Şimdi Ara

Bim, A101 ve Şok Fiyat Politikası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu 3 marketin isimleri farklı ama kendi markalarını koydukları bütün mallarının fiyatları aynı. Biri zam yapınca öteki ikiside yapıyor, biri indirim yapınca öteki ikiside yapıyor ve bütün bu olanlar aynı anda oluyor. Bu 3 eşdeğer market nasıl oluyorda bunu başarabiliyorlar? Her Allah'ın günü toplantı yapıp bu hafta şuna zam yapalım yada şunun fiyatını indirelim mi diyorlar? Ve arkadaşlar aranızda hiç buralarda çalışan yok mu? Mesela bir şeye zam geleceğini yada indirim yapılacağını 3-5 gün önceden bize haber verebilecek birileri yok mu?



  • ebrosur.com sitesinde indirimler günü gelmeden 1-2 gün önce yayınlanıyor.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar zamlarıda aynı anda yapıyorlar. Zamlar gelmeden öncede haber veriyor mu bu site
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetinAliFeyyaz10

    Hocam bunlar zamlarıda aynı anda yapıyorlar. Zamlar gelmeden öncede haber veriyor mu bu site

    Zamlar piyasaya göre oluyor. Markalar ve üreticiler farklı olabilir ama hammaddeler aynı. Ayrıca her üründe benzer fiyat olmuyor. Mesela tost ekmeği a101de 1,85. Dünyadaki en ucuz tost ekmeği.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout

    https://www.donanimhaber.com/oyun-konsollari/haberleri/Oyun-pazarinda-skandal-Teknoloji-magazalari-ile-Aral-arasindaki-ilginc-yazismalar.htm

    aklıma bu olay geldi.

    Kesinlikle katılıyorum, aynı olay.
  • Fiyatlar aynı olsa da gramajlar farkedebiliyor ama genel olarak haklısınız. Mesela ton balığı önceden 5,95 TL'ydi, aynı anda hepsine zam geldi 6,95 TL oldu. Gramaj vs. aynı.

    Her ne kadar rekabet etse de firmalar bir şekilde birbirlerine bağlılar, gizli müşterileri var, üreticilerden de bilgi alıyorlar. Hammadde fiyatlarına zam geldiğinde bildiriyorlar, gizli müşteriler rakip mağazaları gözlemliyorlar. Hepsi olan şeyler bunların.

    Sürüm açısından en rakipsiz BİM sanırım. Hem yüklü alıyor, hem hepsini satabiliyor. A101 alıyor elinde kalıyor. Şok satabilir miyim acaba kaygısıyla almaktan bile vazgeçiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.