Şimdi Ara

Billgates'in başka işi yok bize çip takacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu tipleri anlamıyorum arkadaş. Yahu böyle saçma bir komplo teorisi görmedim. Zaten hepimiz telefon gibi mobil cihazlarla NFC özelliklerine sahip kartlarla çiplenmedik mi? Tüm verilerimiz zaten artık internette tutuluyor.

Bu nasıl bir balon iddiadır anlamıyorum bu iddiayı savunanlar düz Dünyacılardan farkı yok.

Neymiş virüs lablerde üretilmişte Amariga yeni Dünya düzeni için insan nüfusunu azaltacakmış.

Öncelikle Dünya nüfusu azaltma projelerine inanmıyorum nedenine gelirsek sebebi çok basit: Elinde hayvani bir iş gücü var, robotik sanayi daha tam anlamıyla insanların yerine geçebilecek düzeyde değil.

Kısacası uzaya çıkmak ve oraları kolonileştirmek için ciddi bir insan nüfusun var Dünyada neden böyle bir kaynağı yok edeyim ki? Marsa yerleşip marsı kolonileştirmek varken neden nüfusu azaltayım? Aya maden açılsa asteroidlerden maden çıkarılsa biz şu an Dünya olarak uzay filomuzu kurmuş oluruz zaten.

Ya kusura bakmayın ama komplo teorisyenleri boş boş sallıyor sizde bu sazan avına takılıyorsunuz alayı yalan dolan. Dünyada bir ton bilinmeyen virüs mevcut bakteri mevcut sürekli evrim geçiriyorlar bunlar. Hastalığı DıJ gÜJlEr YaBdı diyerek işin içinden sıyrılıyorsunuz.

Ulan ben şunu anlamıyorum adam instagrama story atıyor ama bize çip tahacahlar aşı istemiyom diye boş boş konuşuyor. Madem verilerine mahremine özen gösteriyorsun instagram felan kullanma o zaman? Buraya gelene kadar zaten elli tane sitenin çerezi, takipçi scripleri seni zaten takip ediyor yazdığın her kelime başına Google'dan ödeme alan reklam scriptleri var? Forumlar siteler çerezlerini kullanıyor Google reklamlardan.

Eee? Çipe gerek var mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 29 Ocak 2021; 15:19:30 >

• up.

• Aşıya karşı olan herkes bize cip takacaklar mı diyor? Siz aşıya karşı birini gördüğünüz an eheheeh büyük oyun dimi len he he bill geyts cib tahacak çomar falan diyorsunuz komik duruma düşüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her aşı karşıtına bize çip takacaklar demiyorum. Aşıya güvenmemenin başka nedenleri olabilir ama ben burada komplo teorisinden bahsediyorum.

• Tamam kardeşim sana göre Dünyada düz o zaman. Bu kafayla fazla yaşamazsın...

Oksijen israfısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 29 Ocak 2021; 15:40:7 >

Hep rockafeleler illumematiler.

Dürüst ol doblo kullanıyor musun?  

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

Hığğğ bize çip dahacahlar oyun böyük yeyen NASA Gökyüzünde SEX yazdırıyor. HAARP gerçek...

Oksijen israfısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZillaKami -- 29 Ocak 2021; 15:50:27 >

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Haarp gerçekte deprem oluşturduğu felan hikkaye.

Hatta içinde girip gezebiliyorsun ziyaretçilerede açık. Komplocular deprem oluşturuyor yok kasırga yapıyor deyip duruyor boş boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 29 Ocak 2021; 15:50:49 >

Okay siz bilim adamisiniz biz oksijen israfı komploculariz . Zaten rockyle yancilari sokakta surunuyor yazik dunyanin en fakirleri
  • CSB

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • olishernandez kullanıcısına yanıt

ZEBANİ

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • Nick-IQ seviyesi uyumu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.