Bildirim
Bim'e ne zaman gitsem hep dolu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bakkalın marketleşmiş hali 😄
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir de şöyle düşün, bu sadece senin yakınındaki şubedeki manzara, aynı manzarayı ben de yakınlardaki 2 şubede görüyorum, kim bilir kaç şube vardır, hepsinin günlük kazancı milyonlardan fazladır. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bizim bimde poğaçada satılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1kg patates,5li dana burger, 400gr sigara böreği, 6lı ekler aldım 20 lira tuttu niye dolu olmasın ki. 20 liraya restorana gitsin 2 kaşarlı tost anca yersin _____________________________ -
Bimdeki ürünlerin çoğu insanı zehirler, hasta eder, kanser olursun.Bimden alınabilecek güzel birkaç parça üründe var.Ara sıra bende giderim bime
bimdeki çoğu ürün özellikle yiyecekler çok iyi olmuyor. ama bazen güzel şeyler getiriyorlar mesela geçen hindistan cevizi sütü falan getirmişler aldım bitane. bitkisel sütler pahalı baya yarım litresi 3.95 falandı idare eder. onun dışında bimden yoğurt, su, maden suyu dışında bir şey almıyoruz pek. _____________________________ -
migrostan alınca kanser yapmıyor mu . carfourdakinde mısır şurubu yok mu?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE
Bimdeki ürünlerin çoğu insanı zehirler, hasta eder, kanser olursun.Bimden alınabilecek güzel birkaç parça üründe var.Ara sıra bende giderim bime
pahalı iyidir mantığını terkedin artık ._____________________________ -
"Pahalı şey kalitelidir."quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE
mesela bimdeki kaşar 1 kilosu 20tl idi galiba. süper tadı var
ben şimdi neden gidip 25tl'ye sırf marka bişeye daha fazla para vereyim? mis gibi kaşar işte bimdeki_____________________________ -
En kötü kuş uçmaz, kervan yürümez yerdeki şubesi aylık 10 bin net kar kazanıyor. Şehir içindekiler aylık en az 20 bin net kar ciro değil.
Günlük ciroları ortalama 3000-5000 arası oluyor._____________________________ -
Valla tek gerçek var fiyat/ performans olarak bim in rakibi yok net söylüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Pillars of Eternity - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR -
bir de her mahallede var galiba marketleriquote:
Orijinalden alıntı: break the cycle
En kötü kuş uçmaz, kervan yürümez yerdeki şubesi aylık 10 bin net kar kazanıyor. Şehir içindekiler aylık en az 20 bin net kar ciro değil.
Günlük ciroları ortalama 3000-5000 arası oluyor.
bizim buraya yakın mesafede mesela 3 tane var
_____________________________ -
Bim'in cipsleri hariç bir de çikolata çeşidi az ve onun dışında dondurması falanda güzel.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Et ve süt ürünleri haricinde alışveriş yapmak açısından bim mantıklı
et tamam da süte neden öyle dedin?quote:
Orijinalden alıntı: Marco Luigi
Et ve süt ürünleri haricinde alışveriş yapmak açısından bim mantıklı
dost süt ve yoğurtları gayet güzel yani_____________________________ -
Çoğu ürünü güzel ama kötü ürünleri'de var f/p açısından iyi
_____________________________ Amd Ryzen5 3600x |Asus TUF B450M Pro II | G-Skill Ripjaws 8x2 3200mhz | MSİ Rx580 Armor | Corsair MP510 500gb m2 ssd | 650w 80+ psu | GameForce Kasa | AOC 24G2U 144hz 1ms IPS | -
350 taş catlasa 2 haftalık _____________________________ 
-
Ben yoğurdunu beğenmiyorum çesme suyu gibi tat alıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Space
et tamam da süte neden öyle dedin?
dost süt ve yoğurtları gayet güzel yani
Alıntıları Göster
Dost ayran gayet guzel bim olmasa açız yeminlen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Pillars of Eternity - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR
En Beğenilen Yanıtlar
|
1kg patates,5li dana burger, 400gr sigara böreği, 6lı ekler aldım 20 lira tuttu niye dolu olmasın ki. 20 liraya restorana gitsin 2 kaşarlı tost anca yersin
|
Benzer içerikler
- selectra beni mahvetti
- burger king çalışma saatleri
- bulgaristan türk köyleri
- bol gelen gözlük nasıl daraltılır
- karaköyden taksime nasıl gidilir
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- bnd ne demek
- discord açıldı
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler