Şimdi Ara

BİM 'Buono Nuts' incelemesi [Ss'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
3
Favori
24.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi almaya gidiyorum birkaç BIM var burada hepsine bakarım olmassa.
  • etrafdaki 3-4 bime baktım bulamadım
  • ben de alışveriş yaparken kasanın kenarında tesadüfen gördüm de aldım denemek için.. cidden nussknacker'ın aynısı, tadı da harika.. bi daha gidersem 4-5paket alayım da stok yapayım bi daha gelmez belki belli mi olur bunların işi
  • kanka çok lezzetli
  • sürekli ürünmüş ama alalımda adamlar kaldırmasın:)
  • Nedense bi' ben beğenmedim tadını.

Forever Antep fıstıklı Buono.
  • Bende baktım tadına ama pek beğenmedim açıkcası tadı hiç güzel gelmedi yarısını bitiremeden çöpe attım .
  • Alman fıstıklı çikolatası yemiş birinin bunu beğenmesi beklenemez. Çok değişik tadı var, kötü. 5/10
  • herkesin beğenmesi zaten saçma olur . Türkiye'deki çikolatalarada benzemiyor. nussknacker'e çok benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk5885 -- 3 Ocak 2013; 12:35:46 >
  • arkadaşlar sanırım bu ürün bim'e her zaman gelecek çünkü yine getirtmişler
  • burdaki bimlerde bulamadım

hafta sonu istanbula gidecem bakem bulabilcekmiyim.
  • beğenmeyen yemesin de her daim bulabilelim.. bence nefis bi ürün
  • bugün buldum ve yedim

bence tadı iyi ama 1.75 pahalı gibi.

1.20 yapsalar
  • bugün alcaktım ama burda incelenmesini bekledim. yarın alırım artık
  • Stok azaldı bugün gidip biraz daha stok çekem Alman yer fıstıklı geçen gün BIM' de 8-10 paket vardı, 1 tane aldım ertesi gün yeniden alırım diye ama gittiğimde hiç kalmamış. Süpürmüş ne kadar varsa...!
  • sanki orjinalinden biraz kırpılmış gibi ama yinede bu fiyata alınabilecek en iyi alman çikolatası olduğu kesin.bu arada bimden hemen getirip yemeyin malum havalar soğuk evde biraz şöyle yumuşasın ondan sonra hunharca boğun ...
  • helal olsun bime gercekten güzel iş yapmış almanyada yasarken aldi diye marketten alırdım bu çikoltayı orada kabı kırmızı aynı firmaya yaptırmıs kabını yeşil olarak tıpa tıp aynı bol fındıklı ve süper ülkerin çikolatalarına bin basar ulker milleti kazıklıyor 80 gram çikolataları çok pahalı satıyor... ve çikolataları güzel değil....
  • alman malı olduğunu bilmiyordum, uzun zamandır alıyorum kalıcı birşey sanırım.

tadına gelince: çok beğendim. parasını hak ediyor.
    hiç tatlı, çikolata vb sevmeyen annem bile bayıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel gerçekten.süt tadı cok iyi geliyor ağza
  • çekinmeden alın, bildiğin süt tadı geliyor çikolatadan, gerçekten kaliteli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.