Bende bi Bim'e gidiyim bakiyim nasıl hiç yemedim boyle boş boş yiyoruz yani üstüne birşey koymaya gerek yok sanırım ?
quote:Orijinalden alıntı: KURSAD™ Bende bi Bim'e gidiyim bakiyim nasıl hiç yemedim boyle boş boş yiyoruz yani üstüne birşey koymaya gerek yok sanırım ? yok yok bizim buradakinde bitti ama şöyle tarif edeyim:) 2 tane yuvarlak bisküvi var ama ince sert bişey arasında da karamel var paketi 8 li fiyatı 3 tl poşeti hafif saydam içi güzüküyo ama aşırı derecede yoğun şekeri var zaten 1-2 tanesi yeter sonrası bayar...yani üstüne bişey koymaya gerek yok tek başına gider ama içecek zevki size kalmış çok şekerli olduğundan içecekten tad geleceğini tahmin etmiyorum:)
quote:Orijinalden alıntı: TuruncuSite Ne varsa Bim'de yahu herşey. Öğrencinin marketi quote:Orijinalden alıntı: Moskva BİM'in ekmek kadayıfı da güzel Hiç hatırlatma ya. Afyon'da yediğim kaymaklı ekmek kadayıfından sonra tadını en sevdiğim ürün. Pahalı olmasa birazda güzel olurmuş. Yarın BİM'e uğrayım en iyisi.
quote:Orijinalden alıntı: Bluepower Kaç sene önce yemiştim hatırlamıyorum ancak tadı mükemmeldi. Tekrar satışa çıkmış. Stoklamak lazım.
quote:Orijinalden alıntı: DeSCeNT Sakın bunda domuz yağı kullanılmış olmasın? İthal mi ediliyor yoksa yerli üretim mi ? Yanlış hatırlamıyorsam domuz yağı olmadığı yazıyordu paketin üzerinde ama kesin bi bilgim yok.
bugün aksaraydaki bimlere uğrradım 3 yere uğradım hepsinde bitmişti, ilk gördüüm yerden alıp stok yapıcam
Bimde bedava olsa yine gitmem.. Ne kadar kalitesiz mal var doldurmuş içeri, ucuz diye satıyor.. Ne olduklarıda belirsiz
quote:Orijinalden alıntı: s.volkan Bimde bedava olsa yine gitmem.. Ne kadar kalitesiz mal var doldurmuş içeri, ucuz diye satıyor.. Ne olduklarıda belirsiz Yapma Volkan hoca sen yapma bunu. Ülker ile aynı kaliteyi bekleme ama merdiven altı üretim gibi görme.