Şimdi Ara

BİM 'Buono Nuts' incelemesi [Ss'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
24.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sproob

Paketinden çok içindeki çikolatayı inceleyeydin.Ne bileyim kırıp içindeki fındık fıstık parçacıklarını göstereydin.

Çekmiştim de koymayı unutmuşum:
     BİM 'Buono Nuts' incelemesi [Ss'li]

BİM 'Buono Nuts' incelemesi [Ss'li]

Kırık halini de çekecektim ama çikolatayı bitirdikten sonra aklıma geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sordum bimdeki elemanlar spot dedi gelmedi dedi YER KASTAMONU
  • keşke hep satılsa yav
  • nussknacker ile tatları neredeyse aynı,nussknacker'ı bulamayanlar kesinlikle denesin.
  • Her zaman bimde olı yoksa süreli olacak mı, yoksa süreli bir ürün mü ?
  • Bu arada 100 gramda/1 pakette 41 gram yağ bulunduğunu belirtmek isterim :(
  • Demin bimdeki kasiyere "bu çikolata kalıcı olarak satılacak mı?" diye sordum.
    Kasiyer: "Kalıcı olacak...Tabi çok alan olursa..."

Yani,stokları eritmemiz gerek.İlgi yoğun olursa sürekli satışta kalabilir...

• yoğun sütlü ve bol fındıklı.
  • beyler az sonra bim e gideceğim.bunu mu alayım yoksa topi tanem mi alayım ? düşündüm de zaten her gün topi tanem yiyorum bugünlük bunu bi deneyeyim.ya da ikisini aynı aynı anda alayım
  • Bizim bime de gelmis aldim cok guzelmis gercekten...kucukken yerdim boyle butun findikli.

• buono'nun fındıkları adına up!

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayan Tavşan

yoğun sütlü ve bol fındıklı.

bence fındık değil çikolatanın farklı bir tadı var.

• YA ARKADAŞLAR YEMEYİN ŞİMDİ BENİ.Gecen sene Alaman çikolatası mı Belçika çikolatası mı ne vardı yine aynı fiyat 1.75 tl idi ve mükemmeldi.Gecenlerde bimde gördüm orjinal sandım bu çikolataları doldurdum sepete sonra kasaya gidince üzerindeki buono yazısını gördüm ve tereddütte kaldım bıraktım çikolataları sadece 2 - 3 tane aldım geldim eve. Yedikten sonra orjinaliyle alakası bile olmadığını gördüm çikolatası çooooook farklıydı.Tamam kendi çapında güzel olabilir ama orjinaliyle alakası bile yok. Sadece pakedinin 1 e 1 kopyasını yapmışlar bu bakımdan çok başarılı
  • Gerçekten tadı çok güzel her zaman gelir umarım.
  • tüh be bugün yoğurt alırken gördüm , 1,75 çok pahalıymış deyip bitter buono aldıydım yabancı üretim olduğunu bilsem 3-4 alırdım. arkamdan kaşar sesli bi kız "alman çikolatasından geldimiiii" dediydi de ben içimden ben niye görmedim lan deyip arkama bakmadan çıkıp gittydim
  • Gerçektende nefis bir çikolata, tamamen tesadüfen gördüm ürünü aldım kasaya yöneldim ürün hakkında bilgi istedim Almanyadan geldiğini ve deneme sürecinde olduğunu öğrendim, eğer beğenilirse sürekli olarak satışda olacakmış.
  • Bende alıp denedim, fiyatına göre cidden çok güzel
  • işten çıkınca gidip bakayım bakalım var mı
  • Şimdi Kadıköy'deki Bim'e gidip alıyorum.
  • Seni varya elinden bile tanıyorum yav
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.