Şimdi Ara

Bilkentte yapay zeka alanında çalışma yapan bölümün ceng değil ee olması... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bilgisayar gelmezse elektrik elektronik yapay zeka için alternatif olarak düşünülebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanq4 -- 14 Ağustos 2020; 0:12:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kahlan312 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrıca bilkent elektrik elektroniki düşünmemim en büyük sebebi okulun bilkent olması eğer bilgisayar olmazsa elektrik elektronik de bana yapay zeka kapısı açar mı diye düşünüyorum.

• Ben elektrik elektronik okuyorum bilgisayar yazmanı öneririm. Elektrik elektronik zordur bilgisayar alanında çalışacaksan kendini zorlamanın manası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer her zorluğa katlanirim fazla dan diplomam da olsun diyorsan ee yaz yazılımı kendin halledebilirsin veya cap

• dhligoky D kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bilgisayar gelse zıplaya zıplaya giderim ama onun gelmeme ihtimali var bende alternatif olarak düşünüyorum.

Hocam çap yok bilkentte ayrıca ben sıradan (kimseyi küçük görmüyorum) lise mezunu adamın yapacağı web tasarım gibi konularla uğraşmak istemiyorum istediğim alan ağır istatistik ve matematik gerektirecek olan yapay zeka.

• Berkanq4 kullanıcısına yanıt
    Elektrik elektronik okursan çok fazla zor ders göreceksin ve işine yaramayacak çoğu üni farketmez bence sen üni yada bölüm tercihi yapman gerekiyor. Sabancı geliyorsa direk onu yaz derim Bilkent Sabancı farketmez

Sabancı da riskte hocam ama ben gelir diye düşünüyorum eğerki gelmezse büyük sıkıntı

Ama ücretli okuyacaksın yurt dışı üni düşün bence çünkü Türkiye'deki çoğu ununun geçerliliği yok bir sürü sınavla ugrasman gerekir

Hocam bilkentin vardır ayrıca yıllık 7-8 bin dolar yurt dışında okumak için yeterli değil

• Bilkent ee tum muhlerin babasidir akilli olun

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Kötü demek haddimize değil. Sadece öğrencinin halinden vaktinden anlamayan, biraz eziyet haline gelebilen tarzda değil anlamında.

Yani biraz kötü davranmak diyelim. :)
    Her okulda oluyor böyle garip hocalar. Belki bizler öğrenciyken değerlerini anlamıyoruzdur ve davranışları bize aşağılayıcı gelebiliyor veya kötülüğümüzü ister gibi gelebiliyor. Belki gerçekten kötülüğümüzü istiyorlar :))

• Hocam mesela örnek bir diyalog verir misiniz ne gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanq4 -- 14 Ağustos 2020; 1:34:4 >
    Hocam ben dersine girmedim zaten CS ciyim. Böyle bir muhabbet olduğunu hatırlıyorum sadece.

• Merak edenler için
    1- Bilkent ceng ücretli
    2- Sabancı %50
    3- İTÜ Yapay zeka
    4- TOBB %50 ceng
    5- İzmir yüksek teknoloji ceng
    6- Gebze teknik ceng
    7- Bilkent ücretli ee

Sıralamam 18072

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanq4 -- 15 Ağustos 2020; 11:42:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.