Şimdi Ara

PASİFİC LİNE-KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın arkadaşlar izmirde toros semtinde çatı katında izalosyonu iyi olmayan ama camları çift cam olan 15 metre kate yere demirdöküm pasific line aldık gürcan abi sayesinde 12000 btu biz ilk olarak 18000 btu istedik hatta satan arkadaşda çatı katı olunca yazın aşırı sıcak kışında soguk olur dedi ama biz gürcan abiyi dinledik 12000 btu aldık ve biliyorsunuz o çok sıcak olan hatta izmirde güneşte 70 derece ölçülen çatımız yanıp tutuşurken ben bütün gün evde idim ve asla klimamı hiç kapatmadan 24 saat çalıştırdım 1 hafta boyunca elektrik harcamasınıda kontrol ettik çalışma aralıklarını ve ses seviyesinide çok memnunum,çok iyi soguttugu gibi birde termostat yaparak durdu bile bu fiyata bu kalite inanılmaz güzel

geçen senede annemler gane toros semtinde kış boyunca anemler kullanmıştı onlardanda kış performansını görünce bu parayada ancak bunu alabilecegim için aldık ve çok memnunuz,

eger bir sorunuz olursa bu klima ile ilgili severek cevaplarım ögretmenimden 2yıldır aldıgım bilgilerin yardımıylada,inanın 2 sene karar veremedim ev borcuda çok oldugu için daıkın almayı yada sharp yada abimdeki toshibadan almayı düşünüyordum ama para konusu işin içine girince bu ,ama ben demiyorum ne daıkın ne toshiba,nede sharp kadar iyi ama ben abimde gürcan abimde ve arkadaşlarımdaki klimaları çok inceledim bu paraya bu

sevgi ile kalın

• pasific iyi klimadır parasına göre katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

pasific iyi klimadır parasına göre katılıyorum

evet ne demişler, ne kadar ekmek o kadar köfte olayı
  • almayı düşünenlerin okuması gerek,bende öneriyorum bu klimayı kısıtlı bütçesi olanlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mitsubishi Lancer Klima Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.