Bildirim
Bim'den aldığım waffle'ı mikrodalgada ısıttım ve sonuç [SS]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Feci sekilde can vermisler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
Feci sekilde can vermisler. -
insan üzerine "mikrodalgada ısıtmayın" diye bi uyarı koyar. aslında biliyordum böyle bir şey olacağını ama niye yaptım bunu bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Uzuman
Alıntıları Göster -
bu nasıl waffle ya çıtır çıtır gibi gözüküyor yiyen var mı böyle tipsiz waffle görmedim de benquote:
Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim
insan üzerine "mikrodalgada ısıtmayın" diye bi uyarı koyar. aslında biliyordum böyle bir şey olacağını ama niye yaptım bunu bilmiyorum
Alıntıları Göster -
tam olarak waffle satmıyor bim waffle isminde satıyor sadece ismi waffle diyim size daha rahat anlayın ayrıca mikro dalgada böyle olcağını tahmin etmen lazımdı hocamquote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
bu nasıl waffle ya çıtır çıtır gibi gözüküyor yiyen var mı böyle tipsiz waffle görmedim de ben
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: dasdacik
tam olarak waffle satmıyor bim waffle isminde satıyor sadece ismi waffle diyim size daha rahat anlayın ayrıca mikro dalgada böyle olcağını tahmin etmen lazımdı hocam
abi valla bilemedimquote:
bu nasıl waffle ya çıtır çıtır gibi gözüküyor yiyen var mı böyle tipsiz waffle görmedim de ben
çıtır çıtır değil, bi garip waffle. ithal ürün holland caramel waffles yazarsan googleda bulabilirsin hocam. -
Bugün bime gittim ve aklıma gelmedi bu alırdım F/P kaçquote:
Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerimquote:
tam olarak waffle satmıyor bim waffle isminde satıyor sadece ismi waffle diyim size daha rahat anlayın ayrıca mikro dalgada böyle olcağını tahmin etmen lazımdı hocam
abi valla bilemedimquote:
çıtır çıtır değil, bi garip waffle. ithal ürün holland caramel waffles yazarsan googleda bulabilirsin hocam.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wiz_Khalifa
Bugün bime gittim ve aklıma gelmedi bu alırdım F/P kaç
Alıntıları Göster -
quote:
stroop waffle. normal waffle ile alakası yok. -
xxxxxxxxxxquote:
Orijinalden alıntı: hahayouaredeadquote:
stroop waffle. normal waffle ile alakası yok.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 0:8:3 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saeros42
fiyat performans 100 üzerinden 90+ bence, arkadaşın dediği gibi nescafe ile çok güzel gidiyor, ulan mikrodalgada ısıtmasaydım keşke ya vay arkadaş -
İyi bari blue waffle'a dönmemişquote:
Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerimquote:
Orijinalden alıntı: Saeros42
fiyat performans 100 üzerinden 90+ bence, arkadaşın dediği gibi nescafe ile çok güzel gidiyor, ulan mikrodalgada ısıtmasaydım keşke ya vay arkadaş
Alıntıları Göster
-
Isıtmadan yiyorumquote:
Orijinalden alıntı: afrodude
İyi bari blue waffle'a dönmemiş
Alıntıları Göster -
Bu kadarda tutulurmu fırında be kardeşim. Ben ort. 30 sn. filan tutuyordum. Genelde izliyorum, tam üstünde balon oluşmaya başlıyor, veya kenarından bi damla akmaya başlıyor hemen çıkarıyorumquote:
Orijinalden alıntı: afrodude
İyi bari blue waffle'a dönmemiş
Alıntıları Göster
-
çok iyiquote:
Orijinalden alıntı: huhuq
xxxxxxxxxx
Alıntıları Göster -
o hatayı ben de yaptım.quote:
Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot
Bu kadarda tutulurmu fırında be kardeşim. Ben ort. 30 sn. filan tutuyordum. Genelde izliyorum, tam üstünde balon oluşmaya başlıyor, veya kenarından bi damla akmaya başlıyor hemen çıkarıyorum
Alıntıları Göster
ÇOK AZ ısıtmak gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Nescafe'nin sütlüsüyle mi yoksa sadesiyle mi iyi gidiyor bu?quote:
Orijinalden alıntı: crashday
Alıntıları Göster -
beyler tadı nasıl bunun pekı? soguk aksamlarda içimizi ısıtmaya aday mıquote:
Orijinalden alıntı: crashday
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- atarax uyku yaparmı
- hesap makinesinde e nasıl yazılır
- japon balığı neden ters yüzer
- darbeden sonra göz morarması nasıl geçer
- monopoly ev dikme kuralı
- telegram indirim
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
- ets2 türkiye haritası
- moonwalker ayakkabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X