Şimdi Ara

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
46.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimdeki deri montu eleştirenlere beğenmeyenlere tek sorum var:

şu an itibariyle 100 tl ye %100 deri mont satan yer gösterin,millet gidi
    p ordan alsın.
  • Güzel mont. Tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar 39 liraya deri cüzdan diye sıcak fırsatlara ilan acılıyor herkez hucum ediyor ucuzmuş diye 100 liraya deri mont tartısılıyor ben uygun buldum gittim aldım kolu biraz uzun geldi onuda bir dericide 5 liraya yaptırdım adama sordum nekadar eder bu adam bana 200 den assagı satamazlar dedi 100 liraya aldım dedim inanmadı şaka yapıyorsun dedi ben aldım mutluyum alan herkez güzel günlerde giysin bu arada derici birde kıyak yaptı yakasına kemer tıkası gibi bir metal dikti siyah spor yaka olandan almıstım süper oldu

iyi formlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

bimdeki deri montu eleştirenlere beğenmeyenlere tek sorum var:

p ordan alsın.

bu nası mantık birader, alanlar görenler görüşünü söylemiş söylemesinler mi yani ? Beğenmek zorunda mı millet ? zaten kimse kimseye almasın demiyor, sen ne diye çıkışıyosun millete ?

*Düzeltme : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 27 Ekim 2009; 9:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wale06

Arkadaşlar 39 liraya deri cüzdan diye sıcak fırsatlara ilan acılıyor herkez hucum ediyor ucuzmuş diye 100 liraya deri mont tartısılıyor ben uygun buldum gittim aldım kolu biraz uzun geldi onuda bir dericide 5 liraya yaptırdım adama sordum nekadar eder bu adam bana 200 den assagı satamazlar dedi 100 liraya aldım dedim inanmadı şaka yapıyorsun dedi ben aldım mutluyum alan herkez güzel günlerde giysin bu arada derici birde kıyak yaptı yakasına kemer tıkası gibi bir metal dikti siyah spor yaka olandan almıstım süper oldu

iyi formlar

dostum bir foto yüklesen de biz de görsek.Ona göre modifiye edelim deri montu
  • sn mrkhan yazınıza katılıyrum bixie ahmet bey galiba biz begenmedik diye bize kızıyor..acaba bim çalışanımı? biz gerçekten kimseye alın almayın demedik her bireyin nasıl bir düşüncesi varsa bizimde vardır bizde onları söyledik..keşke 50 tl yede olsa halkımız alsa..halkımız her zaman en iyisini hakediyor.. bixie ahmet (bim) in antibim out
    saygılarımla..
  • Sanırım burada insanlar fiyatı ucuz buldukları için 100 tl lik mont iyi olamaz diyorlar. Ben ürünü inceledim. Gayet güzel kesimli. İşçiliği iyi derisi de hoştu. Fiyata gelince ülkemizde kaliteli ürünler üretiliyor. Mağazalarda 500-600 gibi rakamlara deri montlar satılıyor. Bu fiyatlara alışık olanlar için fiyat çok düşük geliyor.Bence fiyat pahalı bile olabilir ben uzakdoğu dan hindistan yapımı kaliteli veya kalitesiz işçilikli olanları 10 ila 40 dolar arasında aldım 8 adet getirip eşe dosta hediye ettim. Bu ürüne benzer olanlar 20 ile 30 dolar arasında idi. Bana göre ihtiyaç varsa alınmalı.
  • sn tamay_aytam
    fiyatı ucuz buldugumuz için değil biri digerini tutmadıgı için parça farkları vs.. neyse alan hayırlı günlerde kullansın çikolatalar geliyor ona bakın siz
  • Yok abi bizim marka takıntımız var 100 liray deri montmu olur gireceksin derimoda basacaksın 500-600 lirayı ertesi gün arkadaşlar soracak nerden kaça aldın diye kasılarak derimoddaaan 600 lira verdim aldım diyerek yoksa bimden alıp :abi bizim mahalledeki bimden aldım 100 liraya kim diyebilir ?
    Çok insan var ne yazıkki memleketimizde gösterişli mağazalardan alışveriş yapıp üzerinde giydiklerinin fiyatıyla kişiliklerini doğru orantılı gören
  • bim leathershop a hoşgeldiniz fiyatlarımız çok cheap tir..
  • bimdeki deri montu eleştirenlere beğenmeyenlere tek sorum var:

şu an itibariyle 100 tl ye %100 deri mont satan yer gösterin,millet gidip ordan alsın

ne oldu soruya verecek cevabınız yokmu?
  • sayın bixiahmet forumda son yazılanı lütfen iyice okuyun.size yazılmış bir arkadaşın cevabı var.. teşekkürler..
  • quote:

şu an itibariyle 100 tl ye %100 deri mont satan yer gösterin,millet gidip ordan alsın

ne oldu soruya verecek cevabınız yokmu?

hoca ortamı germeye gerek yok, herkes kendi görüşünü söylüyor.
  • bixi ahmet hırçınlaştırıyorsun insanları..bırak alan almış almayan almasın biri mavi der biri kırmızı olsun.. herkes görüdügü gibi görsün..
  • Dün akşam eve giderken BİM'e uğradım hala hem siah hem kahverengi modellerden deri montlar vardı ...
    Ben deri ve özellikle dikişlerini beğenmeyerek almadan çıktım ...
    Şimdi hem alanların hem almayanların ilginç tepkileri var bu başlıkta ...
    Hatemoğlu da olsa bu bir fason üretimdir ve az buçuk Hatemoğlu mallaırını da bilen biri olarak BİM'deki montlar biraz üstünkörü hazırlanmış diyebilirim rahatlıkla ...
    Lakin 100 lirayada bundan daha iyi kalite bir deri mont bulabilmek mümkün değil ... Zira her şubaesine 10'ar adet bile desek 25bin tane montu bir anda satmak demek hatemoğlunun neredeyse bu montları maliyetine vermesi demek ...
    Velhasıl almayanların gereksiz sataşması, sanki ürünler problemli, çakma vs gibi dolaylı da olsa ifadeler kullanmaları anlamsız oluyor, ha beğenmedi iseniz ben beğenmedim der geçersiniz ...
    Mont alanlarında BİM babalarının dükkanı, montlarda paristen milanodan gelmiş birinci kalite ürün gibi savunmaları anlamsız ... Ben beğendim aldım diyin, olay bitmiştir ...

• sn radicaldeath tam ortada gitmissiniz tebrik ederim biraz tuz biraz şeker le pasta yapmak güzel bir beceridir tebrik ederim..
  • quote:

p ordan alsın.

hocam iyide sırf deri ve ucuz diye kesimi güzel olmayan üste güzel durmayan birşey alınırmı?? ben sana 50 tl ye deri ceket versem kamyoncu işi giycenmi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: senechaux

quote:

p ordan alsın.

hocam iyide sırf deri ve ucuz diye kesimi güzel olmayan üste güzel durmayan birşey alınırmı?? ben sana 50 tl ye deri ceket versem kamyoncu işi giycenmi??

ne diyimki.... agzına saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: senechaux

quote:

p ordan alsın.

yahu ben aldım, benim üstümde gören 3-4 devrem daha aldı, hani bizler kamyoncu değiliz, ben Ankarada Komserim, öyle antin kuntin şeyler de giymem,
    hiç bir devrem de giymez, ama üstümüze yakışan şeyi alıp giyince, kamyoncu mu oluyoruz iyice saçmaladınız be,

ceket gayet güzel, bahsettiğim model hakim yaka olan model, diğerine bir şey demiyorum,
    hakim yaka modelin siyahı da kahvesi de gayet hoş duruyor, spor ve de kaliteli,
    beğenmeyen almasın kardeşim, bırakın artık bu abidik gubidik lafları

• quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

herkese hayırlı olsun. ancak unutmayın arkadaşlar, bunlar hatemoğlu'nun Bim'e özel olarak yaptırdığı montlardan. alırken ona göre düşünerek alın. "300"tllik montu 100 tl'ye almıyorsunuz. 100 tl'lik montu 100 tl'ye alıyorsunuz..

doğru söze ne hacet...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.