Şimdi Ara

Bill Gates'in Evi ve Arabası!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
148.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte 75Kattrilyonluk kişisel servetiyle ünlü Microsoft'un babası,kurucusu,yönetim kurulu başkanı Bill Gates'in Evi!!

BU ARABASI!

Krokisi;

Bu da Yatı'!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 30 Ekim 2009; 16:30:32 >

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• Fotoşop.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • ben olsam roys roys alırdım 1.5 milyon dolar

Bizim ingilizce kitabında vardı bu konu. Adamın evi ormanın içinde kocaman birşey ya çok güzel

150 odası mı ne vardı Evdeki her eşya bilgisayarla kontrol ediliyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Bill Gates'in Evi ve Arabası!!!!!!!

Burdaki balık osurmuş mu niye o kadar balon çıkıo arkasından

• quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

Burdaki balık osurmuş mu niye o kadar balon çıkıo arkasından

herhalde.iyi farkettin
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• 150 oda mı ? kendisinin bile görmediği odalar vardır.

ayrıca bişey dikkatimi çekti kroki ile resim arasında farklılıklar var...Örneğin iskeleler ikisinde iskelelerin yerleri değişik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 8 Şubat 2007; 13:35:30 >
    But without you all I'm going to be is incomplete

• Bizim evden küçük.Ama idare eder

Bune abi 150 odamı olur yaa.Saçmalık.Artık herşeyin ayrı odası vardır.Birde bi oda bunun kadar büyük olsa

• Bizim de klavyemızı yorar anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 8 Şubat 2007; 13:41:04 >

> > < <
  • resimler uçmuş
    That&amp;amp;#39;s all i can do.
    Just Feel Better.
  • saçmalamayın bill gates ole biri değil(gösteriş meraklısı)... bi kere ole saçma bi araba olmaz ole uzun olcakta sadece 4 tekerleği olcak falan fake o fake.. ewi bilemem ama bence ole bi ewde oturmaz ki adam zaten ewinde fazlada vakit geçirmiyordur.. ve son haberim bill gates kendi kıyafetlerini bile karısına diktiriyormuş bunu okumuştum gazetede... aynı zamanda da şimdi hatırlamıom ama bi ülkeye felaket dolayısıyla türkiyeden daha fazla bağış yollamıştı tek başına..
    digital makinacılar için olmazsa olmaz bi program
    ve bu odaı denen nane bariz photoshop çıktısı
    foto işine girerseniz daha iyi anlarsınız
    misal akvaryuma giren ışıklar dik iken, odanın kendisine yatay girmiş (herhalde bill amcnın 2 farklı güneşi var )
    akvaryumdaki adam uzakta olmasına rağmen orantısız şekilde büyük (herhalde odadaki koltuklar onun için tasarlanmamış)
    duvar il akvaryu arasında derinlik farkı yok! sanki afiş gibi yapıştırılmış gibi duruyo( ki öyle)
    oda zemini ile akvaryum zemini aynı seviye ve açıda değil. (akvaryumun zemini yükseliyor sanki. içinde de balina var!!)

bakmayın görün
    çok çabuk kanmayın
    aynalı sazan olmayın

Orjinalden alıntı: Mechanical24

valla photoshop olayına yeni daldım
    digital makinacılar için olmazsa olmaz bi program
    ve bu odaı denen nane bariz photoshop çıktısı
    foto işine girerseniz daha iyi anlarsınız
    misal akvaryuma giren ışıklar dik iken, odanın kendisine yatay girmiş (herhalde bill amcnın 2 farklı güneşi var )
    akvaryumdaki adam uzakta olmasına rağmen orantısız şekilde büyük (herhalde odadaki koltuklar onun için tasarlanmamış)
    duvar il akvaryu arasında derinlik farkı yok! sanki afiş gibi yapıştırılmış gibi duruyo( ki öyle)
    oda zemini ile akvaryum zemini aynı seviye ve açıda değil. (akvaryumun zemini yükseliyor sanki. içinde de balina var!!)

bakmayın görün
    çok çabuk kanmayın
    aynalı sazan olmayın

oadadaki akvaryumun gerçek olduğunu iddia eden yok ki zaten.Resim o.Bence odanın tamamı çizim(3d çizim programlarından biri kullanılarak yapılmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 8 Şubat 2007; 14:07:52 >
    But without you all I'm going to be is incomplete

• Yormayın bu kadar kafa arkadaşlar farz edin burdakilerin hepsi sahte farzedin hepsi gerçek farz ederinhiç biri gates' in değil neyi değiştirirki adam istese alır istese yaptırır allah daha bol versin gözüm yok
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.