Şimdi Ara

Bim'deki süper tat mutalaka deneyin Waffle Hollanda Karamel Gofret , (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
18.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Paintbox
    muaz1984 aynı mesajı 2 kere göndermişsin.

muaz1984 aynı mesajı 2 kere göndermişsin.

Cepten gönderiyorum. Bazen gönderilmedi diyor bende tekrar deniyorum ondan 2 sefer göndermiş olabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 19 Şubat 2011; 21:11:07 >
  • Bugün aldım bimden fena değil ya çayla iyi gider karameli fln güzel
  • Bugün ilk defa tadına baktım ve bayıldım bu hollanda püskevitine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

Sakın bunda domuz yağı kullanılmış olmasın?

İthal mi ediliyor yoksa yerli üretim mi ?

Bim ve haram ürün getirmek??
    Zıt kavramlar
  • hortlatılmaya aday bi konu :D ben sadece 1 ay once tanıstım bu muhtesem tatla .evet bıme bazen ugruyordum ama hanı bımde tadını sevmedıgınız o kurabıyeler vardırya onlardan sanıyordum ve hıc denemedım .2 gun yemesem 3.gun mutlaka alıyorum .tam benım aradıgım lezzet
  • Uf acayip canım çekti burdaki bimde vardır umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bim de satılıyor süper birşey tavsiye ediyorum soğuk da yiyebilirsiniz, tosta koyup ıstıpda yiye bilirsiniz, ama ben soğuk seviyorum çantaya atıp aç karınla süper oluyor yiyorum bastırıyor tadı gerçekden harika fiyatı biraz pahallı gibi ama değiyor dürüm yerine alıp yediğimi bilirim ama bu galiba yılda 1 kere geliyor diye bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum biz yurtda özgür abimle keşvettik alıp yiyorduk bi ara yarın bir daha alayım. dondurma vs bişilerle de yene bilir
  • Bizim buradaki bimde her zaman oluyor. Ben 1 defa denediğimde tadı biraz ağır gelmişti ama şimdi yorumları okuyunca bir şans daha vereceğim :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyigit41

hortlatılmaya aday bi konu :D ben sadece 1 ay once tanıstım bu muhtesem tatla .evet bıme bazen ugruyordum ama hanı bımde tadını sevmedıgınız o kurabıyeler vardırya onlardan sanıyordum ve hıc denemedım .2 gun yemesem 3.gun mutlaka alıyorum .tam benım aradıgım lezzet

Arasına meyve yada tatlı olarak hiçbirşey koymuyor musunuz ? Bisküvi gibi çayla götürmüş herkes ama

Okadar övülmüş , yarın gidip deniyim bende.
  • Ah ulan eskiden alır, gece açar, kahvenin üzerinde eritip bir güzel yerdim. Canım çekti şimdi
  • BengüA. kullanıcısına yanıt
    yoo cayla falan yıyoruz iste :D EVET BOYLE CILGINCA SEYLER YAPIYORUM .BIMDEN BU HOLLANDA GOFRETINI ALIP EVDE CAYLA YIYORUM CUNKU BEN TAM BI CILGINIM .
  • Nesini beğendiniz lan hiç güzel değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.