Şimdi Ara

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
46.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

Komiser'im , bizim burada kaç tane BIM'e baktıysam , sadece siyahlar Hakim yaka , kahveler kaban şklinde.
    Hayrına bana Kahverengi , M beden HAKIM YAKA bir mont alabilsen ne güzel olur :) Parayı göndereyim ben sana :) :)

kardeşim alırım tabii ki mesele değil, yanlız nöbetçiyim yarın sabah 8 e kadar, birini bulursam gönderip baktırırım yakın bana bim

Komiser'im igin için teşekkürler. Bugün öğleden sonra bir arkadaşın evine gittim.
    Yoda tesadüfen BIM görünce durup , bakmak gereği hissetim. İyiki girmişim :)
    M beden Siyah renk hakim yaka ve L beden kahverengi hakim yaka buldum orada.
    Siyah, kot üzerine harika durdu.Lakin benim aacım kanvas pantolan ve gömlek üzerine
    giymek olduğundan L beden kahveyi aldım. Mye göre beden çok farketmedi. Tekrar
    teşekkürler

• haftayada 50 tl ye hatemoğlu pardüse geliyor haberiniz olsun
  • şu montun XL ını bulaydık iyi olurdu aslında da neyse, kaçırdık...
  • resim var mı?
    pardesü derken palto/ceket tarzı bişey mi kastediyosun yoksa mont türü mü?
  • ana depoyu arayıp sor varsa istedigin mağazaya yollat oradan al

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

şu montun XL ını bulaydık iyi olurdu aslında da neyse, kaçırdık...
  • mont değil takım elbise üzerine giyilen pardüse resmi yok bimde gördüm ilanda yazıyodu
    quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

resim var mı?
    pardesü derken palto/ceket tarzı bişey mi kastediyosun yoksa mont türü mü?
  • quote:

Komiser'im igin için teşekkürler. Bugün öğleden sonra bir arkadaşın evine gittim.
    Siyah, kot üzerine harika durdu.Lakin benim aacım kanvas pantolan ve gömlek üzerine
    teşekkürler

valla ben bugün kahverengisi için de beden ararken bayan için olduğunu söyledikleri için vazgeçtim,
    ki zaten siyah da xl bana olmasına rağmen kahvenin hakim yaka xl si küçük geldi, hem de baya,
    bu yüzden almaktan vazgeçtim, ama siyah olanı aldım ve de gayet memnunum

• bugün baktım hepside bitmişti bi tane bile kalmamış satmışlar adamlar

her mağazaya 10 mont yollasalar 2550 mağazaya 25.500 mont yapar 100 tl den 2.550.000 tl para yapar

derimod 25 bin montu ne kadar zamanda satar? bim ve hatemoğlu sürümden kazanıyorlar yoksa kalitesi konusunda bir şüphe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

ana depoyu arayıp sor varsa istedigin mağazaya yollat oradan al

quote:

ana deponun bilgileri şunlar mıdır acaba

Adres:
    Ebubekir Cad. No: 289 Samandıra 34887 İstanbul/Türkiye

Telefon:
    0216 - 564 03 03
    Faks:
    0216 - 311 79 77
    e-mail:
    contact@bim.com.tr

neyse yarın bi ariyayım :) vardır belki.
  • bulundugun şehirdeki ana depoyu demiştim neyse mail atsan da olur heralde yollamazlarsa mağazacıya söyle o yakındaki mağazalarda varsa arayıp söylüyor soruyor oralardan alırsın

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

ana depoyu arayıp sor varsa istedigin mağazaya yollat oradan al

quote:

ana deponun bilgileri şunlar mıdır acaba

Adres:
    Ebubekir Cad. No: 289 Samandıra 34887 İstanbul/Türkiye

Telefon:
    0216 - 564 03 03
    Faks:
    0216 - 311 79 77
    e-mail:
    contact@bim.com.tr

neyse yarın bi ariyayım :) vardır belki.

• Boyner' de MRM Derimontlar 160TL
  • sayın gecekuşu 35 dogru sizde haklısınız hazır giyim tekstil sektöründe çalışıyorum size nasıl anlatıyımki.. yaka manşetleri ile dikişler ççogunda diyorum birbirine uymuyor... ceket kaç parcadan dikilmiş bir bakın..renklerin bir cogunda hepsinde demiyorum...birbirine uymuyor..bir tane oradan monta bakmayında ikisinide yanyana serin öyle bakın derin bir tanesine bakarsanız gördügünüzü alırsınız 2 tane olunca incelemeye karşılastırmaya baslarsınız... nicknick isimli forum üyesininde yazdıklarını okursanız anlarsınız ayrıca 100 tl iyi fiyat gerçekte deri onada katılıyorum ama derinin 40 çeşidi var derim.. hayvanın sırt kısmı gıdık kısmı döş kısmı vs... gibi.. bunlar hayvanın yanlıs anlasılmasın hayvan hakları tarafından ... bunlar hayvanın degersiz diye kaba tabiriyle öyle kısımlarından 100 tlye alın ama en azından deri ceketim olmadı demezsiniz..görüceksiniziki herkes alsın seneyede aynı mont cıkıcak bu mont 4 senedir düzenli çıkıyor bu modeller yakında herkes üniforma gibi giyiccek...:=) bir gün herkes fenerbahceli olucak gibi :=) nediyim inanın şimdi bim karşımda peynir almaya gittim gene baktım fermuarları bile soguk havada elleri yırtıcak cinsten...sert sert böyle..araba koltuk derileri gibi...kızıcaklar bana alanlar ama siz nasıl alıp begendiyseniz benimde begenmeme hakkım var sanırım... saygılar..

• söylediklerinde ve beğenmemekte haklı olabilirsin ancak 100 tl ye colinste mavi de gidip kumaş mont alabiliyorsun levise gidersen mont bile alamazsın bimde ise 100 tl ye en sert hayvanın katır derisi bile olsa gidip deri mont alıyorsun birde öyle düşün.

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

sayın gecekuşu 35 dogru sizde haklısınız hazır giyim tekstil sektöründe çalışıyorum size nasıl anlatıyımki.. yaka manşetleri ile dikişler ççogunda diyorum birbirine uymuyor... ceket kaç parcadan dikilmiş bir bakın..renklerin bir cogunda hepsinde demiyorum...birbirine uymuyor..bir tane oradan monta bakmayında ikisinide yanyana serin öyle bakın derin bir tanesine bakarsanız gördügünüzü alırsınız 2 tane olunca incelemeye karşılastırmaya baslarsınız... nicknick isimli forum üyesininde yazdıklarını okursanız anlarsınız ayrıca 100 tl iyi fiyat gerçekte deri onada katılıyorum ama derinin 40 çeşidi var derim.. hayvanın sırt kısmı gıdık kısmı döş kısmı vs... gibi.. bunlar hayvanın yanlıs anlasılmasın hayvan hakları tarafından ... bunlar hayvanın degersiz diye kaba tabiriyle öyle kısımlarından 100 tlye alın ama en azından deri ceketim olmadı demezsiniz..görüceksiniziki herkes alsın seneyede aynı mont cıkıcak bu mont 4 senedir düzenli çıkıyor bu modeller yakında herkes üniforma gibi giyiccek...:=) bir gün herkes fenerbahceli olucak gibi :=) nediyim inanın şimdi bim karşımda peynir almaya gittim gene baktım fermuarları bile soguk havada elleri yırtıcak cinsten...sert sert böyle..araba koltuk derileri gibi...kızıcaklar bana alanlar ama siz nasıl alıp begendiyseniz benimde begenmeme hakkım var sanırım... saygılar..

• yapma arkadaşım 100 tl büyük para gerçekten..iyi düşün yani.. insanlar 500 tl ye çalışıyorlar.. 100 tle ben hemen sana colins ten kaz tüyü mont aldıriyim istersen .artık tekstil pahalı değil kriz insanlar.. beklentilerini kaybetti.. artık herşey her yerde ucuz levis ten öncden 25 tl ye sweet alabilirmiyin ama bak şimdi alabiliyorsun.. adres bursa levis mesela nerde dersin şimdi.. o paraya o deri çok o kadar...bir deri mont ne kadar az parça koyulursa o kadar degerlidir.. otur bimin deri ceketini say bakalım kaç parca... ?saygılarımla...
  • Bugun siyah spor modeli aldım, bimde pek uygun deneme koşulları olmadığı için üstün körü bi baktım, fena değil dedim aldım.

eve geldim, ayna karşısına geçince alt kısmı yamuk duruyor gibi geldi, arka alt düz duruyorken önü daha yıkarıda duruyordu, şimdi tam tarif edemedim ama açı olarak anlatmaya çalışırsam 180 değil 160 derecelik bi açı gibiydi. o da göbek payından dolayıdır vs dedim es geçtim, sonra içime şüphe düştü, alt kısımları birleştirdim montu başaşağı çevirdim, absürt bi şekilde yamuk/çapraz durdu. sonra aynı şekilde yere serdim, havadan bakınca kolların aynı hizadan başlamadığını gördüm, mont aşırı hoşuma gitmişti, ama içime sinmedi.

gidip XL olanı varsa onla değiştireyim dedim, 3-4 bim gezdim, bazılarının derileri daha yumuşak bazıları sert gibiydi, spor modelin XL olanını bulamadım, klasik kesimin deniyeyim dedim de, resmen çuval oldu :) klasik kesimin L si de büyük geldi, M bedeni oldu gibi. ama onun da siyahını bulamadık.

sonunda üzülerek iade ettim, ilk gün gidip düzgün bi mont almadığıma pişman oldum, mont parasına göre süper, 60 tl ye defactodan kumaş bir mont aldığımı düşününce 99 a deri süper geldi, ama serkanertekin'e de bazı noktalarda katılıyorum.

Bu arada, bimdeki alışveriş hesaba teksitl diye mi geçiyor bilemiyorum ama, 75 tl üzeri alışveriş olduğu için playclub la alırsanız 100kontor/25 dk kazanabilirsiniz. Ben o şekilde aldım ama iade ettiğim için yararlanamicam :) Tabi bi de alışveriş tekstil olarak mı gzüküyor bakmak lazım.

• tamamda colinste 140-150 tl ye kumaş mont satılıyor bimde 100 tl ye deri mont çok ucuz sayılır piyasadaki dericiler 300 tl den aşağı mont satmıyorlar
    100 tl ye bildigin deri mont satan yer varmı varsa adresini verirsen millet faydalanır ben bu konuyu açtım ve herkese cazip gelmiş olmalıki gidip aldılar bu onun göstergesidir mont iyi ya da kötü sorun o değil şu an piyasada 100 tl ye iyi ya da kötü diyebileceğimiz deri mont satılmıyor onun içinde herkes gidip bimden alıyor umarım anlaşılmıştır

kısacası piyasada 100 tl ye deri mont satan alternatif bir dükkan yok.

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

yapma arkadaşım 100 tl büyük para gerçekten..iyi düşün yani.. insanlar 500 tl ye çalışıyorlar.. 100 tle ben hemen sana colins ten kaz tüyü mont aldıriyim istersen .artık tekstil pahalı değil kriz insanlar.. beklentilerini kaybetti.. artık herşey her yerde ucuz levis ten öncden 25 tl ye sweet alabilirmiyin ama bak şimdi alabiliyorsun.. adres bursa levis mesela nerde dersin şimdi.. o paraya o deri çok o kadar...bir deri mont ne kadar az parça koyulursa o kadar degerlidir.. otur bimin deri ceketini say bakalım kaç parca... ?saygılarımla...

• arkadaşlar ben bugün gidip yakalı olan modelden M beden siyah aldım. sadece 1 tane bu kalmıştı ama şansıma üzerime uydu.

daha sonra diğer modelide göreyim diye ümraniye atakent civarındaki bimde durup orada varmı diye baktım siyah ve spor yakasız olan modelin her bedeninden vardı. onları denedim beğenirsem değiştiririm diye ama biraz göbek olduğu için pek hoş durmadı :)

tüm magazalarda bitmemiş yani bir kaç bim dolaşırsanız mutlaka bitmemiş yer bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

teşekkürler

valla ben bugün kahverengisi için de beden ararken bayan için olduğunu söyledikleri için vazgeçtim,
    ki zaten siyah da xl bana olmasına rağmen kahvenin hakim yaka xl si küçük geldi, hem de baya,
    bu yüzden almaktan vazgeçtim, ama siyah olanı aldım ve de gayet memnunum

Bayanlar için olduğunu sanmıyorum. Spor mont olduğundan kaban şeklinde olanlara göre kalıpları
    dar. Ben normalde de M veya L giyiyorum ve geniş omuzluyumdur Siyah olan M idi ve üzerime
    tam oturdu.L olan kahverengi biraz daha rahat ve kollar 1 cm kadar uzun geldi ama rahatsız edici
    değildi. Ama gezdiğim mağazalarda şunu farkettm. Kalıplar çok standart değildi. Ben bir mağazada
    hem siyah L , hemde XL'ı üst üst koydum aynıydılar

•  Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL
    [/url]

Bim de Hatemoğlu deri mont 100 TL

arkadaşlar benim aldığım model bu. Telefon ile çektiğimden bu şekilde çıktı resimler. Ayrıca ilk defa resim yükleyişim sorun çıkmaz inş.
    Bu arada yorumlarınızı bekliyorum. Kötü yorumlar gelirse teslim edecem montu

• quote:

Orijinalden alıntı: auroras

[/url]

arkadaşlar benim aldığım model bu. Telefon ile çektiğimden bu şekilde çıktı resimler. Ayrıca ilk defa resim yükleyişim sorun çıkmaz inş.
    Bu arada yorumlarınızı bekliyorum. Kötü yorumlar gelirse teslim edecem montu

Benim aldığım montun aynısı
    Yanlış anlamayın ama siz üzerinize yakıştırdıysanız , başkası ne söylese boş bence.
    Parasını sonuna kadar hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser_Tar -- 25 Ekim 2009; 23:23:44 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.