|
Bill Gates iklim değişikliği konusunda ton değiştirdi: Kıyamet senaryolarına gerek yok
-
-
Oradan sallamak kolay
İklim değişikliğini görmemek için mal olmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
önceki konuşmaları da insanlık düşmanı bir manipulasyondu, bu söylediği de insanlık düşmanı bir manipulasyon...
diğer tarafatan "abe-bilim-abe" diyerek her yalanı kılçıklarıyla yutacak salaklar elbette bu söylediğini de haklı bulacaktır ayrı.
iklim dinine inanan bilim31'ci salaklar cambaza (manipule edilmiş bilimsel verilere) bakadursun, tekrar tekrar madde dünyasının en önemli kuralını hatırlatmamız gerekiyor:
"parayı takip et" - "follow the money"
abdnin bizzat organize ettiği gazze soykırımı ardından gelen ateşkes vs o bölgenin gaz yataklarının satılması, içinde britiş bir şirketin de olduğu konsorsiyumun milyar dolarlar kazanmasını sağlayacak.
tam bu paranın ufukta göründüğü dönemde, bil kapılar boşuna böyle söylemlerde bulunmuyor. 15-20 sene sonra yeni bir salak gütme taktiği geliştirip yine korku satmaya geçerler, bil kapılar çıkıp bilim31ciler için güncellenmiş din kurallarını belirtir, onlar da korona döneminde maske takmayanlara kuduz köpek misali saldırmaları gibi, bil abilerinin kendilerine çizdiği rotada (iklim dini) ilerlemeye devam ederler...
bazı matematiği zayıf olanlar için bir not:
"iklim değişikliği != küresel ısınma" (iklim değişikliği küresel ısınmaya eşit değildir, elmalarla armutlar gibi farklı kavramlardır)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 29 Ekim 2025; 22:30:53 >
-
dunyayi yasanmaz hale getirmek icin elinden geleni yapiyor bu adam.bana kalmayacaksa kimseye kalmasin dusuncesinde herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Gelişime açık biri için olağandır.
-
insanlara algı yöntemiyle tipik tukaka poltikası uyguluyorlar, herkese uzaktaki adamı gösterip onunla yorup esasında kendi ülkesin olan yerli insan görünümlü düşmanlarıyla ilgilenemez hale getiriyorlar, bu adam gıda için çeşitli sakatlıkları anlatıyor ama yerli üreticilerin kola gazoz meyve suyuyla zehirlemesinden kimse bahsetmiyor..
Ben çocukkende böyleydi TV'lerde margarin reklamları dönerdi sonra tereyağı zararlı diyen adamları prof etiketiyle TV'lerde konuşturdular..
Herkes gates'e sallıyor kimse haksız değil fakat esas yapması gereken protesto için ikamet ettiği yerde yapması gerekirken işine gelmediği için zor geldiği için emek sarfedeceği zehirlide olsa keyiften mahrum kalacağı için umursamadan eylemsiz kalıp kendisini avutuyor.
-
Korona döneminde maske takmayan herkes insanlık düşmanı delinin tekidir.
-
ee ben yazdım.
dinazorlar dönemi hava sıcaklığı ortalaması 30-35 derece.
bugün modern dünya'da hava sıcaklığı 10 - 15 derece arasında ortalama.
geçtiğimiz 500 bin yılı geçtim 100 milyon yılda dünya hep ısınmış soğumuş dönem dönem.
şimdi tekrar ısınma trendine giriyorlar ama öyle birden değil.
90larda da bursa'da havalar 40 42 44 derece oluyordu. bugün de gölgede 40 42 44 dereceleri görüyor.
değişen:
hes diye dikilen ormanları ve iklimi katleden ucubelerdir.
_____________________________ -
BokpostyoutubeAllah seni kahretsin bill gates sende yargılanacaksınhttps://youtube.com/shorts/m_M3mDkSVi0?si=PWwIjfV3gAsXGxvu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Bazı şahıslar her zaman çıkarları doğrultusunda gerçekleri farklı algılama yoluna gider, ancak gerçekler belirlidir değiştirilemez ve yorumlanarak farklı anlamlara çekilemez. Sağa sola çekmeye çalışmak gerçeği değiştirmez, sadece gerçekten uzaklaştırır.
Şu bir gerçek ki dünyanın sonu kötüye gidiyor, bundan kurtulmamız aklı selim yöneticiler ilede gayet mümkün(dü). İnsanoğlu bol bol çoğalmaya devam ederek ve olmayan sözde dallarla kendine problemler yaratarak rekabeti ateşledi. Senin gibi şahıslarsa bilimden kendi lehine yani sadece çıkarlarına uyan bilgiyi cımbızla seçmek derdinde.
Tabi sen sabahtan akşama kadar sağda solda dezonformasyon haber girdiğin için, bazı şeyleri algılayamaman normal.
Sana tavsiyem fasülye ekerek birinci aşamaya girmen, yani gerçekleri algılamaya çalışman.
Şöyle bir 10 yıl sonrasında matematik, elektronik veya programlama gibi aklın kullanıldığı şeylerle uğraşarak mantıklı düşünmeni pekiştirebilirsin belki. Zira bu dallarda hata yaptığında kolay kolay yediremezsin, en azından işinin ehline. Hem belki forumda girdiğin ve gülüp geçtiğim dezonformasyon başlıkların belki daha inandırıcı olur. Kendime challenge yaparım.
Turp denen şahıs iklim anlaşmalarını bozarak önce bizleri tehtit ediyor zira iklim etkilerinin kıta bazında bakarsan en son uğradığı yerlerden birisi amerika oluyor. Turpta bunu biliyor.
Dip not: Bu arkadaşın benim için tanımı: Bildiğim kadarıyla yurt dışında ikamet edip bol bol ülke hakkında yazıp çizen, genelde aleyhe konuşan şahıs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 30 Ekim 2025; 00:33:36 >
-
aklı fazla gelenin örneğine bak. hem alıntılamış hem engellemiş.
gider ayak da ak partililere oynamış.
bu konumda anlayın bu kişinin nasıl bir ruh hali var. zaten profil resmi seçiminden belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 30 Ekim 2025; 0:50:24 >_____________________________ -
Demek ki ne kadar servet yaparsan yap ne kadar yaşlı olursan ol söz konusu para olunca omurgasızsan omurgasızlığın devam ediyor. Bill de omurgasız olduğunu göstermiş. Hayırlısı.
Çin ile ekonomik savaş verecek diye dünyayı yine siyaha boyayacaklar.. Otomotiv ve ilaç sanayisini korumak istiyorlar
Önce PFOA / Gen X ile suyu/yemek pişen aletleri kaplayıp gıdayı zehirlediler, sonra benzine kurşun katıp insanları zehirlediler/ katarakt ettiler.. Dizel ile astım hastalığını çıkartıp ventolin sattılar..
Bu ne saçmalık.. Artık medeniyet doğu da yani Çin'de bence..
Bir kere uzağa gitmeye gerek yok, herhangi bir avm nin kapalı otoparkına girince ısıyı ve zehiri hemen hissedebiliyorsunuz ki bunu çoluk çocuk soluyor birde (kapalı otoparkta rejenerasyona giden dpfli aracı saymıyorum bile)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 30 Ekim 2025; 9:20:29 >
15 yasindaki kizlarla Epstein adasinda takilan adam insanligi kurtarmak icin kollari sivamis. Yagla giden kamyonlar, otobüsler kaldirilmalidir orasi baska. Insanlarin iklimi degistirme sansi yoktur ayrica Atmosferin disina cikmayan gazlar o kadarda tehlikeli degildir. Dünya bir dönem isinir bir dönem sogar, milyonlarca yildir bu böyledir. Doga ona ayak uyduran canlilari yasatir uyduramayanlari eler.
Dünya hiçbir döneminde bu kadar sera gazına maruz kalmadı, tüketim çılgınlığı sebebiyle 3 vardiya dönen fabrikalarda üretim ve artan lojistik faaliyetleri (gemi/uçak/dizel tren), üst üste binmiş içten yanmalı otomobiller, 7/24 uçak seyahatlerinin artışı vs vs..
Yasanan savaslar bu faaliyetlere oranla ne kadar karbon sliyor acaba? Iklim icin üretimden vazgecmek isteyenler savaslardanda vazgececeklermi? Bana cok celiskili geliyor bu durum. Bir yandan iklim ve sera gazi deyip gelisen ülkelerde üretimi kisitlayacaksin diger yandan dünyanin en tehlikeli ölüm sacan silahlari üretip savasan taraflara satacaksin. Iklim propagandasi yapan ülkelerin ayni zamanda en büyük silah ticareti yapan ülkeler olmasida ayri bir celiski.
covid oyununda istediklerimizi elde ettigimiz icin baska oyuna gerek yok demis kureselci it…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tamamen ayni fikirdeyim, olay bu kadar net.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kimse sana üretimden / ulaşımdan vazgeçilsin demiyor ki, çevre dostu yenilenebilir enerji dönüşümünün hızlandırılması gerekiyor ;)
Böyle talihsiz açıklamalar bu süreci yavaşlatacak. BP nin okyanusa akıttığı milyarlarca ton petrole bulanmış balıkları yediriyorlar millete
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Oradan sallamak kolay
İklim değişikliğini görmemek için mal olmak lazım |
|
Demek ki ne kadar servet yaparsan yap ne kadar yaşlı olursan ol söz konusu para olunca omurgasızsan omurgasızlığın devam ediyor. Bill de omurgasız olduğunu göstermiş. Hayırlısı.
|
|
ee ben yazdım. dinazorlar dönemi hava sıcaklığı ortalaması 30-35 derece. bugün modern dünya'da hava sıcaklığı 10 - 15 derece arasında ortalama. geçtiğimiz 500 bin yılı geçtim 100 milyon yılda dünya hep ısınmış soğumuş dönem dönem. şimdi tekrar ısınma trendine giriyorlar ama öyle birden değil. 90larda da bursa'da havalar 40 42 44 derece oluyordu. bugün de gölgede 40 42 44 dereceleri görüyor. değişen: hes diye dikilen ormanları ve iklimi katleden ucubelerdir. |
|
15 yasindaki kizlarla Epstein adasinda takilan adam insanligi kurtarmak icin kollari sivamis. Yagla giden kamyonlar, otobüsler kaldirilmalidir orasi baska. Insanlarin iklimi degistirme sansi yoktur ayrica Atmosferin disina cikmayan gazlar o kadarda tehlikeli degildir. Dünya bir dönem isinir bir dönem sogar, milyonlarca yildir bu böyledir. Doga ona ayak uyduran canlilari yasatir uyduramayanlari eler. |
Benzer içerikler
- instagram takipçi gizleme
- ınstagram konum atma
- whatsapp şifreleme
- snapchat st ne demek
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt