Şimdi Ara

ASKERDE EVLİLİK YÜZÜĞÜ TAKMAK SERBEST Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
29.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerde Evlilik Yüzüğü Takmak Serbest mi?

Askerlik görevi süresince yüzük takmak, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yönetmeliklerine göre düzenlenmiştir. Yönetmeliklere göre, askerlerin görevleri sırasında yüzük takmaları yasaktır. Ancak, evlilik yüzükleri bu yasağın dışında tutulmuştur.

Askerler, evliliklerini belgelemek amacıyla alyans takabilirler. Alyansların yanı sıra, nişan yüzükleri de görev sırasında takılabilir. Ancak, diğer yüzüklerin (örneğin hatıra yüzükleri, takı yüzükleri) takılması yasaktır.

Askerlerin yüzük takarken dikkat etmeleri gereken bazı hususlar vardır:

• Yüzükler sade ve gösterişsiz olmalıdır.
    • Yüzükler, göreve engel olacak şekilde olmamalıdır.
    • Yüzüklerde keskin kenarlar veya sivri uçlar bulunmamalıdır.

Yönetmeliklere uyulmadığı takdirde, askerler disiplin cezası alabilirler. Bu nedenle, askerlerin yüzük takarken yönetmeliklere uymaları önemlidir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Askerde yüzük takılır mı? Evet, evlilik yüzükleri takılır.
    • Askerde yüzük takmak yasak mı? Evet, görevleri sırasında diğer yüzükler takmak yasaktır.
    • Askerde alyans yasak mı? Hayır, askerler evliliklerini belgelemek amacıyla alyans takabilirler.
    • Askerde nişan yüzüğü yasak mı? Hayır, askerler görev sırasında nişan yüzükleri de takabilirler.
    • Askerde alyans takılır mı? Evet, askerler evliliklerini belgelemek amacıyla alyans takabilirler.
    • Askerde yüzük takmak serbest mi? Evet, evlilik yüzükleri ve nişan yüzükleri takmak serbesttir.
    • Askerde alyans: Askerler, evliliklerini belgelemek amacıyla alyans takabilirler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • takı yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

takı yasak.
    yüzük serbest belki kağıt üstünde yasak olabilir ancak ben birçok askerde görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

yüzük serbest belki kağıt üstünde yasak olabilir ancak ben birçok askerde görüyorum

Alıntıları Göster
    EVLİLİK VEYA NİŞAN YÜZÜĞÜ?

KURUKAFA YÜZÜĞÜ DEĞİL

BEN OLMAZ DEDİM ARKADAŞ OLUR DEDİ İDDİALAŞTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobody8

EVLİLİK VEYA NİŞAN YÜZÜĞÜ?

KURUKAFA YÜZÜĞÜ DEĞİL

BEN OLMAZ DEDİM ARKADAŞ OLUR DEDİ İDDİALAŞTIK

Alıntıları Göster
    dediğim gibi bolca askerin oldugu bi yerde yaşıyorum kağıt üstünde yasak olma ihtimali mutlaka var ancak birçok askerde (üniformayla) GÖRÜYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

dediğim gibi bolca askerin oldugu bi yerde yaşıyorum kağıt üstünde yasak olma ihtimali mutlaka var ancak birçok askerde (üniformayla) GÖRÜYORUM

Alıntıları Göster
    TAMAM BEN KAZANDIM O ZAMAN
  • quote:

TAMAM BEN KAZANDIM O ZAMAN

Alıntıları Göster
    hayır benim anlamadığım o kadar erkeğin içinde yüzük gerekli mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    13 yıl önce açıldı
    DÜĞÜNDE NE GİYİLİR [YARDIM]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

Alıntıları Göster
    OLSUN ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK
  • quote:

OLSUN ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK

Alıntıları Göster
    Bir sorun yaratmaz 2 devremdede vardı bişey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

Bir sorun yaratmaz 2 devremdede vardı bişey olmadı

Alıntıları Göster
    Evlilik veya nişan yüzüğü olursa sorun olmuyo,hoşgörü gösteriyorlar.Ben takıyodum mesela..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: muhammetaksoy

erkek için degil sevdigine olan saygısı ve sevgisinden kaynaklanır böyleyse tasvip ederim yani yüzüge bakıp takıdan fazlasını görmek lazım o zaman anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0107AE845

quote:

Orjinalden alıntı: muhammetaksoy

erkek için degil sevdigine olan saygısı ve sevgisinden kaynaklanır böyleyse tasvip ederim yani yüzüge bakıp takıdan fazlasını görmek lazım o zaman anlarsınız

Alıntıları Göster
    EE SONUÇ 1 KİLO TULUMBAYI KİM KAZANIYOR?

TAKILIR MI TAKILMAZ MI?

• quote:

TAKILIR MI TAKILMAZ MI?

Alıntıları Göster
    Takanlar vardı.
  • quote:

TAKILIR MI TAKILMAZ MI?

Alıntıları Göster
    ben erkek olsam gelip de askerde yüzük takamazsın deseler de çıkarmam nedir yani kırmızı oje mi abartmayın tabiki takılır dediysen sen kazandın
  • quote:

ben erkek olsam gelip de askerde yüzük takamazsın deseler de çıkarmam nedir yani kırmızı oje mi abartmayın tabiki takılır dediysen sen kazandın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

SEN ERKEK OLSAN ASKERLİĞİN BİTMEZDİ

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    birçok şey kağıt üzerinde yasak olmasına rağmen uygulamada pek sorun olmuyor..
    çok takıntılı bir komutanın huysuz bir anına denk gelmedikçe sorun olacağını sanmıyorum..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nobody8

quote:

aynen

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

askerliği de giydiğin üniformadan fazlası olarak görmen lazım. o zaman anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liero -- 3 Temmuz 2007; 10:21:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: liero

quote:

askerliği de giydiğin üniformadan fazlası olarak görmen lazım. o zaman anlarsın

Alıntıları Göster
    Her ne kadar takan olsa da, yasal olarak yasak olduğu için kaybettin kusura bakma. Olay böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

Her ne kadar takan olsa da, yasal olarak yasak olduğu için kaybettin kusura bakma. Olay böyle.

Alıntıları Göster
    serbest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman58 -- 3 Temmuz 2007; 11:39:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.