Şimdi Ara

BİM DEN CARTEL KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
23.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haftaya cuma bimde cartel marka klima var 18000 btu nasıl bu marka bileniniz varmı fiyat 545 ytl bana fiyat uygun geldi ama ürün nasıl acaba bi fikri olan varsa sölesin

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cartel Klima: Uygun Fiyatlı ve Verimli Soğutma

Cartel klima, piyasada yüksek enerji verimliliği ve uygun fiyatlarıyla bilinen güvenilir bir klima markasıdır. İster eviniz ister iş yeriniz için bir klima çözümü arıyor olun, Cartel klima aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesi sunar.

Cartel klimalar, farklı kapasitelerde ve özelliklerde mevcuttur. İhtiyaçlarınıza en uygun modeli seçmenize yardımcı olmak için Cartel'in web sitesini veya yetkili satıcılarını ziyaret edebilirsiniz.

Neden Cartel Klima?

• Enerji Verimliliği: Cartel klimalar, yüksek enerji verimliliği dereceleriyle tasarlanmıştır ve bu da elektrik faturalarınızdan tasarruf etmenize yardımcı olabilir.
    • Uygun Fiyat: Cartel klimalar, piyasadaki en uygun fiyatlı seçeneklerden bazılarını sunar. Uygun fiyatlı bir klima arayışındaysanız, Cartel harika bir seçenektir.
    • Güvenilirlik: Cartel, uzun yıllara dayanan bir deneyime sahip güvenilir bir markadır. Klimaları dayanıklılık ve güvenilirlik için tasarlanmıştır.
    • Geniş Ürün Yelpazesi: Cartel klima, farklı kapasitelerde ve özelliklerde bir dizi model sunar. İhtiyaçlarınız için mükemmel olan bir model bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Eğer uygun fiyatlı ve enerji verimli bir klima arıyorsanız, Cartel klima mükemmel bir seçimdir. Geniş ürün yelpazesi ve güvenilirliği ile Cartel, eviniz veya iş yeriniz için en iyi soğutma çözümünü sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teyzemde 12.000 btu olanından var. Memnun ama servisi ve yedek parça konusu muamma. Yerinizde olsam bu fiyat aralığında blue-line alırdım. En azından üreteni belli, servisi belli
  • bi göz atın afacan arkadaşın sözlerini yabana atmayın

donanımhaber forum
    PASİFİC LİNE-KLİMA » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_15670829/tm.htm
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar tekrar değerlendirmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

bi göz atın afacan arkadaşın sözlerini yabana atmayın

bende topikte anlatılanların benzerini rubenis klimada yaşadım. ev de 2 tane var. iş yerinde 2 tane...
    kardeşim aldı, komşum aldı. hepimiz 3 yıldır kullanıyoruz. ev ve işyerinde fuji marka kilimada var ama performans açısından hiç fark yok. yani gözü kapalı tavsiye ederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: maslan7

Arkadaşlar haftaya cuma bimde cartel marka klima var 18000 btu nasıl bu marka bileniniz varmı fiyat 545 ytl bana fiyat uygun geldi ama ürün nasıl acaba bi fikri olan varsa sölesin

yaklaşık bir hafta önce elazığ bim'den cartel 18000 btu klima aldım.
    fiyatı montaj hariç 395 TL idi. 85 TL de montaja verdim.
    hayatımda yaptığım en iyi yatırımlardan biriydi sanırım. sonuç nir harika.
    yaklaşık 30 metrekre çatı katına takıldı. odadan çıkmak istemiyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

bi göz atın afacan arkadaşın sözlerini yabana atmayın

bende topikte anlatılanların benzerini rubenis klimada yaşadım. ev de 2 tane var. iş yerinde 2 tane...
    kardeşim aldı, komşum aldı. hepimiz 3 yıldır kullanıyoruz. ev ve işyerinde fuji marka kilimada var ama performans açısından hiç fark yok. yani gözü kapalı tavsiye ederim....

Rubenis'in en azından arkasındaki belli (Sanko Holding), Cartel'i getiren kim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cartel dediğin hangi markanındır ??? yaşadığın yerde servisi var mıdır klima ucuz bişi deil o yüzden de alırken iisini almak lazım büyük marketlerde iyi markaları ucuza satıolar..afacan arkında dediği gb blue line ii bi klimadır..demirdöküm garantisindedir...geçen ay demirdökümün 24 binlik klimalarını koçtaş ta 500 liraya satmışlar.duyunca çok şaşırdım tabi peynir ekmek gb gitmiş...iyi araştırma yapmalı bayilerden deil böle büyük yerlerden almak daha mantıklı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

cartel dediğin hangi markanındır ??? yaşadığın yerde servisi var mıdır klima ucuz bişi deil o yüzden de alırken iisini almak lazım büyük marketlerde iyi markaları ucuza satıolar..afacan arkında dediği gb blue line ii bi klimadır..demirdöküm garantisindedir...geçen ay demirdökümün 24 binlik klimalarını koçtaş ta 500 liraya satmışlar.duyunca çok şaşırdım tabi peynir ekmek gb gitmiş...iyi araştırma yapmalı bayilerden deil böle büyük yerlerden almak daha mantıklı..

E servisi var tabi, gelip taktılar klimayı. En azından burada (Elazığ) var.
    Tüm klimalar gibi iki yıl garantili...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihsanokur

quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

cartel dediğin hangi markanındır ??? yaşadığın yerde servisi var mıdır klima ucuz bişi deil o yüzden de alırken iisini almak lazım büyük marketlerde iyi markaları ucuza satıolar..afacan arkında dediği gb blue line ii bi klimadır..demirdöküm garantisindedir...geçen ay demirdökümün 24 binlik klimalarını koçtaş ta 500 liraya satmışlar.duyunca çok şaşırdım tabi peynir ekmek gb gitmiş...iyi araştırma yapmalı bayilerden deil böle büyük yerlerden almak daha mantıklı..

E servisi var tabi, gelip taktılar klimayı. En azından burada (Elazığ) var.
    Tüm klimalar gibi iki yıl garantili...

senin bu aldığın klima konusun da o kadr da karlı deilsin...bilinmeyen bi marka olduğu için ucuz biraz ama bütün servisler montaj işlemini garanti kapsamında ücretsiz olarak yapıolar..önceki msjımda da yazmıştım 24 binlik demirdökümün klimalarının 500 liraya bile bulunduğunu..bu açıdan bakınca kendini o kadar şanslı sayma bnce :)

• Klima denince akla ilk Mitsubishi ve Alarko geliyo ama bunlar bi hayli pahalı diğerlerine göre...Onun için ben evde vestel kullanmama rağmen LG-BEKO derim...sessiz ve çok güzel ısıtıp soğutuyor...bizdeki vestel'in dış ünitesi çok ses yapıyor...onun dışında memnunum klimamdan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: czu12

Klima denince akla ilk Mitsubishi ve Alarko geliyo ama bunlar bi hayli pahalı diğerlerine göre...Onun için ben evde vestel kullanmama rağmen LG-BEKO derim...sessiz ve çok güzel ısıtıp soğutuyor...bizdeki vestel'in dış ünitesi çok ses yapıyor...onun dışında memnunum klimamdan..

arçeligin yerli montajlarıda çok seslidir dayanılacak gibi degildir,sessiz klimalar belli zaten,ama illa çok pahalı olanını almanıza gerek yok çok uygun fiyatada iyi klimalar var,aramasını araştırmasını bilmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: portıkıl

quote:

Orjinalden alıntı: czu12

Klima denince akla ilk Mitsubishi ve Alarko geliyo ama bunlar bi hayli pahalı diğerlerine göre...Onun için ben evde vestel kullanmama rağmen LG-BEKO derim...sessiz ve çok güzel ısıtıp soğutuyor...bizdeki vestel'in dış ünitesi çok ses yapıyor...onun dışında memnunum klimamdan..

arçeligin yerli montajlarıda çok seslidir dayanılacak gibi degildir,sessiz klimalar belli zaten,ama illa çok pahalı olanını almanıza gerek yok çok uygun fiyatada iyi klimalar var,aramasını araştırmasını bilmek lazım

marka bazında tavsiye lütfen...hem ucuz ,hem kaiteli...

• Cartel klimaları 8 senedir işyerimde ve evimde kullanıyorum . Tamamen problemsiz dertsiz tavsiye ederim . Ayrıca Cartel SAMSUNG'un alt markası Vestel - Regal gibi....
  • sağlam hortlatmışsın
  • hocam bim marketleri türkiyenin en büyük tekstil devinin bir markası. sahiplerinin birde ismi bilinen bankaları var. ismini vermeyim reklam olmasın. elektrik santralleri rüzgar tirbünleri ve bu firma dünya çapında. yani bimi uyduruk bir firmanın marketi düşünmeyin.

adamlar kaliteli bilindik markalara, ürünlerini fason yaptırıyorlar kendi etiketlerini basıyorlar ve ucuza satıyorlar. gidin nescafe gold alın birde bim gold alın ikisinide yanyana koyup için. damak tadı farkı olabilir ama kalite farkı yoktur. diğer dandik yeni çıkan markalarla bimin markalarını karıştırmayın. bunu ariel matik te yapıyor, dandik bir marka çıkarıp içine aynı ürünü koyup piyasa araştırması yapıyor. tüketici memnun kalmasına rağmen isimden dolayı gidip ariel almaya devam ediyor. ve yeni çıkardıkları marka batıyor. bu türkiyede olan bir durum. ha klimanın servisini bilemem ama bimin bende güvenilirlik konusunda artısı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

hocam bim marketleri türkiyenin en büyük tekstil devinin bir markası. sahiplerinin birde ismi bilinen bankaları var. ismini vermeyim reklam olmasın. elektrik santralleri rüzgar tirbünleri ve bu firma dünya çapında. yani bimi uyduruk bir firmanın marketi düşünmeyin.

adamlar kaliteli bilindik markalara, ürünlerini fason yaptırıyorlar kendi etiketlerini basıyorlar ve ucuza satıyorlar. gidin nescafe gold alın birde bim gold alın ikisinide yanyana koyup için. damak tadı farkı olabilir ama kalite farkı yoktur. diğer dandik yeni çıkan markalarla bimin markalarını karıştırmayın. bunu ariel matik te yapıyor, dandik bir marka çıkarıp içine aynı ürünü koyup piyasa araştırması yapıyor. tüketici memnun kalmasına rağmen isimden dolayı gidip ariel almaya devam ediyor. ve yeni çıkardıkları marka batıyor. bu türkiyede olan bir durum. ha klimanın servisini bilemem ama bimin bende güvenilirlik konusunda artısı var.

Konunun açılış tarihi beni ilgilendirmiyor diyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

hocam bim marketleri türkiyenin en büyük tekstil devinin bir markası. sahiplerinin birde ismi bilinen bankaları var. ismini vermeyim reklam olmasın. elektrik santralleri rüzgar tirbünleri ve bu firma dünya çapında. yani bimi uyduruk bir firmanın marketi düşünmeyin.

tarihe baktım. ancak konuyu okumaya devam edenler ilerdede olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

tarihe baktım. ancak konuyu okumaya devam edenler ilerdede olabilir.

benim gibi

• artı şunuda belirtim, avrupadaki sincir market türleri bim tarzında, almanyada ingilterede bim tarzındaki marketler diğer marketlerden çok daha büyük kapasiteye sahip, rafları boş verin, marketlerde kasiyer 1 tane koymaya başladıkları yer var. siz kendiniz gidip okutup tartıp bankamatik gibi kredikartınızı takıp ödeyip çıkıyorsunuz. 1 kasiyerde bunamış yaşlılara hizmet veriyor. yani o kadar genciz deliyiz demekle olmuyor, kafayı çalıştırıp avrupadaki bunaklar gibi hareket etmemek gerekiyor.

bir şirketin yaptığı iş ile sosyal ilişkilerini herhalde -gelişmiş ülkeler arasında- Türkiye'den başka yapan pek yoktur. ki hristiyan bir ülkede hristiyan bir marketin karalandığını veya ayrımcılığa kurban gittiğini ben görmedim. hani mesleğim/müşterilerim onlar olduğu için söylüyorum. heleki ticari konuda asla ayrım yapmamaya dikkat ediyorlar. önce iş-kalite, sonra para, sonra sosyallikmi dersiniz ne diyorsanız o kavrama vs.... bizim mükemmel üni mezunlarımız kariyer sahiplerimiz içerisinde bile önce sosyallik, sonra para, sonra gerisi zihniyeti var. bu zihniyet sahiplerini artık günümüzün örümcek kafalıları olarak görüyorum ben. biraz ticaretle uğraşan o yahudi bu dinci demek yerine biraz yapılaniyi işleri, başarıları kendine örnek alır.

bimcel çıktı onada laf söyleyenler var. kusura bakmayın bilmem-kaçtane gelişmiş ülkede, sim kartı olmayan market yok nerdeyse. hangi ufukla, hangi vizyonla bu yorumu yaparlar onuda anlamış değilim. ben eğitimli kesimde, böyle dar ticaret beyni görmedim.

ah keşke her kesimin her din,ırk mensuplarının bir sürü başarısı olsada ülkemizde kalkınsa.... ülkemizdeki kapasitenin farkına varıp vizyonumuzu geniş hedeflerimizi büyük düşünmeliyiz, afrikadan avrupaya ırak'a kadar gitmiş biri olarak diyorum bunu. gelişmiş dünya ülkesi olmak için hedefimiz dünya çapında olmalı. avrupayı onu bunu değil, dünyayı düşünmeliyiz dünyayı!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.