Bildirim
Bim'de ki buglu jelibon Jelly Belly [SS'li]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
olur oyle seyler hocam.bende arkadasımın evine gitmiştim.duş alicaktim.ortasi delik sabun gordum.vayyy beeee dedim. bi guzel kafamı yıkadım.insan nasıl yapiyor ortasi delik sabunu hayret. -
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobilde iseniz gözükmeyebilir ama resimler gözüküyor hocam. -
Sübhanallah
Ibretlik. -
-
Jelibonlar askerden mi geldi hocam?
Ben olsam yemezdim bunu, saklardım -
quote:
Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot
Mobilde iseniz gözükmeyebilir ama resimler gözüküyor hocam.
Aynen hocam. Yalnız olayı anlamadım o jelibonlardaki gariplik nedir bimden jelibon almadımda hiç a101 ciyim ben :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
olur oyle seyler hocam.bende arkadasımın evine gitmiştim.duş alicaktim.ortasi delik sabun gordum.vayyy beeee dedim. bi guzel kafamı yıkadım.insan nasıl yapiyor ortasi delik sabunu hayret.
Ne adamsin
quote:
Orijinalden alıntı: talhagul
Jelibonlar askerden mi geldi hocam?
-
quote:
olur oyle seyler hocam.bende arkadasımın evine gitmiştim.duş alicaktim.ortasi delik sabun gordum.vayyy beeee dedim. bi guzel kafamı yıkadım.insan nasıl yapiyor ortasi delik sabunu hayret.
-
Kargo senden 2tl veririm. -
bir ara özürlü topitanem vardı bulursam koyarım. -
quote:
-
quote:
arkadaşının evinde neden duş alıyorsun. asıl sorgulanması gereken bu -
quote:
bana borçlu olduğun 50 lirayı siliyorum, onun yerine git kendine normal sabun al.
hep arkadaş olur zaten
Benzer içerikler
- kenetlenmişsin kalbime
- gerçek telefon numaraları
- ... ne anlama gelir
- belediye avukat alımı
- yanlışlıkla beyaz sirke içtim ne yapmalıyım
- havadan su üreten cihaz
- discord açıldı
- çay bardağı emojisi
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X