Şimdi Ara

bilkent üniversitesinin dersleri hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • matematik okumak istiyorum, bilkent de tercihlerimin arasındaydı matematik videolarına baktım hiçbir şey anlamadım zaten dilim de kötü üniversitedeyken çok sıkıntı çeker miyim? resmen çince gibi falan geldi

• Güzel güzel hazırlığını okur devam edersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BagzBani kullanıcısına yanıt
    hocam dili anlamada baya zorlanabilirim hazırlık nasıl bir şey bilmiyorum ama ders çince gibi geldi gerek matematiği gerekse ingilizcesi :D
  • Bilkentin hazırlığı çok sağlamdır. Bu arada anlayamaman güzel bir şey aslında üniversitenin kalitesini gösteriyor. Diğer çoğu üniversitede adam önce yabancı öğrenci var mı diye sorar sonra türkçe anlatır sene boyunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4yilmezun 4 kullanıcısına yanıt
    inşallah anlarım hocam allahın izniyle başlarsam
  • Bence Türkiye'deki en iyi ders programıdır. Olabildiğince teorik ve temel bilime yönelik seçmelileri var ve öğrenciyi çok serbest bırakıyor seçim konusunda. Dili halledersin hazırlıkta herkes B1 gitmiyor üniversiteye.
  • sinan sertöz hoca da bilkentteydi sanırım. bildiğim kadarıyla epey güzel bir bölüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    evet hocam ben de çok beğeniyorum :)
  • Bilkent hazırlık güzel güzel okunmuyor dertsiz başa derttir saygılar

• Cax10 C kullanıcısına yanıt
    pin veya int başlayana dert hocam :) upper veya prefac başlayanlar tek atıyor

• Bence çekinme hocam. O videonun korkutucu gelmesinin iki sebebi olabilir ;

1) üniversite seviyesinde anlatılan matematik fazla göz doldurucu gelmiş olabilir
    2) işlenen derste akıcı bir şekilde ingilizce konuşuluyordur, takip etmek zor olmuştur.

Her ikisi de anne karnında hakim olunacak konular değil. Yeterli zamanı ayırdıktan sonra 1-2 sene içerisinde o videoya tekrar bakıp gayet rahat takip edebildiğini görebilirsin. (işin matematik kısmını bilemem, su gibi ingilizce bilinse bile hala son derece zor gelen konular olabilir, bu içerikle alakalı bir şey)

Bilkent'te hazırlık duyumlarıma göre yıpratıcı bir süreç ama ciddiye almak senin elinde. Sınavları atlamaya yönelik değil de dil becerisi kazanmak için çalışan bir insanın, bölüm için gerekli olan ingilizceye hakim olamadan hazırlığı bitirmesi için hiçbir sebep yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotor -- 24 Haziran 2019; 16:38:3 >
  • Bilkentteyken, sınıf arkadaşlarımdan biri hazırlık sınavını geçtikten sonra derslere başlayınca, takip edemediğini farkedip, dilekçeyle hazırlığa geçmişti. Yanı sınava girin, geçerseniz bile halledilmeyecek sorun değil.

• parttimewinner P kullanıcısına yanıt
    Pin başladım az daha tek atıyordum kısa dönem askerlik yapıyorum şimdi eylülde bida pae

• quote:

Orijinalden alıntı: parttimewinner

pin veya int başlayana dert hocam :) upper veya prefac başlayanlar tek atıyor
    beg ele başlayan oradan sağ çıkamaz

• Hocam korkma çalışırsan geçersin.Ben pin başladım upper da bir kere takıldım ama bir senede bitirdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.