta, Yedigün (o zaten benim için hiç yoktu) vb. Tüm Portakallı Gazlı İçecek alemini zirve noktasına çıkarmış ve zevkin doruklarını yaşatmış tek içecektir. Aksini söyleyen gitsin portakal yesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.