Şimdi Ara

Bim'den Tatlı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim'den alışveriş yapmayalı bi 3- 4 yıl oldu. Forum da çok fazla meth ediliyor şu bim tatlıları. Ben de yarın gidip alayım diyorum. Önerileriniz nelerdir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

BİM Tatlıları İle Tatlı Günler

BİM mağazalarında, tatlı krizlerini gidermek için birbirinden lezzetli tatlı seçenekleri mevcut. Uygun fiyatlı ve kaliteli bu tatlılar, her bütçeye ve damak tadına hitap ediyor.

Kurabiyeler:

• Klasik kakaolu kurabiyelerden çıtır çıtır un kurabiyelerine kadar çeşitli kurabiye çeşitlerini BİM'de bulabilirsin.
    • Çay ve kahvenin yanında atıştırmalık olarak veya tatlı ihtiyacını gidermek için mükemmel bir seçim.

Çikolatalar:

• Damak çatlatan sütlü çikolatalardan bitter çikolatalara kadar farklı çikolata çeşitleri sunan BİM, çikolata severlerin vazgeçilmezi.
    • Hediyelik olarak veya kendine özel anların tadını çıkarmak için ideal.

Pastalar:

• Pratik ve lezzetli pasta çeşitleri ile BİM, özel günlere tat veriyor.
    • Çikolatalı pasta, meyveli pasta ve sütlaç gibi seçeneklerle herkesin damak tadına hitap ediyor.

Sütlü Tatlılar:

• Yumuşacık sütlaçtan hafif ve ferahlatıcı muhallebiye kadar BİM, sütlü tatlı seçenekleri konusunda da iddialı.
    • Ramazan ayının vazgeçilmezi olan güllaç da BİM'in lezzetli tatlıları arasında yer alıyor.

BİM Tatlılarını Keşfet, Tatlı Anlara Ulaş

BİM mağazalarını ziyaret ederek, uygun fiyatlı ve lezzetli tatlı seçeneklerini keşfedebilir, tatlı anlarını daha da keyifli hale getirebilirsin. Her bütçeye ve damak tadına uygun tatlıları ile BİM, tatlı krizlerine çözüm sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ekmek kadayıfı hariç diğerleri ehhh
  • sakın tel kadayıf alma müdür...
  • kazandibi al güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcePath

kazandibi al güzel oluyor

Tek geçerim ... Ayruca bide yanık sütlacı war o da iyi oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcePath
    kazandibi al güzel oluyor

Ben fazla beğenmedim , üstü akıtma diye tabir edilen yemeğe benziyor veya sünger gibi yapmışlar . Ya da burada mükemmel kazandibi yiyorum ondan da kaynaklanabilir ama 2,50 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satlaç ve prof it erol
  • Profiterol yedim bugün güzeldi Amacım waffle almaktı fakat gittiğimde kalmadığını söylediler adamın biri tam bir koli alınca kalmaz tabi
  • Teşekkürler başka yok mu
  • Profiterol,sütlaç ve kazandibi güzel.Ceviz sarma ve baklava'nın olduğu bir paket var,o beş para etmez.
  • BİMlaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

BİMlaç

BİMdibi
  • quote:

BİMlaç

Yok di mi öyle bişey
  • Bim Kadayıf
  • Profiterolle sütlacını yedim. Sütlacını beğenmedim profiterol daha alınabilir.
  • O kadar parayı tatlıya vereceğine git Bim'den hisse al
  • quote:

BİMlaç

Le Cola'dan daha yaratıcı.Sanki Fransızlara ait Le Cola,Le Porta ama yumurtalarının markası çok albenili.Yumurtanın markası, Bili Bili.

• profiterol mu ne o güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlood

O kadar parayı tatlıya vereceğine git Bim'den hisse al

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.