Şimdi Ara

BİM'de Kinder Süt Dilimi 45 Kuruş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde 1 lira veya en uygun bulacağınız yerde 90 kuruşa satılıyor. Az önce gördüm raftaki 28 taneyi de aldım Sevenler kaçırmasın derim.

• mağazaya özel olabilir %90

bizim burdaki bimde, elinde kalan sütlü tatları , son kullanma tarihi yaklaşınca yarı fiyatına satıyor genelde...

Aksi halde, 45 kuruş çok zaip, Aktüel bültene yazardı bence
  • Son kullanma tarihini kontrol ettim şimdi, fiyatı görünce kontrol etmemiştim açıkçası mağazada. Haziranın 12 si skt. Raf ömrünü bilmediğimden veya üretim tarihi yazmadığından bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Son kullanma tarihini kontrol ettim şimdi, fiyatı görünce kontrol etmemiştim açıkçası mağazada. Haziranın 12 si skt. Raf ömrünü bilmediğimden veya üretim tarihi yazmadığından bişey diyemem.

dakikada 5 tane yenilebildigini dusunursek skt gecmeden hepsini tuketirsin zaten
  • gittim baktım 95 kr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Son kullanma tarihini kontrol ettim şimdi, fiyatı görünce kontrol etmemiştim açıkçası mağazada. Haziranın 12 si skt. Raf ömrünü bilmediğimden veya üretim tarihi yazmadığından bişey diyemem.

dakikada 5 tane yenilebildigini dusunursek skt gecmeden hepsini tuketirsin zaten

quote:

Orijinalden alıntı: pmdas

gittim baktım 95 kr

Dediğin gibi valla 3 tanesini yedim zaten alır almaz

Hocam kusura bakma demek ki genel indirim değilmiş.

• Hangi şube olduğunu söylerseniz iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Hangi şube olduğunu söylerseniz iyi olur.

Pek de iyi olmaz bütün rafı almış zaten arkadaş
  • quote:

Normalde 1 lira veya en uygun bulacağınız yerde 90 kuruşa satılıyor. Az önce gördüm raftaki 28 taneyi de aldım Sevenler kaçırmasın derim.

Gittigidiyor dan 65 kuruşa satarsın artık,"adil kullanım" ı bunun için koyuyorlar galiba...
  • tüh sevinmiştik :D
  • quote:

quote:

önemli olan son tüketimden önce tüketmek değilki, taze ürünü yiyebilmek,taze ürünle, SK tarihine gelen ürün arasında mutlaka tad farkı oluyor bence,özellikle çikolatalarda çok daha bariz oluyor, bu tür ürünlerin raf ömrü daha fazla olabilir, ama kesin bende bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

quote:

önemli olan son tüketimden önce tüketmek değilki, taze ürünü yiyebilmek,taze ürünle, SK tarihine gelen ürün arasında mutlaka tad farkı oluyor bence,özellikle çikolatalarda çok daha bariz oluyor, bu tür ürünlerin raf ömrü daha fazla olabilir, ama kesin bende bilmiyorum

Tadında bir fark hissetmedim ben. Zaten çok uzun raf ömürleri olduğunu düşünmüyorum. Bu arada Tekirdağ/Saray şubesi.

• quote:

Normalde 1 lira veya en uygun bulacağınız yerde 90 kuruşa satılıyor. Az önce gördüm raftaki 28 taneyi de aldım Sevenler kaçırmasın derim.

s0ft bütün kinderleri toplamışın,tekirdaglı diğer kızancıklar nasıl faydalancak bu fırsattan? bence bu sana özel fırsat olmuş
  • bu ay içinde bizim toptan tüketim marketlerinde 0,75 TL ye satılmaktaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

quote:

s0ft bütün kinderleri toplamışın,tekirdaglı diğer kızancıklar nasıl faydalancak bu fırsattan? bence bu sana özel fırsat olmuş

Diğer kızanlar da faydalanmayıveesin gari

• Nasrettin hocaya benzeyebilirsin dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4n

Nasrettin hocaya benzeyebilirsin dikkat et

Ne açıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4n

Nasrettin hocaya benzeyebilirsin dikkat et

Edit : O kadar süt ürünü bozmasın mideyi(Kızanların ahı tuttu dersin sonra).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 27 Mayıs 2010; 22:22:07 >

• Bime ilk geldiklerinde bir ay boyunca kasaların yanında bozulmayı bekleyen cici bici süt dilimlerinin bu fırsatını aklınıza onların dışarıda tutulduğunu getirerek ters tepin. Diğer büyük süpermarketleri tercih etmeniz sağlığınız açısından önemlidir. Sevgiler süt dilimlerime
  • ben 3 yasında yıgenıme hergun 2 adet alıyorum. gercekten sıcakmıs fırsat lutfen fırsat olunca taneyle alın reyonu almayın. reyonuda hedıye ettılermı saka bıyana afiyet olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.