|
Ben bu tipleri anlamıyorum arkadaş. Yahu böyle saçma bir komplo teorisi görmedim. Zaten hepimiz telefon gibi mobil cihazlarla NFC özelliklerine sahip kartlarla çiplenmedik mi? Tüm verilerimiz zaten artık internette tutuluyor. Bu nasıl bir balon iddiadır anlamıyorum bu iddiayı savunanlar düz Dünyacılardan farkı yok. Neymiş virüs lablerde üretilmişte Amariga yeni Dünya düzeni için insan nüfusunu azaltacakmış. Öncelikle Dünya nüfusu azaltma projelerine inanmıyorum nedenine gelirsek sebebi çok basit: Elinde hayvani bir iş gücü var, robotik sanayi daha tam anlamıyla insanların yerine geçebilecek düzeyde değil. Kısacası uzaya çıkmak ve oraları kolonileştirmek için ciddi bir insan nüfusun var Dünyada neden böyle bir kaynağı yok edeyim ki? Marsa yerleşip marsı kolonileştirmek varken neden nüfusu azaltayım? Aya maden açılsa asteroidlerden maden çıkarılsa biz şu an Dünya olarak uzay filomuzu kurmuş oluruz zaten. Ya kusura bakmayın ama komplo teorisyenleri boş boş sallıyor sizde bu sazan avına takılıyorsunuz alayı yalan dolan. Dünyada bir ton bilinmeyen virüs mevcut bakteri mevcut sürekli evrim geçiriyorlar bunlar. Hastalığı DıJ gÜJlEr YaBdı diyerek işin içinden sıyrılıyorsunuz. Ulan ben şunu anlamıyorum adam instagrama story atıyor ama bize çip tahacahlar aşı istemiyom diye boş boş konuşuyor. Madem verilerine mahremine özen gösteriyorsun instagram felan kullanma o zaman? Buraya gelene kadar zaten elli tane sitenin çerezi, takipçi scripleri seni zaten takip ediyor yazdığın her kelime başına Google'dan ödeme alan reklam scriptleri var? Forumlar siteler çerezlerini kullanıyor Google reklamlardan. Eee? Çipe gerek var mı sizce? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 29 Ocak 2021; 15:19:30 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt