![]() Evet arkadaşlar bir yemek incelememe hoş geldiniz. Fakir yemeklerinden bugün KFC çakması BİM çıtır tavuk kutusu menümüzü tadacağız. Hayıtımda yediğim en kötü tavuk olabilir. Ne tavuğu kullanmışlar bilmiyorum ama çiğ tavuk yesem çok daha iyi olabilirdi.
Top tavuk parçaları berbat bir şey ilk baş peynir soğan karışımı sandım ama değil. Tavukmuş ama tavuk demeye bin şahit ister. Kemiksiz çıtır çok ufak, bir serçe parmağı kadar ve çıtır kelimesi süs için konulmuş. Bildiğin hamur tarzında. Butlarda ümidim vardı fakat o da vasat. Normal tavuk budundan daha berbat tatları var. Gerçekten ne yedim bilmiyorum ama tavuk değil eminim. Hafif çıtırlık vardı. Genel değerlendirmeme gelelim: TAT : 3 ÇITIRLIK : 1 AROMA : -10 HİSSİYAT : 0 AĞIZDA DAĞILMA : 1 TEKRAR YEME İSTEĞİ : -999999999999999999999999999999 |
BİM ÇITIR TAVUK KUTUSU İNCELEME

-
-
Plastik tadı var bunun bunu yiyeceğim poşeti kızartıp yerim daha iyi
-
Hocam dikkat edin 3. bir kolunuz veya bacağınız çıkmasın çernobil yakınında ki tavuk çiftliklerinden getirmiş olabilirler , şaka bir yana böyle bir şey olsa şaşırmam
-
bunlar berbat ya,a101 den almıştım bi kere yarısını çöpe atmıştım
-
meme yapar
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDameme yapar
sadece tavuk tüketmezsek sorun çözülür mü
-
Bim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A101 inkini alıyorum arada gayet güzel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eger bim a101den illa tavuk alacaksaniz yaprak dönerini alın. En azından döner diye yersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7F33C856Plastik tadı var bunun bunu yiyeceğim poşeti kızartıp yerim daha iyi
çay içiyordum genç kardeşim. sayende laptop mın üstüne kusuyordum :)
-
Bir tane reis var, baya yapıyor, anlatıyor, güzel diyor. Siz pişirememiş olabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purenite -- 19 Eylül 2020; 21:47:9 > -
Bu nasıl inceleme fiyat yok kaç gram olduğu yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam tek BİM'de değil Carrefour'da da satılıyor. Bu arada çok lezzetli olmasa da gayet gideri var lezzet olarak.
Tarif olarak üstünde yazan dereceden daha yüksek ve daha üzün süre tutunca çıtır çıtır oluyor.
-
BİM = Birleşik İslam Marketleri !
Yine din yoluyla aldatmak için kurulan bir organizasyon o yüzden ürün almayın aldırmayın !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 19 Eylül 2020; 22:23:23 > -
Çok pahalı oluyor hocam kova menüleri. Bir deneyeyim dedim. Benden başka alan kişi olmasında uyarayım.
-
Hocam aynı şekilde pişirdim kızgın yağda. Yanında bir şey yemediğim için kötü gelmiş olabilir ama patates, sos olsa bile çok değişeceğini hiç sanmıyorum. Eğer almayı düşünüyorsanız almayın bence ama çok denemek istiyorsanız deneyin.
-
İlk incelemem hocam eksiklerimi söyleyin bir dahaki inceleme de aynı hataları yapmayayım. Fiyatı 20 TL bir şey.
-
-
1 kg tavuk 8 lira al ne yapıyorsan yap beceremiyorsan annene ver yapsın yahu.Bunun kanadı göğüsu vs...var o da 15 lira.Zevkine göre pişir ye Ne KFC si ne Çıtır kovası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 19 Eylül 2020; 22:44:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Plastik tadı var bunun bunu yiyeceğim poşeti kızartıp yerim daha iyi |
Benzer içerikler
- remax çalışan yorumları
- mrs nasıl okunur
- recep ivedik gömleği
- laboratuvarda çalışan meslekler
- oda kapısı kilitli kaldı nasıl açılır
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X