Şimdi Ara

BİM A101 ŞOK İŞ BAŞVURUSU NASİL OLUR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler nasıl olur bazı mağazalarda afiş asarlar ama bunlarda hiç görmedim nereden başvuracaz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şokun bir internet sitesi vardı da şimdi aklıma gelmedi. Referans istiyorlar netten başvurunca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç başvurmadım ama bildiğim kadarıyla gidiyorsun kasiyere diyorsun ki ben burada çalışmak istiyorum. olur derse sana form veriyor onu dolduruyorsun. bildiğim bu.
  • Bizim bim de çalışan abi vardı beni de al dedim işe tamam dedi sonra aradı cv bırak dedi. Form la almıyormuydu bim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem Migros harici çalışmayın. Bu tür marketlerin şartları ağır olur hakları fazla olmaz.

• kardes torpil varsa 2-3 gunde baslarsin bizzat gozumle sahit oldum yani bu isler torpile bakiyo maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç tavsiye etmem o üç yer de çok dandik yerler. Ezerler seni anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Benim tavsiyem Migros harici çalışmayın. Bu tür marketlerin şartları ağır olur hakları fazla olmaz.
    +1

Kuzenim migrosta çalışıyor dediğinizde haklısınız.

• Bir cv hazırlayıp istediğin marketin en yakın şubesine bırak iş başvurusu olarak. Onlar bölge müdürüne iletir, bölge müdürü sana dönüş yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: salzburg11

kardes torpil varsa 2-3 gunde baslarsin bizzat gozumle sahit oldum yani bu isler torpile bakiyo maalesef
    Alt tarafi asgari ucretle insanlari amele gibi calistirip sömürücekler neyin torpili. Eliniz ayaginiz tutuyorsa konusurken de ne dediginiz anlasiliyorsa her turlu girersiniz

• markette aynı devlet gibi bürokrasi var. marketteki bir çalışana söyle seni işveren elemanın yanına gönderir. büyük ihtimalle biz sizi ararız derler.

• Mağazaya gidiyorsun başvurmak istediğini söylüyorsun. Tamam diyorlar, form dolduruyorsun. İşkur kaydı ile çalışmaya başlıyorsun, eğitim kapsamında bir kaç ay 1200 lira maaş veriyorlar. Yol yemek içinde. Ayrıca haftada bir gün tatil var, bir günde full (açılıştan kapanışa kadar) çalışıyorsun. A101 böyleydi ben başvururken . Mecburiyetten girecektim vazgeçtim. Migros harici önermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 7 Mayıs 2018; 18:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

Alt tarafi asgari ucretle insanlari amele gibi calistirip sömürücekler neyin torpili. Eliniz ayaginiz tutuyorsa konusurken de ne dediginiz anlasiliyorsa her turlu girersiniz

Alıntıları Göster
    +1 Sanki Ekonomi Bakanı alacaklar ülkeye torpilmiş yine her yerde olduğu torpil dönüyor tabi yöneticilerin tanıdıkları 1 günde girer sen 1 haftada tipin düzgünse diksiyon aşırı kötü değilse alıyorlar işe 1600 tlye sömürcek adam arıyorlar bu sayede büyüyorlar bu kadar hızlı zaten

Çalışcak arkadaşlara tavsiyem 1-yiyecek sektörü 2-Bim şok a101 türevi yerlerden uzak durun. ihtiyacınız varsa en son çare gidersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.