Şimdi Ara

Bim İnegöl Köfte SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
23.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de Konya'da buradan yiyorum. Öneririrm gayet güzel yapıyolar ama biraz pahalı. Ayrıca içeri hep hacı hoca kaynıyor

Bim İnegöl Köfte SS'li
  • bi cipsini yerim ketçaplı patito
    konuya gelirsek bin kere de denetlesen -ilgili arkadaşa bu- sağlıklı bile olsa değişmeyen bi gerçek var

BİMDE LEZZET YOK

zaten ucuz bide sağlıklı mı? beterin beteri var bu en beteri bence
    hani çikolatası midemi bulandırdı felan kimi zaman
    denetleme de bence pek bişeye yaramıyo şahsi düşüncem eğer yarasa elin ecnebisi gibi lezzetli yapardı herşeyi
  • ne yazık ki et sektöründe çalışıyorum.çok zor uygun sıcaklıkta hammaddeyi getirtmek,sonra muhafaza etmek,üretime hazırlamak,üretip yine uygun sıcaklıkta tutmak,teslim etmek,üçkağıtçı kamyoncular thermokingleri kapatır maliyeti düşürmek için soğuk zinciri bozar,markette indirirken,rafa dizerken hep risk. bu bim a101 elemanları kampanyayı müşterinin gözüne sokmak için raftan alıp kasaya koyar müşterinin bıraktığı saatlerce kasada durur sonra gider rafa koyar. bu arada arkadaşın dediği gibi bim kalite standartlarıyla yetinmeyip kendi denetlemesini yapıyor. malı kaliteli almak da bazen yetmiyor kaliteli şekilde muhfaza edip,kurallara uyan elemanlarla satmak önemlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

Bilip bilmeden konusan cahiller toplanmış. Babam direk bimin aldığı malları denetleme işinde. Türkiyede bimden fazla denetleme yapan bir firma yok. Aldıkları her mal kalitelidir. Markanın bilinmişliği güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Ulan superzeka baban ambalajin icindekini mi denetliyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz hep bim tüketiyoruz
  • Bimi denetleyen bi adamın sağlığa zararlı demesine imkan var mı ? İşinden mi olsun adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1998Özge_SaoPaulo

Biz hep bim tüketiyoruz

Slm özge naber

• Bim'den sadece yolum uzakta kalmasın diye belli bir markanın ürününü alırım. Oda genelde tatlı türüdür. Onun dışında o aldığınız köfteler, tavuklar vs. Sağlınızı bozmaktan başka bir işe yaramaz. Canım köfte mi çekti? giderim kasap'tan taze kıyma alırım. Evde malzemeleri doğrarım. Kendim yaparım ve Evdekilerle yeriz. Vaktim yoksa migros veya şok'tan bilinen markalı köfte alırım onu yerim. Birde şöyle bir huyum vardır ; Az parayla çok yiyeceğime Biraz daha koyarım üstüne az yerim ama kalitesini yerim. Sağlığım önemli benim için. Kaybettiğim zaman kimse gelipte sana yardım etmicek. Bu tür şeyleri Bu Tarz yerlerden alıp yiyebilirsin. Ucuz diye fakat bil ki. O yediğin şeylerin içinde bir çok katkı maddesi ve buna benzer onlarca madde var. Kendiniz bilirsiniz. Sonuçta herkes kendi hesabına göre bir şeyler alıyor. Ve karnını doyurmaya çalışıyor. Tamamen kişinin kendi tercihi ve hesabına bağlıdır. Ama sağlınızı İhmal etmeyin hiç bir zaman için.

• Ac kopegin onune atsan yemez.

• Nerde hocam burası?
    Konya'ya dönünce yiyeyim bari buradan.
    Dışarı bi çıkıyosun etli ekmekçiden başka birşey yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kök Türk

quote:

Bilip bilmeden konusan cahiller toplanmış. Babam direk bimin aldığı malları denetleme işinde. Türkiyede bimden fazla denetleme yapan bir firma yok. Aldıkları her mal kalitelidir. Markanın bilinmişliği güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Babanıza hatırlatırsanız sevinirim.Ayık kafayla denetim yapsın.

Ya bana gelip burda garip garip hareketler yapma. Varsa elinde belge ne biliyim birşeyin koy buraya Paşa paşa cevaplatayım babama. Anca laf kalabalığı bla bla. Denetim standartlarını, ziyaret sıklıklarını sorsam hiçbir fikrin yok. En basidinden alınan yağları ne denetimler yaparak aldıklarından haberin yok. Yahudiler bu konuda ilk sırada sonrası bim geliyor. Diğer firmaların ne olduğunu yazmayacağım. Haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok dediğin laflara dikkat et.

La git burdan senin gibileri kimse sevmiyor

• Kasapta beklemiş-sararmış tavukları,yagsız kıyma diye çekilen makineden gelen 10kilo yağı,son kullanma diye birşey bilmeyen kasapları,aldığım ürünün ne tür koşullarda muhafaza edildiğini bilmediğim yerden ürün almam aldırtmam...

Kasap dediğiniz kişiler ve kurumları lütfen daha iyi,daha dikkatli gözle inceleyin eminim sizde anlayacaksınız...Çok iyi biliyorum ki denetimler ayda yılda bir yapılıyor bu tür yerlerde...

Her paketli ürün zararlı değil,aksine çoğu sağlıklıdır,belirli hijyen ve kontrollerden geçer..ordan burdan duydugunuz okudugunuz doğru demek değildir..Büyük şirket ve kurumlar ciddi denetimlerden sürekli geçerler ve hiç birşey risk edilmez...

İsim vermek istemiyorum ama örn eskişehirde şehirdeki en büyük et ağlarından biri olan şirketin ürünleri içler acısı...En büyüğü böyle iken mahalle arasındaki ne olduğu belli olmayan kasaba hayatta güvenilmez...

Ürünler sağlıklı sağlıksız o ayrı konu,içindekilere bakarsanız zaten hangi ambalajlı ürün zararlı hangisi değil anlarsınız...

Benim tavsiyem bilinçli olup ya gerçekten güvendiğiniz ve kalitesinden emin oldugunuz kasaplardan almak yada buna imkan yoksa mümkün olduğunca ambalajlı belirli kalite kontrol standartlarından geçmiş ürün almak çok daha sağlıklıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 10 Ağustos 2014; 6:21:24 >

• Köfteci Yusuf akarr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Nerde hocam burası?
    Konya'ya dönünce yiyeyim bari buradan.
    Dışarı bi çıkıyosun etli ekmekçiden başka birşey yok.

Hocam adalhanın o taraflarda biyerlerde. O tarafta hangi esnafa sorsan gösterir sana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.