Bildirim
Bim'den aldığım waffle'ı mikrodalgada ısıttım ve sonuç [SS]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Feci sekilde can vermisler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
bu nasıl waffle ya çıtır çıtır gibi gözüküyor yiyen var mı böyle tipsiz waffle görmedim de ben _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
tam olarak waffle satmıyor bim waffle isminde satıyor sadece ismi waffle diyim size daha rahat anlayın ayrıca mikro dalgada böyle olcağını tahmin etmen lazımdı hocam _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dasdacik
tam olarak waffle satmıyor bim waffle isminde satıyor sadece ismi waffle diyim size daha rahat anlayın ayrıca mikro dalgada böyle olcağını tahmin etmen lazımdı hocam
abi valla bilemedim
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
bu nasıl waffle ya çıtır çıtır gibi gözüküyor yiyen var mı böyle tipsiz waffle görmedim de ben
çıtır çıtır değil, bi garip waffle. ithal ürün holland caramel waffles yazarsan googleda bulabilirsin hocam._____________________________ -
Bugün bime gittim ve aklıma gelmedi bu alırdım F/P kaç
Orijinalden alıntı: dasdacik
tam olarak waffle satmıyor bim waffle isminde satıyor sadece ismi waffle diyim size daha rahat anlayın ayrıca mikro dalgada böyle olcağını tahmin etmen lazımdı hocam
stroop waffle. normal waffle ile alakası yok.
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 0:8:3 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Saeros42
Bugün bime gittim ve aklıma gelmedi bu alırdım F/P kaç
fiyat performans 100 üzerinden 90+ bence, arkadaşın dediği gibi nescafe ile çok güzel gidiyor, ulan mikrodalgada ısıtmasaydım keşke ya vay arkadaş
İyi bari blue waffle'a dönmemiş
Isıtmadan yiyorum
_____________________________ [link=http://resim.donanimhaber.com/m_63265773/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
Bu kadarda tutulurmu fırında be kardeşim. Ben ort. 30 sn. filan tutuyordum. Genelde izliyorum, tam üstünde balon oluşmaya başlıyor, veya kenarından bi damla akmaya başlıyor hemen çıkarıyorum
_____________________________ Steam ID: ZaPo31 -
çok iyi _____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler
-
o hatayı ben de yaptım.
ÇOK AZ ısıtmak gerekiyor._____________________________ i repeat myself when under stress
i repeat myself when under stress
-
Nescafe'nin sütlüsüyle mi yoksa sadesiyle mi iyi gidiyor bu? _____________________________ ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

-
beyler tadı nasıl bunun pekı? soguk aksamlarda içimizi ısıtmaya aday mı _____________________________
Benzer içerikler
- askerde yüzük takmak yasak mı
- veridis quo ne demek
- siyah pantolonda oluşan beyaz çizgiler nasıl gider
- bilgisayar mühendisliği zor mu
- komik dini sorular
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

![Bim'den aldığım waffle'ı mikrodalgada ısıttım ve sonuç [SS]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fa5%2f41%2ffd%2fa541fddadbf87e03a866bedda76ec16e.jpeg&t=66158247&width=480&text=1)
Hızlı