Şimdi Ara

Bim İnegöl Köfte SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
23.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksam yemeği için Bim'deki köftelerden aldım, ama bi kac defa aldıktan sonra sonra bir tiksinti geldi, eti ne etiyse artık

Ben mi abartıyorum yoksa köftede bi gariplik varmı başlarda fena degildi ama şuan kötü geliyor tadı

Bir de SS koyayım

Bim İnegöl Köfte SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamwalker23 -- 9 Ağustos 2014; 22:06:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bim İnegöl Köftesi: Tadına Doyulmayan Lezzet

Bim marketlerinin sunduğu İnegöl köftesi, uygun fiyatı ve lezzetiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Emin markasıyla satışa sunulan bu köfteler, İnegöl'ün geleneksel lezzetini sofralarınıza taşıyor.

Bim İnegöl Köftesi Yorumları

Bim İnegöl köftesi yorumları genellikle olumlu yöndedir. Müşteriler, köftelerin lezzetli ve etli olduğunu, pişirmesinin kolay olduğunu belirtiyor. Ayrıca, fiyatının uygun olması nedeniyle sıklıkla tercih edildiğini dile getiriyorlar.

Emin İnegöl Köftesi

Bim'de satılan Emin İnegöl köftesi, İnegöl yöresinin meşhur lezzetlerinden biridir. Bu köfteler, dana eti ve çeşitli baharatlarla hazırlanmakta ve özel bir harmanla harmanlanmaktadır.

İnegöl Köftesi Bim

İnegöl köftesini Bim marketlerinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Dondurulmuş olarak satılan köfteler, paket başına 500 gramlık porsiyonlarda sunulmaktadır.

Bim'deki Köfteler

Bim marketleri, İnegöl köftesinin yanı sıra çeşitli köfte çeşitleri de sunmaktadır. Bu köfteler arasında tavuk köftesi, dana köftesi ve karışık köfte gibi seçenekler bulunmaktadır.

Bim Emin Köfte Yorum

Emin markasının Bim'de satışa sunduğu köfteler, müşteriler tarafından beğeniyle karşılanmaktadır. Yorumlar, köftelerin lezzetli, doyurucu ve pişirmesi kolay olduğunu vurgulamaktadır.

Bim İnegöl köftesi, ister günlük öğünlerinizde ister özel davetlerde sofralarınızda yerini alabilecek pratik ve lezzetli bir seçenek sunmaktadır. Uygun fiyatı ve yüksek kalitesiyle, Bim İnegöl köftesi, her bütçeye hitap eden bir lezzet şöleni vaat ediyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçen yaz almıştım. 2 tane yiyip bıraktım, midenin toparlanması 6 gün sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Geçen yaz almıştım. 2 tane yiyip bıraktım, midenin toparlanması 6 gün sürdü.
    Ben artık BİM'den alışveriş yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Geçen yaz almıştım. 2 tane yiyip bıraktım, midenin toparlanması 6 gün sürdü.
    la bas bas bagırıyorlar hazır gıda almayın kanser falan.

hala gidiyorsunuz sokak hayvanın yemeyeceği şeyi yiyorsunuz.
  • Bilip bilmeden konusan cahiller toplanmış. Babam direk bimin aldığı malları denetleme işinde. Türkiyede bimden fazla denetleme yapan bir firma yok. Aldıkları her mal kalitelidir. Markanın bilinmişliği güvenilir olduğu anlamına gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    bimden hazır yemek alma aldırtma
  • quote:

Orijinalden alıntı: AUZEF

bimden hazır yemek alma aldırtma

Alıntıları Göster
    berbat ve içinden ip-et karışımı bir şeyler çıkıyor, 1 kere denedim, yemeden attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

bence gerçek inegol köftesinden daha iyi xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd

Sen telefonda değil miydin ya :)

• İnegöl köfte inegolde yenir

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

la bas bas bagırıyorlar hazır gıda almayın kanser falan.

hala gidiyorsunuz sokak hayvanın yemeyeceği şeyi yiyorsunuz.

hocam normalde yemiyorum bu tarz seyler kasaptan alıyoruz ama, evde tek kaldım bi kac günlügüne pararada sıkısıktı deneyeyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

Bilip bilmeden konusan cahiller toplanmış. Babam direk bimin aldığı malları denetleme işinde. Türkiyede bimden fazla denetleme yapan bir firma yok. Aldıkları her mal kalitelidir. Markanın bilinmişliği güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Babanıza hatırlatırsanız sevinirim.Ayık kafayla denetim yapsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kök Türk

quote:

Bilip bilmeden konusan cahiller toplanmış. Babam direk bimin aldığı malları denetleme işinde. Türkiyede bimden fazla denetleme yapan bir firma yok. Aldıkları her mal kalitelidir. Markanın bilinmişliği güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Ya bana gelip burda garip garip hareketler yapma. Varsa elinde belge ne biliyim birşeyin koy buraya Paşa paşa cevaplatayım babama. Anca laf kalabalığı bla bla. Denetim standartlarını, ziyaret sıklıklarını sorsam hiçbir fikrin yok. En basidinden alınan yağları ne denetimler yaparak aldıklarından haberin yok. Yahudiler bu konuda ilk sırada sonrası bim geliyor. Diğer firmaların ne olduğunu yazmayacağım. Haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok dediğin laflara dikkat et.

• quote:

quote:

quote:

Ya bana gelip burda garip garip hareketler yapma. Varsa elinde belge ne biliyim birşeyin koy buraya Paşa paşa cevaplatayım babama. Anca laf kalabalığı bla bla. Denetim standartlarını, ziyaret sıklıklarını sorsam hiçbir fikrin yok. En basidinden alınan yağları ne denetimler yaparak aldıklarından haberin yok. Yahudiler bu konuda ilk sırada sonrası bim geliyor. Diğer firmaların ne olduğunu yazmayacağım. Haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok dediğin laflara dikkat et.

Alıntıları Göster
    bence bimden alacaksanız atıştırmalık abur cubur filan alın ya da ice tea le gazoz filan alın ama gerisine bulaşmayın benden sölemesi şu ana kadar hiç inegöl köfte almadım bimden ama bir kere çiğ köfte aldım içinden kıl çıktı yani güvenmiyorum o tarz yiyeceklere veya son kullanma tarihi geçmiş olabilir. alırsam abur cuburuda genelde bilindik marka alıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Tamam abi.

• quote:

degerli cahiloviç. her hazır gıda zararlıdır.

bimde satılan ucuz çikolatanın üzerinde tonu 1000 tl olan glikoz şurubu yazar. bu lanet yapay şeker hergün alınırsa direk pankreas kanseri yapıyor.

bu sadece bir örnek.

şimdi senin bim ya da baban bunu denetlese ne olur?

Bimdeki ucuz gıda ürünlerini sistemli şekilde alırsanız her türlü kanser olursunuz.

kanser olduğunda da yok baban denetlemiş yok ninen denetlemiş kimin umrunda.

günümüzde kanser=ölüm demek

tedavisi adamın psikolojisini bozar. ev araba satttırır.

ha ben hiç mi çikolata yemiyorum?

yiyorum ama gidipte kauçuktan yapılma çikolatalar yemiyorum.

Gıda da ucuza kaçmayın dolayısıyla bime gitmeyin.

• quote:

Tabi her yerde olduğu gibi denetlemeden önce haber verilir. Denetlenecek firma bütün önlemlerini alır, denetlemede ufak tefek problem harici ciddi bir şey çıkmaz.

Ha tabi kapalı kutunun nesini denetleyebilirki tarihini mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 9 Ağustos 2014; 22:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

İnegöl köfte inegolde yenir

yağı fazla mı olması gerekiyor 2 kere teşebbüs ettim başka sipariş verip tabakları arkadaşlara paylaştırdım. çok fazla dışarıda yemeyi sevmem iskender,beyti,ankara döneri,mantı söylüyorum genelde.
  • lonelyhawk84 L kullanıcısına yanıt
    yagı normal çok degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

yagı normal çok degil
    inegöl köfte burda yenir
     Bim İnegöl Köfte SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    a101in büyük kutudaki köfteleri var tamamı leş. insan inegöl tekirdağ yazmaya utanır 7 aydır 1 paket bitemedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.