Şimdi Ara

BİM Aktüel 10 Nisan 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BİM Aktüel 10 Nisan 2015

BİM Aktüel 10 Nisan 2015

• Sefer tası gümüşten miymiş?
  • bim bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond Hume

Sefer tası gümüşten miymiş?

yeni geldik dikisten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanak çömlek harici bir cacık yok. Bimin kendini yenilemesi ve marka ürünlere de ağırlık vermesi lazım.

• A101 tokatlıyo her hafta
  • Bim in pek vakti kalmadı. Yakında nalları diker.
    Zaten çalışanları tam mal olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM Aktüel - 14 Ağustos 2020
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond Hume

Sefer tası gümüşten miymiş?

Hamam tası o hamam
  • Eskiden ürünler daha kaliteli idi iyice bozdu kendini cezve en adi plastik

• Bimi ayakta tutanin bu haftalık kampanyalar olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bim bitmez beyler

• Bim tabii ki bitmez ama bu ürünlerle de bayağı müşteri çekiyordu. Şu anda onunla aynı formatta çalışan marketler onu solladı

• bimin metro gibi toptancı market açma hayalleri vardı onunla ilgileniyor sanırım şu sıralar. Elektronik eşya da satacak diye duymuştum. Zaten o haberler çıktıktan 2 3 ay sonra aktüel ürünlerde baya zayıflama oldu.
  • Bim'den uzun zamandır sadece Le mondy mandalinalı gazoz (Yedigün mandalinaya benziyor ve 1.20 tl 1.5 litresi), kalem pil oldukça kaliteli ve Star Krak yer fıstıklı çerez alıyorum. Diğer ürünleri pek bana hitap etmiyor. Aktüel ürünleri de son 1-2 aydır yerlerde ne yazık ki.
  • Bimde hisseniz varsa satın bim bitmiş
  • Çöpleri toplamışlar yine.
  • haftaya fayfon satar yine kral olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Bimde hisseniz varsa satın bim bitmiş

Bim hissesi bitmez hocam. Adamları ne zaman bitirmeye çalıssalar çıkıyor ve hisse alacağını açıklıyor hisseninin arkasında kapı gibi duruyor. Çok aşırı kar bırakmasa da öyle birkaç spek eline de bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Bim hissesi bitmez hocam. Adamları ne zaman bitirmeye çalıssalar çıkıyor ve hisse alacağını açıklıyor hisseninin arkasında kapı gibi duruyor. Çok aşırı kar bırakmasa da öyle birkaç spek eline de bırakmıyor.

Hisseden borsadan zerre kadar anlamam ama herşey ortada

Şu katalogla a101 katoloğu kıyaslanabilir mi sencce.

Semtim ce çevresinde 3 tane olan a101 e bakıyorum içerisi askerlik şubesi gibi

birde bime bakıyorum sinek avlıyor

17- 25 aralıktan sonra ne olduysa bime bi haller oldu konuyu siyasete getirmek istemiyorum ama seçimlerde koalisyon çıkarsa o zaman görün curcunayı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Hisseden borsadan zerre kadar anlamam ama herşey ortada

Şu katalogla a101 katoloğu kıyaslanabilir mi sencce.

Semtim ce çevresinde 3 tane olan a101 e bakıyorum içerisi askerlik şubesi gibi

birde bime bakıyorum sinek avlıyor

17- 25 aralıktan sonra ne olduysa bime bi haller oldu konuyu siyasete getirmek istemiyorum ama seçimlerde koalisyon çıkarsa o zaman görün curcunayı

Katalog olarak haklısınız a101 çok daha iyi ama bimdeki kalabalık bizim burada a101 den fazla. Borsadan anlamıyorsanız böyle düşünmeniz normal. Borsa 3-5 müşteri göre değil 3-5 para babasına göre şekil alabildiği için yanıltıcı olabilir gördükleriniz.

• Gelecek hafta ürünleri biraz daha canlı.

http://kampanyabul.org/kampanyalar/magaza-market-kampanyalari/bim-aktuel-cuma/bim-17-nisan-2015-aktuel-urun-kataloglari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 10 Nisan 2015; 20:41:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.