bim den alıp yeni gemicikler filoya ekleteceğinize bosch alın hem paranıza deysın hemde eksıksiz ihtiyaçlarınızı gidersin herhangi bir sorununuzda da karşınızda profesyonel marka bulursunuz
Onun elektrigini de hesaplarsak yikamaci daha mantikli. 10 liraya ic dis yikatiyorum + cay :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Dakikada 6 litre ile en fazla 6-7 dakikada arabayı yıkarsınız. 30-40 lt su gider. Kovayla su taşıyıp yıkasanız da bundan daha az tüketmezsiniz.
Hortumu direk bağlayıp araba yıkamak tabiki tam bir müsriflik. 200-400 litre su harcıyorsunuz.
Evi müsait olanlara, bahçesi olanlara bu cihazlar çok uygun. hem sağı solu yıkıyorsunuz, hem arabayı, hem halı vs..
Daha az zahmetle daha çok iş.
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
Onun elektrigini de hesaplarsak yikamaci daha mantikli. 10 liraya ic dis yikatiyorum + cay :D
Mantık açısından dediğin gibi olabilir ama insanın kendi arabasını kendi yıkaması da bazen hobi gibi oluyor, bunun da dışında aracın için tercih edeceğin kaliteli bakım ürünleriyle yıkamacılarda kolay rastlanmayan bir koruma ve temizlik sağlanabilir.
Ben aldım hiç tavsiye etmiyorum.Doğru düzgün tazdik bile çıkarmıyor ve 15. yıkamamda bozuldu
Ben kullanıyorum. Bim'in ürünü ucuz değil. Karcher in muadil makinaları da bu fiyatlara satılıyor. Bunda fazladan hortum ve makarası var, karcherde yok.
Birde kovadan çekme özelliği olanlarda fiyasko, yani musluk basıncını alamadımı kovadan çektiği suyu çok zayıf püskürtüyor. Fakat musluktan su alırsanız gerçekten suyu az tüketiyor ve yeterli basınçta püskürtüyor.
alınır diyorsun yani hocam?
karcher marka öneririm bunu değil.
quote:
Orijinalden alıntı: günerkanat
karcher marka öneririm bunu değil.
Teşekkürler,malum yaz geliyor.Bir araştıralım bakalım.
İki senedir aynı makineyi kullanıyorum.Ben 90 TL ye almıştım.Müstakil evde bununla araba yıkamak ayrı bir zevk..Çok az su harcıyor.Basıncı falan gayet güzel.Uzun süreli kullanımlarda da şimdiye kadar arıza vermedi.Arka arkaya 3-4 araba yıkadığımız bile oldu.Yıkamacılardakilerle karşılaştırmamak gerekir bence ama ev kullanıcıları için süper bir ürün. Tavsiye edilir.
Bende 110 luk Black&decker var. 100 bar kesmiyor, 150 bar ideal...
bu makinayı geçen sene almıştım, 10 kere felan yıkadıktan sonra bozuldu.
bp de 1 liraya köpük ( 2.5 dk) 1 liraya ( 4 dk basınçlı su ) uygulaması var 120 /2 = 60 kere yıkarım ayda 2 yıkatsam kurtarmaz beni mustakil evim olsa düşünürüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme