Şimdi Ara

A101 deki iş görüşmem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten başvuru yapmıştım Bahçelievler de bir şubeye çağırıldım bugün öğle saatlerinde aranarak.İş görüşmesi dediler.Yarın öğlen ikideymiş.Sizce işi aldım mı?Yoksa öyle mülakat gibi bir şey mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bugün form doldurdum hocam. Sizi başvurdukdan kaç gün sonra aradılar ?
  • hernos2 kullanıcısına yanıt
    Bayramda çalışmadıklarını düşünürsek bayramdan sonra 2 gün diyebilirim bayramla beraber 5 gün oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxideCV -- 29 Haziran 2017; 18:53:37 >
  • elin ayagın düzgünse alırlar sanırım. ahım şahım bir iş degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason16

elin ayagın düzgünse alırlar sanırım. ahım şahım bir iş degil.

Ahım şahım değil de üniversitenin üçüncü yılında aklıma geldi yazın çalışıp para biriktirmek 😅 o yüzden önemli benim için

• OxideCV kullanıcısına yanıt
    valla dstum iyi güzel 3.sınıftasın ileriye dönük yatırımlar yap meslegine uygun işler sertifikalar kurslara git.. hee tabi şimdilik iyi, gidip de sazan gibi 2 ay snra 0kula gidecem dersen almazlar işe.
  • Jason16 kullanıcısına yanıt
    Onu bana yakın olan şubeye yaptım akıllandım bir kişi eksikleri vardı kadın gel sabah başla diyecekti ki 3 ay çalışıcam dedim mırın kırın etti haber ederim dedi yolladı.Burda aynı hatayı yapmam 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxideCV -- 29 Haziran 2017; 19:2:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de mağaza müdürüyüm
    8 yıl önce açıldı
    Migrosta İş Görüşmesi
    13 yıl önce açıldı
    İş görüşmem vardı gitmedim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben de şimdi sizi duyunca başvurdum burdakine Lise mezunuyum üniversiteye başlıyacam bu sene o dil okulu için para biirktiriyorum form yolladım ama tercih başvuruya bilgi işlem dedim değişsem mi ? depo da vs de çalışabilrim yani tekrar form doldursam mı ?
  • ahmetgms123 A kullanıcısına yanıt
    Depoda ne iş yaptırıyorlar ki,bir de maas asgari ücretmi?

• ahmetgms123 A kullanıcısına yanıt
    Hocam eleman,depo,kasiyer filan deseniz sanırım daha iyi olurdu.Maaşda asgari ücretmiş.

• Hayırlı olsun

Mağazada her türlü işi yapacaksınız; temizliğinden tutun kasaya, kamyon indirip yüklemeye, reyon düzenlemeye kadar yaptırırlar. Her şey mağaza sorumlusunun elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxideCV

Hocam eleman,depo,kasiyer filan deseniz sanırım daha iyi olurdu.Maaşda asgari ücretmiş.

Hocam bilgi işlem dedim sonra tekrar form doldurup depo dedim.

@noktalı virgülün noktası
    Hocam herhalde taşıma indirme vs.

@ThErdemO
    Biraz araştırdım da öyleymiş hocam.
  • ThErdemO T kullanıcısına yanıt
    Vallahi biraz mecburen ne olursa yapacağım az da olsa birikim yapmam lazım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: OxideCV

Vallahi biraz mecburen ne olursa yapacağım az da olsa birikim yapmam lazım hocam.

Ama çoğu iş yerinden kat kat iyidir; hele ki yaz aylarında. Dışarısı yanarken siz dışarıya sadece kamyon için çıkarsınız içerisi serin olur genelde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.