BİM Albeni 40 Gram 2,90 TL

-
-
Küçülte küçülte gofret yok olacak, bir tane yiyorsun yedin mi yemedin mi anlaşılmıyor işin boku çıktı artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocalarim hala niye sasiriyorsunuz ben anlamıyorum her şey mahvoldu sorumlularin duzeltmeye de niyeti yok beklemekten başka çare de yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oy verenler saolsun agzimiza yakinda küp seker bile koyamayacagiz bunlar daha iyi gunler hatta son iyi gunler telefon tv pc bunlari unutun zaten de artık elektiriktir yemektir sudur ulasimdir temel şeyler bile lüks olacak
6 ay sonra göreceksiniz siz asıl bakin nasil kitlik olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Türkiye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnan ki ben de öyle tahmin ediyorum ama olsun heycanlı oluyor,
hak ettiğimiz şekilde yaşamaya az kaldı, bizim gibi uyanıklara şuanki durumlar bile fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 3 Şubat 2022; 20:29:12 > -
Seçimde gene ampule basanlara iyi oluyor ahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu memleket cayina seker yerine kuru uzum attığı kahve yerine nohut ezmesi ictigi günleri unuttu
Yakinda o gunleri de mumla arayacagiz suankilere oy verenler yuzunden
Halk bu kadarı kendi secti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ham maddesi belki dışardan gelmiyor ancak o ürün üretilirken paketlenirken elektrik ve doğalgaz kullanımı var ilaveten fabrikadan çıkıp marketlere (bizlere) ulaşana kadar fiyatı günden güne artan benzin sayesinde geldiğinden haliyle fiyat artmaktadır. Yakıtta benzinde mazotta enerjide doğalgazda elektrikte dışa bağımlı olmanın sonuçları.
-
İsabetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Yeğenim ekonomi ile ilgileniyor bana araban olmasa dahi yediğin gıdalar mazotla geliyor sonuçta dedi. Mazot'a zam gelmesi de senin marketini bile etkiler demişti.
Konu açmadan önce bunu unutmuştum malesef fakat yinede eski nazaran ciddi zam var ve dediğiz gibi ham madde bizde olsa dahi malesef enerji üretimimiz yok bu durum nasıl çözülür oda muamma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 3 Şubat 2022; 21:56:9 > -
Yıllık enflasyon yüzde 48'miş. Yersen.
-
O paraya ekmek alırım en azından karnım doyar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Küçülte küçülte gofret yok olacak, bir tane yiyorsun yedin mi yemedin mi anlaşılmıyor işin boku çıktı artık
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X