Şimdi Ara

Bim'de Basınçlı Yıkama makinesi 119 TL - Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu makineleri pahalı zannediyordum belkide bunun kalitesi kötü..
    kullanan varmı ?
    benzinliklerdeki 1 tl ile çalışanlar kadar görür mü ?

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/yik.html

• Eğe bütçeniz uygun ise durgun sudan(Kova vs den)su çekebilen makina bakınız tavsiyemdir...
  • tüh yahu eşimin istediği spor bisikleti ile aynı gün mü koymuşlar bunu :(
  • bunların piyasası bu civarlarda zaten çok uygun yada çok pahalı değil
  • Her hafta 10-30 TL yıkamaya vermekten iyidir.
  • diğer firmalarada bak derim
  • Bende almayı düşünüyorum en büyük avantajı az su tüketimiymiş ama daha önce kullanan varsa bilgi verirse iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat piyasayla aynı gibi dursa da piyasada bu fiyata satılan diğer ürünlerde hortum üzerinde olmuyor, bahçe hortumu girişine kendiniz alıp ayarlayıp takıyorsunuz.

bunda üzerinde hortum makarası mevcut.

ayrıca aynı şekilde diğerlerinde olmayan dahili sabun haznesi mevcut.

Çok karmaşık cihazlar değiller. bilinmedik marka olmasının sorun çıkaracığı sanmıyorum.
  • Ben kullanıyorum. Bim'in ürünü ucuz değil. Karcher in muadil makinaları da bu fiyatlara satılıyor. Bunda fazladan hortum ve makarası var, karcherde yok.

Birde kovadan çekme özelliği olanlarda fiyasko, yani musluk basıncını alamadımı kovadan çektiği suyu çok zayıf püskürtüyor. Fakat musluktan su alırsanız gerçekten suyu az tüketiyor ve yeterli basınçta püskürtüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

tüh yahu eşimin istediği spor bisikleti ile aynı gün mü koymuşlar bunu :(

Bisiklet alırken manyetik dirençli olmasına dikkat edin. Pedal direnci mekanik olarak ayarlanan bisikletler sağlam ve kullanışlı olmuyorlar.
    Bir süre sonra sürtünen parçalar aşındığı için direnç azalıyor.. Manyetiklerde böyle bir sorun olmuyor. fiyatları da yakın.
  • Ben görmüştüm böyle bi makine.. Oto yıkamacılardaki gibi çok basınçlı su püskürtmüyor. Bana biraz güçsüz gibi geldi.
  • Bim in fiyatları şaşırtıyor açıkcası, geçenlerde de benzinli elektrik jeneratörünü 60 kusur liraya satıyorlardı!

Bahsedilen ürünle rahatlıkla otomobil yıkanabilir ayrıca halı bahçe duvarı vb gibi yerlerde de kullanılabilir, fiyatı çok uygun ancak oto yıkamacılardaki prof. makinalara göre çok daha az basınç üretir, gene de otomobil yıkamak için çok yüksek basınç şart değildir, farlarda cam fitillerinde su sızıntısına neden olur, lastiklerin ömrünü kısaltır vb..
  • Bir benzerini HondaTech Garage da kullanıyor arkadaşlar, ara ara dükkan müsait olunca bende yıkıyorum aracımı, bana fazlasıyla yeterli gibi geldi. Birebir aynısı olmasa da tip aynı bununla. Bence iş görür.
  • Bu ürün de iyidir, kendim daha güçlüsünü 3 yıldır kullanıyorum o zamanlar yaklaşık 400 liraya almıştım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/blackdecker-pw-1300td-yuksek-basincli-yikama-makinesi-100-bar/productDetails.aspx?productId=hrblpw1300b&categoryId=34001222&SKU=HRBLPW1300B
  • bizde vardi hortumu yirtildigi icin kenarida oylece duruyor birde ozel garajimiz olmasina ragmen her sefer fise tak cikar hortumlarini topla bayagi yorucu simdi ise 5 liralik tabanca kullaniyoruz daha pratik ama basinclinin yerini tutmaz tavsiyem baska markalara yonelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

tüh yahu eşimin istediği spor bisikleti ile aynı gün mü koymuşlar bunu :(

Bisiklet alırken manyetik dirençli olmasına dikkat edin. Pedal direnci mekanik olarak ayarlanan bisikletler sağlam ve kullanışlı olmuyorlar.
    Bir süre sonra sürtünen parçalar aşındığı için direnç azalıyor.. Manyetiklerde böyle bir sorun olmuyor. fiyatları da yakın.

teşekkürler bilgi için.
  • Ben olsam servisi, yedek parçası kolay bulunan bir makina alırdım. Karcher, black decker, bosch gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Ben olsam servisi, yedek parçası kolay bulunan bir makina alırdım. Karcher, black decker, bosch gibi.

Bosch un tükettiği elektriğe göre basıncı çok iyi, kısacası daha verimli ancak fiyatları farklı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 17 Mayıs 2012; 17:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Ben kullanıyorum. Bim'in ürünü ucuz değil. Karcher in muadil makinaları da bu fiyatlara satılıyor. Bunda fazladan hortum ve makarası var, karcherde yok.

Birde kovadan çekme özelliği olanlarda fiyasko, yani musluk basıncını alamadımı kovadan çektiği suyu çok zayıf püskürtüyor. Fakat musluktan su alırsanız gerçekten suyu az tüketiyor ve yeterli basınçta püskürtüyor.

alınır diyorsun yani hocam?
  • Dakikada 6lt. Yazik gunah...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.